עבור לתוכן

כבל DVI - מהו האיכותי ביותר בשוק <?

Featured Replies

פורסם

בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים?

יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?

פורסם

ממה שאני יודע, בכבלים דיגיטלים זה לא רלוונטי, או שיש תמונה או שאין.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שזה נכון, כי כן יש הבדל במחירים וכו', יש נושאים של סיכוך, עובי וכו'.

פורסם

אני חושב שmonster cable נחשבים לאחת החברות הטובות בתחום

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי איזו חנות שמוכרת אותה, ולגבי DVI, יש סוגים שונים? או אם אזמין מהם את הMONSTER סאורך 2.5 מטר זה אמור להספיק?

פורסם

פשוט תקח איזה כבל שלהם.. לא משנה מה

ואם האורך יספיק זה כבר תלוי בך.. אנחנו לא יודעים מה התכנונים שלך

פורסם
  • מחבר

כי יש כזה דבר כבלים של 24 ויש של 18

לא?

אין סוגים שונים של DVI ?

כמו כן, איפה מוכרים את הסוגים הכי הכי אחרונים שלהם שאוכל לקנות?

פורסם

אני חושב שmonster cable נחשבים לאחת החברות הטובות בתחום

http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_Cable

Quality and Pricing

Monster Cable and similar "boutique" cables are a main source of revenue for retailers of electronics such as DVD players and TVs. While the margins of DVD players and TVs are usually quite low, the high margins of Monster Cables and similar products provide important revenue for these retailers. The heavy marketing and corresponding bundling of Monster Cable and similar products are de-facto procedures for employees at these resellers.

Whether Monster cables actually provide better quality sound or video than generic cables is a highly debated topic among the audio and videophile communities. Various reviews have reported that listeners and viewers are unable to tell a difference between substantially higher-priced Monster cables and inexpensive cables (and even coat-hangers), [1][2][3] especially for cables which carry digital signals such as HDMI cables .[4] In one experiment, listeners could not even distinguish between short monster cables and ordinary coat hangers.[5]

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על זה?

המחיר נראה טוב, והמוצר נראה איכותי.

http://www.ultrapro.co.il/products/104914

חוות דעת בבקשה?

פורסם

בשביל מרחק קצר הייתי לוקח כבל DVI רגיל של מסך ברבע מחיר.

פורסם

לדעתי אם הכבל לא עובר בשדות חשמליים או מגנטיים חזקים, חשוף לפגעי מזג האוויר, נתון לרעידות וזעזועים, או כל כל דבר בסגנון, אין צורך לקנות משהו מעבר לכבל סטנדרטי.

פורסם

אכן בשביל מרחק קצר זה מיותר להשקיע בכבל DVI חדש מעבר לכמה עשרות שקלים, וגם אז זה במקרה בו לא סופק עם המסך כבל DVI או שרואים שיש הפרעות בתמונה, כתוצאה מאי - סיכוך של הכבל או איכות ייצור ירודה (ברוב המקרים ההפרעות, אם אינן נגרמות בשל כרטיס מסך בעייתי, הן בגלל התקנה לא טובה של מחברי הכבל לכניסה/יציאה).

עם כבל DVI בעלות של כ-100 שקלים יהיה קשה מאוד להבדיל בשיפור באיכות התמונה לעומת זו שמתקבלת עם כבל DVI אשר סופק עם המסך, בזמן שדווקא זה קל יותר להבחין בהבדלי איכות תמונה (טקסט חד יותר) בין כבל VGA בכל איכות שהיא לבין אותו כבל DVI שסופק עם המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים