פורסם 2008 במרץ 3017 שנים היייש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם.ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה.ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות..יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים קודם כל תבדוק איזה BIOS יש לך שנדע מה פשר הצפצוף.(award,american megatrends וכו')יכול מאוד להיות שזה הלוח אם או אולי הספק,תנסה להפעיל אחד אחד עם רכיב אחר כל פעם ותנסה לאתר את הבעיה.בנוסף מכיוון שהמחשב שלך בן 4-5 שנים אני מניח שאתה לא משחק משחקים ואני ממליץ לך פשוט לקנות מחשב חדש ב1000-1500 ש"ח שיהיה שיפור מאוד משמעותי ממה שיש לך עכשיו.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים תוריד את הMANUAL מהאתר של היצרן של הלוחM שלך ותבדוק באיזה ביוס מדוברוע"פ זה תבדוק מה אומר הציפצוף ששמעת...
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים כן, זה יכול להיות גם זכרונות או אפילו כרטיס מסך ,זה אבמת תלוי איזה לוח יש לך ,תבדוק ותחזור אלינו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.