פורסם 2008 במרץ 2717 שנים שלום לכולם,לפני מספר חודשים התקנתי OpenSUSE על מחשב מאוד ישן שלי, והיום החלטתי לחבר אותו לרשת (חוטית). המחשב מאוד ישן, אך יש לו כרטיס רשת שהסתדר בעבר עם הרשת בבית שלי (כאשר הותקנה עליו מערכת ההפעלה win xp). נכנסתי להגדרות הרשת בסוזה, בחרתי את הכרטיס רשת שלי (יותר נכון המערכת זיהתה אוטומטית את הכרטיס) - אבל לא הצלחתי להגדיר את הרשת עצמה ולהתחבר לאינטרנט דרך המחשב.מישהו יודע איך לעשות את זה?תודה מראש,בן
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אני חושב שכבר נתתי למישהו פה עצות בקשר לדרייברים לedimax , אז כדאי להשתמש בתוכנה ndiswrapper שאיתה תוכל להתקין דרייברים של חלונות (כדאי של XP).אם זה נמצא במנהל החבילות שלך , תתקין .. אם לא אז תגיד ואני אתן לך הוראות התקנה .אחרי שמתקינים צריך להגיע לתיקייה של התוכנה עם הפקודה cd ולהריץ את זה :ndiswrapper -i filename.inffilename - השם שמתייחס לראוטר שלך .תשאל אם אתה צריך עזרה בלהתקין ..
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אני לא מאמין שכרטיס רשת 100mb פשוט צריך ndiswrapperאם כן - תחליף כרטיסכדיי להתחבר לאינטרנט מהכרטיס הזה תריץ כ rootdhcpcd eth0אם הוא אומר שהוא כבר רץ תכבה אותו קודםdhcpcd -k eth0כדיי לתת dhcp למחשבים אחרים אתה אמור להשתמש ב dhcpd (לא הקליינט dhcpcd). תבדוק איך ב man dhcpd
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אני רואה שעם קונקוורור הפורום מראה שאנחנו בלינוקס ולא ביוניקס תוכל להסביר בבקשה למה ndiswrapper לא מתאימה לכרטיס כזה ?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים זה פשוט לא מוצדקכרטיס רשת 100mb רגיל שלא מזוהה בלינוקס הוא נדיר ביותרואם זה היה קורה לי הייתי קונה כרטיס של realtek ב 20 שקל ולא מתחיל להתעסק אם ndiswrapperחוצמזה ndiswrapper בנוי לכרטיסיי רשת אלחוטיים (לא יודע אם זה מפריע לו לתמוך בכרטיסים אחרים)
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים זה באמת נדיר , אבל אם יש עם זה בעיה אפשר להשתמש בndiswrapper וזה לא בעיה להתקין .. בקשר לתמיכה , יש להם רשימה באתר אז שיגיד בדיוק את הדגם שיש לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.