עבור לתוכן

Nvidia אחראית ל-30% מהבאגים ב-Vista

Featured Replies

פורסם

McFly - כמה שנים בתחום שלנו הם כמו שנות דור בהשוואה לתחומים אחרים. מאז יציאת ה CATALYST והמעבר לעידכונים חודשיים אין שום ספק שידה של ATI על העליונה לפחות בתחום שיחרור דרייברים סדירה ואיכותית יותר. עצם העובדה שאפילו מיקרוסופט מכריזה (וזה על פי צו בית משפט ככה שאני בספק אם הם משקרים) שכ 30 אחוז מדיווחי הבעיות על דרייברים נובעים מהדרייברים של נווידיה מעידה על כך כאלף עדים.

ואת זה אומר "לקוח" שהחליט בדור הנוכחי לרכוש כרטיס של נווידיה ככה שיהיה קשה לקרוא לי מוטה לצד זה או אחר :xyxthumbs:

פורסם

על מה בידיוק הדיון?

עד עכשיוו לאנוידיה אין דרייורים של WDM לויסטה (לפחות לא לכרטיסי סידרה 7), מה שאומר שעד עכשיוו, כמעט שנה לאחר יציאת ויסטה, עדיין משתמשי הכרטיס לא יכולים להנות מכל הרכישה - VIVO.

עד עכשיוו לאנוידיה יש בעיות בסיסיות עם הדרווירים כמו כיתוב מראה (ממש לא רק בעברית אפילו באנגלית) ועד עכשיוו הדרייורים שלהם מהווים בעיה בקידוד וידאו תחת ויסטה.

עובדתית הדרייורים שלהם בעייתים מאוד במקרה הטוב.

אז אני לא יודע יודע אם 30%, פרסום מהסוג הזה לחלוטין מגיע לה, בהתחשב בגודלה ובגודל מאגר הלקוחות שלה זו ממש בושה להגיע למצב כזה.

פורסם

אתם מודעים לכך שהנתון לא אומר "אחראית לX באגים מתוך 100"

אלה "X משתמשים מתוך 100 משתמשים בכרטיס נוידיה"

פורסם

הבנו שאתה חי במציאות משלך - אבל הבנת הנקרא באנגלית לא ממש מחייבת בריחה מהמציאות:

NVIDIA drivers were identified as the cause of over 479,000 crashes, or just under 29 percent of all the crashes Microsoft logged.

http://arstechnica.com/news.ars/post/20080325-vista-capable-lawsuit-paints-picture-of-buggy-nvidia-drivers.html

תרגום למענך:

הדרייברים של נווידיה אחראים ל 479,000 קריסות מתועדות, או קצת מתחת ל 29 אחוז מכל הקריסות שתועדו ע"י מיקרוסופט.

לא באגים ולא משתמשים - קריסות ואחוזים מסה"כ.

פורסם

לא.

אחוז מהדיווחים על קריסות שהסיבה שלהם היא הדרייבר של נוידיה הוא 30

וזה אומר,סטטיסטית, שיש יותר משתמשים של נוידיה

יודע מה?

קח את אחוז המשתמשים בויסטא עם דרייבר של נוידיה

תשווה אותו לאחוז המשתמשים בכרטיס ATI (אם אתה לא יודע, אני מתכוון לחילוק פשוט)

ואז תראה את היחסים

פורסם

קל וחומר. אני מצפה מחברה שמחזיקה את נתח הארי (לדבריך) של שוק המאיצים העצמאיים לתת שירות טוב יותר ולהיות אחראיים כלפי הלקוחות שלהם, דבר שאמור להתבטא בדרייברים בשלים ויציבים ובימינימום ראציונאלי של קריסות ושאר בעיות. דרייבר הוא חלק בלתי נפרד מהמוצר שנקרא מאיץ גרפי ואני אישית בתור לקוח מצפה לקבל מוצר שיעבוד היטב במקסימום מהמיקרים ולא מוצר שאפחד לקנות (ע"ע כרטיסי הקול של קריאטיב אליהם אינני מתקרב בעיקר עקב דרייברים זועתיים).

תסובב את זה איך שתרצה - דרייברים זה לא הצד החזק של נווידיה.

פורסם

האמת לפי החישובים שלי (מחלקים את אחוז הלקוחות ואת אחוז הקריסות כדי להשוות לATI)

ATI היא דווקא זו שמפשלת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים