עבור לתוכן

אידיוט מי שקונה היום q6600 כשבמחיר שלו ניתן להשיג q9300, כנסו וראו בעצמכם

Featured Replies

פורסם

Q6600 עולה כ-1200 ¤ והוא מעבד חם יחסית שדורש heat sink נורמאלי בעלות נוספת של כ- 200 שקל .

חשבון פשוט :

1200+200

1400=

כאשר Q9300 עם הקירור של אינטל שמספיק בהחלט ,עולה פחות מזה

לא מאמינים ? ,הקישו על הלינק:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433

למי שיש אפשרות ,הכי מומלץ להוסיף סכום זניח יחסית של כ-150 ¤ ולקחת בכלל q9450 :

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d&

נישבר לי ה- ז *** לראות ששורצים פה בפורום , בהמוניהם , נציגים של חנויות רשת,

שמיעוטם מתחזים לחברי פורום אובייקטיביים לכאורה ונותנים המלצות על מעבד כמו q6600 ,

שאבד עליו הכלח לחלוטין (לפחות עד שמחירו ירד דרמטית ,כך שהוא יתאים למערכות low end ).

יש לי רק דבר אחד לומר לכל אותם נציגים מיתחזים :

אתם לא עובדים על אף אחד בעיניים.(נו טוב , תמיד יש כמה פרייארים שנופלים בפח וחושבים שהמפרט שהוצע להם ,באמת טוב ומשקף את הצרכים שלהם כשבפועל המפרט משקף את צרכי המוכר להיפטר כמה שיותר מהר מהמלאי הלא מכור לפני ששוויו ירד ) .

הערה :

אני בשום פנים ואופן לא מאשים באופן גורף את כל נציגי החנויות שרובם הם אנשים הגונים ,

אלא רק את אלו , שמתחזים לחברי הפורום ו\או כאלו שדוחפים מפרטים ארכיאולוגיים.

נכון ש-q6600 עדיף במידה מסוימת לכל אותם אנשים ספורים שעושים המהרה קיצונית.

אבל פרט לאותו מיעוט, המעבדים החדשים מסדרה 9000 עדיפים בהרבה מכל הבחינות האפשריות:

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/browse&category=processorintel_intelcore2quad&

ולפרנואידיים שבניכם :

אין לי שום קשר ישיר או עקיף לגיבור או ל-ksp ואני לא ממליץ על אף אחד .

ניתן לקנות שם רק את המעבד ולהרכיב לבד (לא ביג דיל ) או לשלם כמה שקלים לטכנאי שיעשה זאת במקומכם , או שבכלל לקחת אותו לחנות השכונתית הקרובה לאזור מגוריכם כדי שירכיבו לכם אותו במחשב החדש שלכם.

דרך אגב, ניתן להשיג את ה-q9300 במחיר קצת יותר יקר גם בכל ivory בארץ.

אז שלא יעבדו עליכם .

פורסם

יש אולי benchmarks עליו?

פורסם

סלח לי ...מה הבעיה שלך ?

פורסם

אתה מבסס את כל התארד על זה שה-6600 עולה 1400 שקל וזה דיי רחוק מהמציאות.

אם לא מבצעים אוברקלוק ויש זרימת אוויר סבירה במארז אפשרי להשאר עם הקירור סטוק, העולם לא יחרב אם הטמפ' לא תיהיה מטריפה, הוא יכול לעבוד ככה בלי שיהיו כשלים.

וחוץ מזה שאם כבר קישרת מעבד אחד לגיבור, אז למה לא לקחת משם גם את ה 6600 ב 1085 שקל?

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1207

פורסם
  • מחבר

סלח לי ...מה הבעיה שלך ?

הבעיה שלי היא אנשים שנולדים להורים שהם אחים בדם

התוצאה האומללה של קשר שכזה הם ילדים מפגרים שנותנים תגובות לא רלבנטיות בכל מיני פורומים באינטרנט.

(מי שלא הבין מוזמן להסתכל בחתימה של הליצן שקורא לעצמו "GSM ").

פורסם

אם לא מבצעים אוברקלוק ויש זרימת אוויר סבירה במארז אפשרי להשאר עם הקירור סטוק, העולם לא יחרב אם הטמפ' לא תיהיה מטריפה, הוא יכול לעבוד ככה בלי שיהיו כשלים.

וחוץ מזה שאם כבר קישרת מעבד אחד לגיבור, אז למה לא לקחת משם גם את ה 6600 ב 1085 שקל?

:xyxthumbs:

לדעתי Q9300/Q6600 די שווים וזה שQ6600 זול ב300-200 שקל, הופך אותו לעדיף, לעומת זה, Q9450 ב1500 שקל, גם משתלם למי שיש עוד 300-400 שקל למעבד.

פורסם
  • מחבר

וואללה , לא שמתי לב שמחירו של ה-Q6600 אצלם ירד.

אבל זה רק אצלם ..

בכל מקרה אני עדיין סבור שרוב האנשים עם המארזים הגנריים שבהם זרימת האוויר ממש לא אופטימאלית יצטרכו להשקיע סכום נוסף של כ-200 ש"ח ב-heatsink נורמאלי

או לחילופין להשקיע בתוספת מאווררים למארז ,עם כל העלות והרעש הכרוכים בהם

וכל זאת על מנת להחזיק את המעבד בטמפרטורות מומלצות (ושים לב שהרבה אנשים עושים overclock מתון של 15-20 אחוז) .

כשבונים מחשב חדש בעלות של 4000 -5000 ¤ , זה יהיה מאוד ,אבל מאוד, טיפשי להתקמצן דווקא על רכיב קריטי כמו מעבד.

כשלוקחים בחשבון שהפער הוא בסך הכול של 100 ¤ בין שני המעבדים

(q6600+heatsink vs q9300 +stock heatsink )

רק חמור אמיתי יוותר על כל היתרונות של q9300 בשביל לחסוך סכום כל כך פעוט.

אני באופן אישי סבור שהמעבד הכי משתלם כיום מבחינת יחס עלות \ביצועים

(כמובן מבין מעבדי ה-QUAD)

הוא Q9450 , ועליו יהיה מבוסס המחשב החדש שלי.

פורסם
..בכל מקרה אני עדיין סבור שרוב האנשים עם המארזים הגנריים שבהם זרימת האוויר ממש לא אופטימאלית יצטרכו להשקיע סכום נוסף של כ-200 ש"ח ב-heatsink נורמאלי

או לחילופין להשקיע בתוספת מאווררים למארז ,עם כל העלות והרעש הכרוכים בהם ...

...כשבונים מחשב חדש בעלות של 4000 -5000 ¤ , זה יהיה מאוד ,אבל מאוד, טיפשי להתקמצן דווקא על רכיב קריטי כמו מעבד...

מי שקונה מחשב ב4000-5000 ש"ח לא שם מארז ג'נרי, לחילופין, מי שקונה מארז ג'נרי לא קונה מעבד Q6600.

פורסם

הבעיה שלי היא אנשים שנולדים להורים שהם אחים בדם

התוצאה האומללה של קשר שכזה הם ילדים מפגרים שנותנים תגובות לא רלבנטיות בכל מיני פורומים באינטרנט.

(מי שלא הבין מוזמן להסתכל בחתימה של הליצן שקורא לעצמו "GSM ").

אני לא יכנס לווכוח איתך מעל הדפים הללו ...אני שונא אנשים שמכפישים ומגבים כמו הם הוגי דעות מכובדים ..

מצאתה גילוי יפה ...

זה לא נותן לך שום אפשרות להכפיש אף אחד...ואני לא מוצא את זה בעיין יפה ....

בנוסף תודה לך אל איפיון הפסיכולוגי המקיף שלך ע"י ניתוח מלא של החתימה שלי אתה גאון.

נישבר לי ה- ז *** לראות ששורצים פה בפורום , בהמוניהם , נציגים של חנויות רשת,

שמיעוטם מתחזים לחברי פורום אובייקטיביים לכאורה ...לא ניראה לי לגיטימי שאתה קורה לממליצים שרצים או מתחזים

יש לי רק דבר אחד לומר לכל אותם נציגים מיתחזים :לא ניראה לי לגיטימי שאתה קורה מתחזים

אתם לא עובדים על אף אחד בעיניים.

ואני מבקש ממך לשמור על תרבות דיבור

שהיה לך יום טוב.

פורסם

רוב האנשים שקונים מחשב חדש קונים גם קירור למעבד בעוד 200-300 ש"ח ולא משנה איזה מעבד יש להם.

אף אחד לא סומך על הקירור סטוק

ואני מבקש ממך לשמור על תרבות דיבור

פורסם
  • מחבר

אני לא יכנס לווכוח איתך מעל הדפים הללו ...אני שונא אנשים שמכפישים ומגבים כמו הם הוגי דעות מכובדים ..

מצאתה גילוי יפה ...

זה לא נותן לך שום אפשרות להכפיש אף אחד...ואני לא מוצא את זה בעיין יפה ....

בנוסף תודה לך אל איפיון הפסיכולוגי המקיף שלך ע"י ניתוח מלא של החתימה שלי אתה גאון.

שהיה לך יום טוב.

אני משוכנע שכל מי שטרח לקרוא את מה שכתבת , הבין כבר על המשפט הראשון שאתה זקוק

לאבחון יסודי ,מלא ומקיף :funn:

ואני גם מאחל לך יום טוב ,

רק תעשה טובה לכולנו ,

אל תישכח לקחת את הכדורים בזמן ,,,,,,,,,,,,, :please:

פורסם

אני משוכנע שכל מי שטרח לקרוא את מה שכתבת , הבין כבר על המשפט הראשון שאתה זקוק

לאבחון יסודי ,מלא ומקיף :funn:

ואני גם מאחל לך יום טוב ,

רק תעשה טובה לכולנו ,

אל תישכח לקחת את הכדורים בזמן ,,,,,,,,,,,,, :please:

asta,

אתה מקבל אזהרה ראשונה מתוך 3 עבור העלבת משתמשים אחרים באתר ושימוש בשפה בלתי הולמת.

סלח לי ...מה הבעיה שלך ?

GSM, נא להמנע בעתיד מתגובות שאינן תורמות לדיון, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים