פורסם 2002 בפברואר 623 שנים תמיד אפשר פשו להזמין איזה מקום באחת מחנויות הרשת שקיימות בארצנו... אתה גאון הזכרת לי איזה משהו כשעבדתי באקסלנט , הייתה חברה שקנתה מאקסלנט 30 מחשבים , והם היו מיועדים למסיבות רשת . הם אמורים לשבת בדיזינגוף סנטר אני אחפש מחר את הטלפון של ירון , נראה מה הוא יוכל להגיד לי . אני לא זוכר את השם שלהם אבל ... היה קופינט וזה לא הם , והיה ... לנשופ או משהו כזה .
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מה זה חנות רשת?יעני כמו זיגזאג ופלונטר?אבל הפעם עושים את זה בתלאביב!חנות רשת זה מקום יעודי שנועד לשרת מסיבות רשת , יש כמה כאלה בארץ .
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אמרתי לכם כבר שאפשר לארגן משהוא פה...אפילו אם לא אצלי בבית איזה מתנ"ס.. אם אתם מתעקשים אני גם יברר..וחשמל זה הבעיה האחרונה.אבל אם זה רק מסיבת רשת אני לא בא!!אני רוצה תחרות !!!
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל בשביל תחרות יוביוב ועינקודר ושאר המנהלים צריכים לדבר עם זיגזאג או פלנטר ואני לא רואה התקדמות.......לאון: איפה יש מתנ"ס שיאפשר לנו?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים תחרות ? אפשר לעשות מסיבת רשת , ויהיה שופט שיעבור בין כולם ויראה איזה עגלות יש לאנשים
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל בשביל תחרות יוביוב ועינקודר ושאר המנהלים צריכים לדבר עם זיגזאג או פלנטר ואני לא רואה התקדמות.......לאון: איפה יש מתנ"ס שיאפשר לנו?כל אחד 15 שקל נגיד....15 * 30 = 450..אני חושב שזה יספיק..ומקסימום..20 * 30 = 600...וזה עם אוכל וכיבוד...כל עוד האולם מקבל את הכסף, לא מעניין אותו אם אתה עושה שם אורגיה, מסיבת טראנס המונית, או מסיבת רשת...
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל נהיה יותר משלושים.......אני בא ומביא איתי לפחות עוד מישהו אז בוא נפתח ת'רד חדש וכל מי שרוצה להשתתף שירשום את עצמו בסדר?אז אני פותח ת'רד..... אבל באיזה פורום?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אז לא יודע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איפה עינקודר ויוביוב שצריכים אותם...............................???????????
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל נהיה יותר משלושים.......אני בא ומביא איתי לפחות עוד מישהו אז בוא נפתח ת'רד חדש וכל מי שרוצה להשתתף שירשום את עצמו בסדר?אז אני פותח ת'רד..... אבל באיזה פורום?למה לפתוח תרד?לא שמעת?, היום פותחים פורום (בצחוק.)(או שאולי לא...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.