עבור לתוכן

המאוורר של המעבד פתאום משתגע. מרעיש חזק מאוד. <<סליחה אבל הטעיתי אתכם>>

Featured Replies

פורסם

פתחתי את המארז ולא ראיתי שום דבר שהתפרק או שחוטים מפריעים לו. כביתי והפעלתי מחדש עד שזה פסק לבד. ממה זה יכול להיות? זה מסוכן או מעיד שמשהו לא תקין?

פורסם

איזה מאוורר זה ? והטמפ' של המעבד בסדר ?

פורסם
  • מחבר

זה המאוור שהגיע עם המעבד. זה דגם BOX

ליבה כפולה AMD 4000

ואיך בודקים את טמפ' המעבד?

פורסם

יש לך תוכנות ניטור כמו EVEREST שמראות טמפ'..

מה שכן תעשה את ההבדל בין העניין שאתה מדליק את המחשב וכלל המאווררים עובדים על MAX RPM ולאחר עלייה של המערכת הכל יורד לרמות שצריך...

ותנסה לנקות אבק..

פורסם
  • מחבר

יש לך תוכנות ניטור כמו EVEREST שמראות טמפ'..

אני חושב שזה התמונה הנכונה z4umdtynwomk.jpg

מה שכן תעשה את ההבדל בין העניין שאתה מדליק את המחשב וכלל המאווררים עובדים על MAX RPM ולאחר עלייה של המערכת הכל יורד לרמות שצריך...

לא הבנתי

ותנסה לנקות אבק..

נכון, אבל עכשיו הוא לא משמיע רעשים. משמע הבעיה לא באבק. אבל אני אעשה את זה מחר בצהריים
פורסם

Omg

תגיד למה המעבד במתח על 2.35? זה פשוט מטורף.

תוריד אותו דחוף בביוס, אם אתה לא יודע את המתח אז פשוט תאפס את הביוס.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם המתח? אף פעם לא התעסקתי עם המתח. שיניתי מקומות של איתחול אבל לא נגעתי מעבר.

טוב, אני מניח שאין לי דברים חשובים בביוס, נכון? אז איך מאתחלים אותו

פורסם

יכול להיות שזה רק קריאה לא נכונה...

בכל מקרה כדי לאפס את הביוס,

לחיצה על מקש DEL במסך הראשוני ( ממש ברגע שהמחשב נדלק ) ו שם יש אפשרות LOAD DEFAULT או משהו בסגנון..

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו שמתי לב שמדובר במאוורר שליד המעבד (ולא המאוורר של המעבד). זה לא מארז יקר ואני לא גיימר. מדובר במאוורר פשוט שהרעיש. היה לי בעיה כזאת גם במחשב הקודם ואני זוכר שלקחתי אותו לטכנאי והוא ניתק אותו ואמר שלא נורא אם הוא לא יהיה מחובר.

מה אתם אומרים? זה לא רציני אם הוא יהיה מנותק? כי כשהוא עובד הוא עושה רעש חזק כאילו שיש ברזל בתוכו. אני אנסה מחר להעלות סרטון וידאו של זה אם התיאור הזה לא יעזור

פורסם
  • מחבר

חבר'ה למה אתם לא מתייחסים :-[

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל האם ניתוקו מהותי לתפקוד המחשב או שזה באמת לא כ"כ משמעותי למחשב שאין עליו כרטיסי הרחבה ואפילו לא כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים