עבור לתוכן

התלבטות בקשר להזמנה מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי התלבטות.

החלטתי שאני רוצה להזמין את המשחק דארק סקטור ל-PS3.

אני יכול להזמין אותו מפליי-אסיה, אבל כתוב שהמוצר ישלח תוך 5-15 ימים....

אני יכול להזמין אותו גם מהאתר: http://www.cduniverse.com/

שם זה יוצא לי אותו מחיר, וישלח תוך 1-2 ימים.

הבעיה היא שאני יודע שאם לוקחים בפלי אסיה את המשלוח הכי זול של המעטפה לא לוקחים לך את התשלום החדש הזה של דואר ישראל על טיפול בחבילות מחו"ל שעולה 35 שקל.

אבל אני לא יודע אם באתר השני לוקחים את התשלום הזה, מישהו הזמין מהם מאז שהתחילו לגבות את זה(חודש האחרון בערך)? ויודע אם לוקחים אותו?

תודה רבה.

פורסם

לפי מה שאני יודע התשלום כרגע חל רק על משלוחי EMS

אני קיבלתי היום חבילה מארה"ב שנשלחה בדואר אויר רגיל ולא שילמתי כלום

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע התשלום כרגע חל רק על משלוחי EMS

אני קיבלתי היום חבילה מארה"ב שנשלחה בדואר אויר רגיל ולא שילמתי כלום

אבל היא הייתה קופסה ולא מעטפה? ומאיפה הזמנת את זה?

פורסם

הזמנתי XBOX 360 מארה"ב USPS Priorty Air ולא שילמתי עליו כלום(אפילו לא מס,רשמו עליו צעצועים ב 40 דולר).

כפי שנאמר התשלום הוא רק על משלוחי EMS או שאפילו בדואר עוד לא בטוחים על מה לוקחים דמי טיפול ועל מה לא.

פורסם

אבל היא הייתה קופסה ולא מעטפה? ומאיפה הזמנת את זה?

קופסה

ואפשר לשאול מאיפה הזמנת את ה360?

פורסם

תעשה חיפוש קצר באיביי, לא חסרים חנויות שמוכרות את הקונסולה ושולחות לארץ.

הקונסולה* עולה 299.99 דולר.

המשלוח עולה 100 דולר.

תכפיל בשער הנוח של 3.55 (השער הנוכחי בפייפאל) ואתה מקבל עסקה משתלמת מאוד אפילו אם יקחו לך מכס בסופו של דבר.

*מדובר כמובן על ארקייד.

פורסם

מכס+מע"מ על קונסולות זה 30% ממחיר המכשיר+המשלוח.

כלומר, עוד 130 דולר בערך

עדיין משתלם.

פורסם

השבוע הגיעה אלי מעטפה מ CDUNIVERSE ולא לקחו עליה שום תוספת ...

פורסם

השבוע הגיעה אלי מעטפה מ CDUNIVERSE ולא לקחו עליה שום תוספת ...

יופי אני מחפש מישהו שהזמין מהם. מה הם כתבו ששווי החבילה בתצהיר מכס? זה מדבקה מרובעת לפעמים בצבעים שונים כמו ירוק (מתחת ל400$ ) . VGP רשמו 20$ על מדבקה לבנה והצהירו שזה מתנה. הגיע למכס וקיבל פתור. לא היתה שום קבלה בתוך החבילה אבל לא נראה לי שפתחו אותה (אולי כן אני לא יודע).

פורסם

הם רושמים רק את שווי המשחק לא כולל דמי משלוח (משחקים עולים 58$, ומטה)

בפעם השניה שהם שלחו לי אני זוכר שהם רשמו הרבה פחות אבל לא זוכר כמה (זרקתי את העטיפה).

על כל פנים לא לוקחים מכס על כלום.

\\

אגב, אמרת שהזמנת מ VGP.

כמה דמי משלוח לכל משחק ?! ותוך כמה זמן הגיע אליך מרגע השליחה ?

פורסם

אגב, אמרת שהזמנת מ VGP.

כמה דמי משלוח לכל משחק ?! ותוך כמה זמן הגיע אליך מרגע השליחה ?

הם לוקחים 7.5 דולר קנדי (היום זהה לאמריקאי) לכל משחק וזה לא יורד כשאתה קונה כמה. עשיתי preorder לSSBB שהיה כתוב שיוצא ב10 למרץ יצא ב10 לפי החותמת של הדואר הגיע ב18 . וזה היה preorder . מCDU לקח לאנשים קצת יותר אולי הפעם הם לא פישלו יותר מידי. כמו שצינתי המשחק שלי כן עבר במכס לשם שינוי לרוב אני לא רואה חותמות שלהם. כנראה שהמון ישראלים הזמינו מ VGP אז הם רצו לבדוק מה זה.

הבעיה עם VGP שהמחירים שלהם לא מעודכנים כלכך ל"דולר החדש" (פעם הדולר הקנדי היה 0.8) . הבלגאן עם הדולר השפיע עליהם לרעה ( הם קנו את המשחקים הישנים בדולר גבוה ועכשיו שהדולר ברצפה הם מפסידים) .אני לא דואג להם הם ידעו להסתדר עם זה ולא חובה שהם באמת קנו את המשחקים והם משמשים רק כמתווכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים