עבור לתוכן

Wubi, מספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי זה כמו התקנה רגילה של UBUNTU רק שלא צריך מחיצה חדשה אלה שזה עובד עם VIRTUAL DISK וזה עולה בWINDOWS BOOT LOADER ולא עם GRUB?

האם אני צודק? זה ישאל מה לעלות בBOOT LOADER כמו שכשיש רק VISTA ו XP למשל?

ובכללי מה הם היתרונות והחיסרונות של זה על לעומת התקנה נקייה במקביל לWINDOWS?

פורסם

http://wubi-installer.org/faq.php

What is the performance?

The performance is identical to a standard installation, except for hard-disk access which is slightly slower. If your hard disk is very fragmented the performance will degenerate. However, once the Ubuntu install created by Wubi has been transferred to a dedicated partition using LVPM, the hard drive access speed will be identical to that of a standard Ubuntu installation.

Any gotcha?

Hibernation is not supported under Wubi, moreover Wubi filesystem is more vulnerable to hardreboots (unplugging the power) than a normal filesystem, so try to avoid unplugging the power. These problems, however, are no longer present once the Ubuntu install created by Wubi has been transferred to a dedicated partition using LVPM.

פורסם
  • מחבר

Thank you :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה רוצה התקנה לכונן נפרד מתוך ה windows תשתמש ב UNetbootin

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, התקנתי אובנטו 8.04 בטא, זה התקין מאוד מהר, אני הופתעתי, כשהדלקתי אותו פעם ראשונה הוא הציע לי ישר להוריד דריבר לכרטיס מסך X1600 (לרשת ולכרטיס קול הוא התקין ישר עוד בהתקנה).

שמתי ישר שהגרפיקת GNOME תיהיה ישר על הכי גבוהה וזה פשוט מדהים, יש רק בעיה שתי בעיות.

אני לא יכול לכתוב בעיברית בפיירפוקס (אני מעתיק עכשיו מתוכנה אחרת) ואני לא יודע איך להעביר שפה עם קיצור מקשים. אשמח לפתרונות.

תודה רבה לכולם!

עריכה: נפתר!

אני פשוט מאוד מרוצה מאובנטו 8.04, ניסיתי הרבה פעמים אותה אבל תמיד היו לי בעיות (נסיתי 6.06,7.04,7.10), עכשיו הכל פשוט עובד מעולה! עכשיו כשזה התקין לי לבד דריברים לכרטיס מסך שמתי בהגדרות אפקטים, על הכי גבוהה וזה זז מאוד יפה אם אני דוחף חזק לכוון ימין זה עובר לDESKTOP הימני :o, ובכללי אין לי עכשיו בעיות, נירא לי בזמן הקרוב אני אבלה הרבה על LINUX :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים