עבור לתוכן

לינוקס על PS3 - כדאי?

Featured Replies

פורסם

עוד כשלושה שבועות מגיע ליי ה PS3. ראיתי ברשת שניתן להתקין לינוקס עליו באישור SONY. השאלה המתבקשת היא למה? הרי אחרי כל העידכוני פירמוויר האחרונים עם התמיכה בניגון סרטי DIVX וגלישה יחסית נוחה באינטרנט, מה עוד נשאר? איזה יתרון מציג הלינוקס?

יש פה משיהו שהתנסה בזה ויכול לתת חוו"ד?

פורסם

אם אתה רוצה ישומים כמו OPEN OFFICE ודפדפן יותר מתקדם זה שווה אולי (וקצת משחקים קוד פתוח וכו).

לטעמי - אין שום טעם בזה.

מה שכן , אם אתה מעונין תעשה את זה ברגע שאתה מקבל את המכשיר - כי ההתקנה מפרמטת את הדיסק הקשיח , דבר שלא תרצה לעשות אחרי שיש לך כמה שמירות של משחקים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

גונבה לאוזניי השמועה שרק בזק בנלאומי תומכים באינרטרנט דרך ה PS3 - הכצעקתה?!

ד"א - אצלך מותקן לינוקס? איזה?

פורסם

השמועה ממש לא נכונה והלינוקס המתאים לPS3 הוא

Yellow Dog Linux

פורסם
  • מחבר

עיקרונית כל לינוקס יתאים, רק שה YD הותאם אישית - אבל לפי קריאה פה ושם בגוגל מסתבר שהוא הכי פחות נוח באופן די מתמיה.

liviur - התקנת לינוקס? אם כן, איזה?

פורסם

אין לי מושג איך לינוקס פועל על PS3

אבל אם הדפדפן של הPS3 כמו הדפדפן של הWII מבחינת עברית אז כן תתקין

זה ייתן לך אפשרויות שאין בPS3 באופן רגיל

פורסם

כמו שהוא עובד על ה XBOX 360 וטכנית גם על ה WII. פשוט פה IBM היו צריכים לעשות המרה למעבד חדש.

אני הייתי מתקין רק בשביל לנסות לתכנת ל CELL עם כל ה SPE שיש לו.

פורסם

התכוונתי שבדפדפן של הWII אין תמיכה בעברית בכלל

וסיכוי מצוין שככה זה גם בדפדפן של הPS3

פורסם

הדפדפן של הPS3 די גרוע ואין בו תמיכה לעברית, מה שכן אחת הפונקציות של הקונסולה שסוני מתגאים בה זה שאפשר לשחק דרך הדפדפן הזה במשחקי רשת, כן כן זה ממש מגניב.

בשביל להתקין את הלינוקס אתה צריך גם לחבר מקלדת ועכבר.

יש גם אופציה חדשה של עדכוני RSS

פורסם

יש עוד לינוקסים שמתאימים , וממש לא כל לינוקס מתאים אלא רק כאלו שקומפלו במיוחד לPS3 ולמעבד שלו (רמז - גירסאות X86 - לא ממש)

הדפדפן דווקא לא רע , אבל אכן לא כולל עברית.

אני התקנתי YD והורדתי.

זה פשוט לא נתן לי שום דבר.

יש לי מחשב חזק ולפטופ חזק , אם אני ממש רוצה - אני מחבר את הלפטופ בסלון ויש לי אפילו מק על 42" :) או ויסטה ::)

ובקשר למקלדת ועכבר - סט BLUETOOTH של אפל פתר לי את הבעיה.

ליביו

פורסם

ליביו תעשה לי טובה זה הדפדפן הכי חרא שראיתי בחיים תגיד שהוא לא איטי?? התפעול שלו ממש לא נוח והדבר היחיד שטוב בו זה הonscreen keyboard שזה בכלל לא שייך לדפדפן.

ניסית להפעיל את המקלדת/עכבר עם משחקים??? אם יש לך אנריל 3 תבדוק אומרים שיש לזה תאימות .... אבל הצלחת להתקין לינוקס עם מקלדת אלחוטית???

פורסם

את הלינוקס היה לי לפני הסט האלחוטי.

אני יודע שאצל חבר הם פועלים עם הלינוקס - אבל הוא גם לרוב עובד עם חוטיים ככה שאני לא בטוח לגבי ההתקנה עצמה.

בקשר לאנריל - אכן שיחקתי קצת אצל חבר עם מקלדת ועכבר - עובד ללא דופי בדיוק כמו במחשב (אבל אצלי במקרה שלו - פלזמה FHD 50" :) )

בקשר לדפדפן - הוא איטי טיפה בכמה אתרים ספציפים , אבל בגדול עובד בסדר.

מה שהופך אותו ללא רלוונטי זה דווקא העברית לטעמי.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים