עבור לתוכן

at last NEW PHENOM TLB ERRTA free.

Featured Replies

פורסם

ראיתי את זה.... ויש לי שאלה...

מה עדיף לקחת?.. את ה Phenom X4 9550 או E8400

הם בערך באותו מחיר אבל לאחד 2 ליבות ולאחד 4 מה עדיף???

פורסם

יש לי כמה דברים להגיב בנושא:

1) מעבדי הPhenom ללא באג ה Errta לא ישווקו ברבעון הקיים אלא רק בזה שיבוא שזה אומר עוד לחכות למעבד, נראה הגיוני לי לא למה זאת כבר הסיבה השנייה

2) כמה כבר אנשים נתקלו בבאג במעבדי הPhenom גם עם תבצע OVERCLOCK למעבד לא תגיע למצב של באג הErrta הרי הבאג הזה נוצר ברגע שמישהו הריץ איזה שני אפליקציות שגרמו לבאג להחשף, כבר כמה משתמשים בייתים אם זה לערכית מוסיקה או משחקים נתקלים בבאג הזה או יתקלו הסטטיסטיקה היא אפסית לעומת משתמשים שעובדי עם תוכנות גרפיות (משחק אינו נחשב תוכנה גרפית)

3) במקרה ואתה רוצה לא להתקל בבאג תריץ את העדכון ללוח אם שלך ותקבל את הסירוס של מעבד לפי AMD כ10% מביצועי המעבד יעבדו, כיום אנחנו לא מנצלים אפילו 50% מביצועי מעבדי ה4 ליבות.

אני אישית הזמנתי כבר את המפרט שלי וכרגע מסנה לראות את אני יוכל להביא את הBLACK EDITION של הPHENOM בחנות שקניתי אותו מחיר אבל יותר OVERCLOCK

פורסם

ראיתי את זה.... ויש לי שאלה...

מה עדיף לקחת?.. את ה Phenom X4 9550 או E8400

הם בערך באותו מחיר אבל לאחד 2 ליבות ולאחד 4 מה עדיף???

מישהו?????

פורסם

זה פשוט בנצ'מארק עצוב.

ה6400X2 BE שלי עוקף את רוב הפנומים בלי למצמץ במשחקים (וגם את הQ6600 לפעמים אני רואה) ומבצע עבודה סבירה בשאר הדברים (שכמעט לא מעניינים בתכלס כמו משחקים).

המסקנה - אם זה פלוס מינוס הכיוון - אין טעם להחליף בזמן הקרוב.

ליביו

פורסם

זה פשוט בנצ'מארק עצוב.

ה6400X2 BE שלי עוקף את רוב הפנומים בלי למצמץ במשחקים (וגם את הQ6600 לפעמים אני רואה) ומבצע עבודה סבירה בשאר הדברים (שכמעט לא מעניינים בתכלס כמו משחקים).

המסקנה - אם זה פלוס מינוס הכיוון - אין טעם להחליף בזמן הקרוב.

ליביו

זה רק מוכיח שמעבדי ה4 ליבות של אינטל או של AMD אינם שימושים כרגע מעבד 2 ליבות כיום מספיק ועם כבר הולכים על מעבד 2 ליבות העדיפות שלי היא לAMD 6400+ X2 BLACK EDITION, מעבד חזק וביצועים מעולים בעל יכולת אוברקלוק לא מביישת אף מעבד, אישית בתור אחד בעל מעבד 4 ליבות PHENOM בעל באג הERRTA אני לא רואה שום סיבה לסרס את המעבד ע"י עדכון הביוס או להתחדש במעבד בלי בעאג הERRTA, משימי לא נתקלתי בבאעג ואני גם לא מצפה כי אחרי הכל עם תקרא את הכתבה באתר כאן או בTOM'S HARDWARE הבאג רק קורה בעת הרצת שני אפליקציות שמאד נדיר לראות בשימוש ביתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים