פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אף פעם לא בתנסיתי בלינוקס האם יש איפשהוא לראות מונות מסך? יש עיברית בהתקנה? קיבלתי את הדיסקים בדואר מחו"ל מאיזה אתר של אובונטו שמחלק חופשי
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אתה לא חייב לעשות התקנה מלאה אתה יכול להריץ את הדיסק במצב LIVE ואז המערכת הפעלה עולה אבל לא מתקינה לך כלום ככה אתה יכול לבדוק אם זה מתאים לך ואם לא הפעלה מחדש של המחשב ואין זכר לאבונטו בכל אופן אני אישית ממליץ על אופן SUSE ולא על אבונטו
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אני ממליץ שתתעלם מכולם ופשוט תנסה הוכל שיתחיל ממשהו ... אף פעם לא התנסית תבחר את אחד ההפצות למתחילים , תקרא קצת בסטיקי
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים למה אתה ממליץ על suse ולא על אובנטו?זאת תמיד היתה שאלה בעיתית ב linux, מכיר "? do not talk about fight club" זה אותו דבר.אישית אני ממליץ על ubuntu רק מהסיבה שבשנה האחרונה היא הפכה להיות מאוד פופלארי ונוצר מאגר גדול של שאלות ותשובות למתחילים שניתן לניצול בעזרת google.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים זאת תמיד היתה שאלה בעיתית ב linux, מכיר "? do not talk about fight club" זה אותו דבר. אישית אני ממליץ על ubuntu רק מהסיבה שבשנה האחרונה היא הפכה להיות מאוד פופלארי ונוצר מאגר גדול של שאלות ותשובות למתחילים שניתן לניצול בעזרת google. גם אני ממליץ על אובונטו מהסיבה הזאת , אבל אפשר לנסות גם הפצות באותה הרמה וקצת יותר כדי ללמוד יותר
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אני לא מסכים אם זהחלק מהחופש הוא לקפוץ רחוק מכל מה שהכרנוכל קהילת לינוקס תקבל ותעזור למשתמשים חדשים בתנאי שיש להם רצון ללמוד
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אני חושב שכמו שהמעבר מי IE לפירפוקס התחיל על אש קטנה וזה כבר שרפה רצינית כרגע לינוקס זה אש קטנה שעומדת לפרוץ ואנחנו חייבים לעזור ולעודד משתמשים לנסות להשתמש בלינוקס כי רק אם לינוקס יגיע לתפוצה באמת גדולה כמו שפירפוקס הגיע אז חברות פיתוח\אתרים וכו יתמכו חזק גם בלינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.