עבור לתוכן

אפשר להביא XBOX מארה"ב לארץ?

Featured Replies

פורסם

לא ההנחה היא שאין מספיק כסף לשתיים טובים

לי יש שתיים:

האחד- מחשב חזק למשחקים

והשני- לאינטרנט וICQ לאחותי

יכול להיות שזה בגלל שאני יותר מעדיף תפקידים ואסטרגיה

על פני פעולה ומכות(שזה הדבר שהכי חסר למחשב-משחק מכות טוב)

במצב כזה הייתי קונה XBOX (ואני אכן שוקל אם אני אצליח לשכנע את ההורים)

שוב ציינתי , מבחינה כספית - אין לי שום ספק שקונסולה משתלמת יותר.. בהתנהלות לטווח רחוק אמנם , בידיעה של כמות המשחקים שאני רוצה לקנות , אני אף לא בטוח בזה אבל.

מה שכן , אם כבר קונסולה - אז כזו שיש לה הרבה משחקים , כמו PS2.

• תגובות 37
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחקים זו כבר העדפה אישית

אבל לבית נורמלי אין את הכסף לשני מחשבי משחקים חזקים

במצב הזה קונים קונסולה- חוית הספה ברבע מחיר

ומשחקים-אם מזמינים מחול בכמויות פעם ב... בחגים שלהם

אפשר לקנות 4-5 משחקים במחיר של אחד וחצי בארץ

פורסם

משחקים זו כבר העדפה אישית

אבל לבית נורמלי אין את הכסף לשני מחשבי משחקים חזקים

במצב הזה קונים קונסולה- חוית הספה ברבע מחיר

ומשחקים-אם מזמינים מחול בכמויות פעם ב... בחגים שלהם

אפשר לקנות 4-5 משחקים במחיר של אחד וחצי בארץ

זה בכלל לא קשור ל"בית נורמלי" , זה עניין של צורך.

אם אתה צריך מכונת משחקים שתשמש אותך אך ורק למשחקים .. וכסף מהווה שיקול - קונסולה בהחלט שווה את ההשקעה.

אבל אם אתה צריך מחשב , לא רק בשל המשחקים שבו .. הוא יהיה פתרון עדיף.

בעיקר מכיוון ששההבדל המרכזי בין PC משרדי לPC של גיימר ממוצא הוא הכרטיס הגרפי... גם הסלרון1300 מריץ משחקים... ובשילוב של כרטיס גרפי חזק - אמנם לא מפלצת FPSים , אבל בהחלט מספיק כדי להריץ כמעט כל משחק , בצורה לא רעה בכלל , על רזולוציה נמוכה (שזה המקסימום ממילא במידה והחלטת לחבר את המחשב לטלויזיה.. הרעיון שצריך 3 גיגה הרץ בשביל לשחק - הוא פשוט לא נכון)

בלי קשר - משחקים בחול אמנם זולים מבארץ , אבל גם כאשר תזמין 4 או 5 מחול , משחקי מחשב , במיוחד עם "תזמין מחול בכמויות פעם ב" יהיו זולים או שווי ערך..

פורסם

פה אתה דווקא טועה

משחקי המחשב בחול עולים כמעט כמו משחק לקונסולות (5$ דולר הפרש)

ביחוד כשיש מבצעים-זה עולה עוד פחות

קונסולה היא לא צורך-אתה לא צרך את זה כדי לחיות

היא מותרות ולכן היא לא בדיוק A HOUSE HOLD ITEM

ןבכטיס מסך איכותי אתה יכול לשים את הטלויזיה על 768*1024

אותה רזולוציה שאני משתמש במסך של המחשב

פורסם

מישהו יכול בבקשה לסרוק את הכתבה על בניית X-BOX

זה מאוד מעניין אותי אם זה באמת אפשרי

פורסם

אפשרי לבנות XBOX אב זה לא יפעל כי אין לך את התוכנה שמריצה את המשחקים וקראת את הקוד של בדיסקים של משחקי הXBOX!

פורסם

הכתבה הייתה בצחוק אתה יודע... להראות כמה חלשה הקונסולה

פורסם

פה אתה דווקא טועה

משחקי המחשב בחול עולים כמעט כמו משחק לקונסולות (5$ דולר הפרש)

ביחוד כשיש מבצעים-זה עולה עוד פחות

קונסולה היא לא צורך-אתה לא צרך את זה כדי לחיות

היא מותרות ולכן היא לא בדיוק A HOUSE HOLD ITEM

ןבכטיס מסך איכותי אתה יכול לשים את הטלויזיה על 768*1024

אותה רזולוציה שאני משתמש במסך של המחשב

יש הבדל בין צורך פיזי לבין צורך מסוג זה. ברגע שאתה רוצה בזה , מאיזו שהיא סיבה . אתה (בהנחה שלא נכנס כרגע להגדרה של האדם באופן כללי ) צריך את זה. (על אחת כמה וכמה אם המחסור בזה יוצר בעיתיות נראית לעין , אתה פחות שמח , או מתנהג אחרת בשל המחסור בזה).

גם מחשב זה לא "צורך" להגדרתך - אבל בהנחנה שהוא כן , הוא הרבה יותר חשוב מקונסולה. כי ההבדל בין מחשב למשחקים לבין מחשב משרדי נע בסביבות ה1200 שח , סכום שווה ערך לכרטיס מסך איכותי. סכום ש-זול- מקונסולה חדשה.

וזו בדיוק הטענה שלי , אתה רוצה מחשב למשחקים? take a computer (בהנחה שהוא מהדור הנוכחי) , שים עליו כרטיס מסך של 1200 שח ויש לך מחשב למשחקים , מינוס קונטרולר נורמלי אולי. (ואם תתפשר בכרטיס מסך , לא תהייה בעייה לקנות גם שלט שגורם לזה של הxbox והps2 להחוויר..)

ואותו כמובן ניתן לחבר לטלויזיה האימתנית , שגם היא לא צורך , או למסך הפלזמה , שבלעדתי הצורך הנוכחי המסויים הזה - הרזולוציה במסך מחשב אפילו 15 אינץ תהיה יותר טובה מאיזה טלויזיה 34 אינץ מכוערת..

איך שלא תראה את זה , לקונסולות יש הרבה מגבלות , חלקן לא ניתן לתקן , וחלקן ניתן לתקן בעזרת הרבה מאוד כסף (מסך hi def) .

מחשב , יש לו מגבלות , חלקן לא ניתן לתקן , חלקן ניתן לתקן מבלי צורך להפוך את עצמך לעבד של הבנק..

-----------

ולעניין הצורך שוב , אני מתכוון לneed לא לnecessity , ראה הבדל (ויש הבדל גדול).

ונ.ב - יש לי כל כך הרבה דוגמאות למחיר משחקים בחול , ו"חול" זה גם מקום גדול... כפי שאמרתי - מחיר דומה או זול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים