עבור לתוכן

מטען לבטריות של הWII

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני מחפש מטען לשלט/בטריות של הווי..

ורציתי להתייעץ,מה עדיף לי..טוען שלט יפה כזה עם הלדים וכל השטויות..או שעדיף טוען רגיל לבטריה שיהיה מתאים לכל שימוש?

ובקשר לתחנה עם הלדים וזה..ראיתי שהוא מתחבר בUSB לווי,זה הורס משהו או יכול להרוס?

פורסם

היו ביקורות שליליות על אחד הטוענים הנפוצים

כרגע אין אף טוען של חברה גדולה לWII

ככה שעדיף לך לקנות בטריות נטענות רגילות במקום

פורסם

אני יודע שבdealextreme אפשר להזמין כאילו ב15$ וחשבתי לקנות אחד או שניים אבל כמה אנשים אמרו שהזמני אספקה של הדבר הזה יכול לקחת חודש חודשיים. אני כרגע בודק איפה אני יכול להשיג בטריות נטענות בזול (אולי גם מהם עדיין לא בטוח איזה) ואולי גם מטען יותר איכותי. רוב המידע שמצאתי בנושא בטריות היה בפורומי צילום בחו"ל . אחד שקשור לחנות מסביר די טוב כי הוא הרי רוצה שאנשים יקנו דברים אצלו רק חבל שהמשלוח שלו עולה המון כסף.

אשתי גנבה לי המון בטריות נטענות , 4 למצלמה ועוד 3 לצעצוע של הילדה ואני לא יודע איפה הן נעלמות לי. יש לי הרבה שלשות של בטריות ולרוב המטענים הזבליים שמקבלים בארץ טוענים ברביעיות או זוגות מה שמאוד מסבך אותי. יש לי כרגע 4 בטריות שאני משתמש בהן 2 בטעינה ו2 בשימוש.

פורסם
  • מחבר

אוקי..

בקשר לכבל קומפוננט(480P)

חשבתי גם להזמין מאיביי..

זה שווה ? ומישהו הזמין משם פעם ? היו בעיות במשלוח או במכס? והמוצר תקין ועובד בלי בעיות?וזה משנה איזה איזור יש לך(USA או EU)?

פורסם

אין חשיבות לאזור ואם אתה מחבר את הקונסולה לLCD זה בגד חובה

ועושה פלאים במשחקים כמו זלדה

פורסם

אני גם מחפש כבל קומפוננט. המחירים בארץ יקרים והמבחר וטווח המחירים בחו"ל (ובפרט באיביי) קצת בלבל אותי.

פורסם

לא משנה בארץ או בחול אם יש לכם LCD זה שווה את המחיר בארץ

הקומפוזיט מסריח שמדובר בLCD

פורסם
  • מחבר

אממ..נראה לי אני קונה באייבי אבל למישהו יש התנסות עם קניות שם ויכול לכתוב פה איך הקנייה מבחינת שירות ואספקה ואם היו בעיות במכס?

פורסם

אני קניתי שתי יחידות של nyko

וכל אחת באה עם 2 שלטים...גם הספק בא במתח של 100-240 ככה שצריך רק פלסטיק ב3 שקל שמחליף את התקע

יש אחד חדש ל4 שלטים בבת אחת...זה גם חברה אחרת...ראיתי את זה אחרי שקניתי כבר

יש גם לקנות עוד בטריות אם נהרס למרות שלא נראה לי...תנסה אני חושב שזה עדיף

פורסם

אם כבר מדברים על סוללות אז חקרתי עוד את העניין (וזה עולה לאשתי על העצבים כי נדבקתי לנושא הזה).

סוללות אלקליין (חד פעמיות ) :

- מטען = :xyxthumbs: כ 2500mah-3000 ל AA

-זרם : עדיף למכשירים שצורכים כמה שפחות זרם כי אם מושכים 1Amp למשל אז אפשר לנצל רק 700mah

- חיי מדף (שמירה על מטען) - :xyxthumbs: מעבד כ 1-2 שנה שזה טוב מאוד

- מחיר - כ2 שקל לסוללה

סוללות NiMh נטענות רגילות:

- מטען = :xyxthumbs: כ2000-3000mah

- זרם = אפשר למשוך זרמים גבוהים יחסית של 3 אמפר בלי השפעה גדולה על המטען (5 ו10 אמפר גם אפשרי לבטריות באיכות גבוהה) .

-חיי מדף (שמירה על מטען) = :kopfpatsch: גרוע ביותר . הסוללה מעבדת 10% מהמטען שלה תוך 24 שעות המטעינה ואז כ1% ליום (אנשים מדדו 0.7 ) תוך כחודש חודשיים יש רק חצי מהמטען ואחרי שנה אין מטען

- מחיר - 15-20 שקל לסוללה בארץ בחול כ12 שקל לסוללה

סוללות lithium ion (חסרון עיקרי שאין AA אבל אפשר אולי להשתמש ב CRV-3 )

מטען - : :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: לרוב כ2000+mah אבל עם מטח של 3.7 וולט ובגלל זה פי 3 מה NiMh

זרם = :xyxthumbs: משוך כפי יכולתך

חיי מדף (שמירת מטען )= :xyxthumbs: מאבד מטען כ 1-2% לשנה אבל הסוללה מאבדת יכולת טעינה של 20% לשנה :kopfpatsch: כשהיא טעונה בטמפרטורת החדר . עדיף לשמור במקרר לא טעון כשלא בשימוש

- מחיר - ראיתי crv3 בכ 15$ שמחליף 2 AA עם כ2300 mah וצריך מטען מיוחד וגם לבטריה יש הגנה

סוללות nimh חדשות עם low self discharge

-מטען - :xyxthumbs: כ2000-2100mah

-זרם - כמו nimh רגילות אפשר להשתמש בהרבה זרם

- חיי מדף - :xyxthumbs: מאבד כ15-20% לשנה.

- מחיר - בארץ יש רק GP recyko שעולים כ 37.5 שקל לבטריה אם קונים עם מטען ראיתי גם חנות שמוכרת eneloop ב 22.5 שקל לסוללה. בחו"ל המחיר די זהה למחיר NMH רגילות עם מטען גבוה שזה כ12 שקל לסוללה

פורסם

ושכחת את הטובות מכל, ליתיום פולימר:

מטען- כ 3000Ma/h לסוללה בגודל AA (עדיין אין AA כאלו, וחבל)

זרם- נצילות מלאה. אפשר למשוך גם 3 אמפר בבת אחת, ותקבל 3 אמפר.

חיי מדף- פריקה עצמית של כ 2% בחודש בטמפרטורת החדר, מאבדת כ 10% קיבולת בשנה. יותר טוב מזה אין.

פורסם

חשבתי להזכיר את זה אבל עדיין לשימוש בשלט של הwii גם li-ion וגם li-polymer לא הכי פרקטים. לפי דעתי לשימוש קבוע עדיף NIMH רגיל או עם low self discharge . אני משתמש ב NMH ו alkaline לפעמים. הסוללות עם הפריקה עצמית נמוכה הכי טובות כי אם באים חברים אין כלכך בעיה עם סוללות מה גם שאפשר להטעין NMH בשעתיים עם מטען מתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים