פורסם 2008 במרץ 2817 שנים תמיד יוצאים מודים למכוניות, ככה שהעניין הזה לא אמור להפריע לך.אני יודע אבל עדיין חבל לי שזה ככה.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים אני לא מבין איך הם לא מוציאים גם כן למחשב "אמר אחד מתוסכל שלא אוהב לשחק מול הטלוויזיה"
פורסם 2008 באפריל 217 שנים זה יצא למחשב מה אתה דואג פשוט זה בטח יצא כמה חודשים אחרי הקונסולות לא היה איזה ליברטי סיטי שלא יצא למחשב? ???
פורסם 2008 באפריל 217 שנים כבר יש שמועות (או שזה כבר רשמי, לא יודע...) שזה יוצא למחשב באוקטובר... תמיד יוצאים מודים למכוניות, ככה שהעניין הזה לא אמור להפריע לך.גם המוד הכי מוצלח לא יוכל לחקות את המקור...
פורסם 2008 באפריל 217 שנים כבר יש שמועות (או שזה כבר רשמי, לא יודע...) שזה יוצא למחשב באוקטובר... יש ביסוס לזה?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים כשהוציאו את SA עשו בדיוק אותו דבר - הוציאו לקונסולות ולאחר כמה חודשים למחשב.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים לא היה איזה ליברטי סיטי שלא יצא למחשב? ???היחידים שלא יצאו למחשב זה כאלו שפותחו לPSP ועברו מאוחר יותר לPS2 אבל הם לא היו משחקים מרכזים והם מאין סיפורי צד למשחקים המרכזים ובאותם אזורים והביקורות שלהם לגרסאות הPS2 היו בהתאם -ככה שבכלל לא נורא שהם לא יצאו למחשב עד היום כל המרכזים כן יצאו למחשב ולהעביר משחק מה360 למחשב נחשב קל יחסית לפיתוח גם AC והרבה משחקים אחרים יצאו כמה חודשים לפני ל360\PS3 ורק אחרי זה קיבלו פורט למחשב אני מעריך שזה בגלל פירטיות
פורסם 2008 באפריל 317 שנים אתה באמת חושב שמשחק כזה לא יגיע למחשב?אני לא אתפלא אם כבר ברגע זה יש גירסא כמעט מוכנה של המשחק למחשב שתצא לקראת סוף השנה.לשמחתי אני אוכל להנות מהמשחק הזה כבר בסוף החודש הזה, אבל לכל אותם אנשים שאין להם קונסולה ויש להם מחשב חזק - קצת סבלנות וגם אתם תשחקו בסופו של דבר.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים ברור שהמשחק יגיע למחשב, השאלה היא רק מתי. אולי הם ירצו לתפוס גל על עונת החגים הבאה אבל אי אפשר לדעת.בכל מקרה סוף החודש יש לנו אותו ל360 וPS3 רק חבל שזה יהיה אחרי פסח. :-\
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מה קשור פיראטיות?כי אם היו משיקים את הגרסא של המחשב בדיוק באותו זמן שמשיקים לקונסולות הם לא היו מוכרים הרבה עותקים לקונסולות. ברגע שהם מוציאם קודם לקנסולות אז הםפ יוכלו למכור הרבה עותקים (עכשיו שחושבים על זה, יותר משתלם להם להודיע על הפיתוח למחשב כמה שבועות אחרי ההשקה לקונסולות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.