עבור לתוכן

Enermax Liberty 400W + Abit AB9 + 9800GX2 = ???

Featured Replies

פורסם

מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) :)

השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512).

עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים).

אשמח לעזרה :)

פורסם

אולי המעבד יהווה צוואר בקבוק...

אבל ספק אתה בטוח תצטרך להחליף וזה ל550 מינימום !!!

פורסם

אולי המעבד יהווה צוואר בקבוק...

אבל ספק אתה בטוח תצטרך להחליף וזה ל550 מינימום !!!

מה אתה מדבר שטויות? המעבד לא יהיה לו צוואר בקבוק וגם מה בעיה עם הספק? מה צריך במליון שקל? עזוב אותך אחי המערכת שלך מתאימה לכרטיס מסך .

פורסם

9800GX2 דורש ספק של 600W רשום באשכול של כרטיסים של הסדרה החדשה..

אולי הGTS יעבוד עם הספק הזה !!!

פורסם

כן ראיתי אחי . ואתה יודע מה הכי חרא למשל דוגמא מה שקורה כאן תמיד בפורום אני קניתי את המחשב שלי לפני שנה וכמה חודשיים וקניתי את הליברטי 400 ומה כולם אמרו לי? תלך עליו הוא יחזיק לך הרבה זמן [ועוד הספק הזה עלה 450 שח] אז עכשיו מישהו שירצה את הכרטיס 9800GX2 יצטרך לזרוק א תהספק שעלה לו די יקר ולקנות ספק של 600 וואט. ככה זה תמיד גם עם הכרטיסים 8800 GTS 640 שאמרו הוא יחזיק הרבה זמן .

לכן אם הייתי קונה את הכרטיס 9800GX2 הייתי משאיר את הספק שי=לי תאמין לי לא היה קורה כלום. יש הרבה אנשים עם ספקים חלשים מאוד ויש להם כרטיס חזק.

פורסם

מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) :)

השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512).

עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים).

אשמח לעזרה :)

עשה לעצמך טובה, תשכח מהGX2, קנה עכשיו כרגע כרטיס ב1500 ושנה הבאה תחליף לאחד אחר ב1500. סתם בזבוז.

פורסם

9800GX2 הוא למעשה 2 כרטיסים. אין מה לעשות, טבעי שהוא יצטרך ספק חזק יותר.

מי שאי פעם תכנן מערך כרטיסים תמיד ידע שספקי 400 וואט זה פשוט לא אחד גדול.

המעבד לא יהווה שום צוואר בקבוק, הפורום הזה אוהב את הביטוי הזה יותר מדי....

פורסם

עשה לעצמך טובה, תשכח מהGX2, קנה עכשיו כרגע כרטיס ב1500 ושנה הבאה תחליף לאחד אחר ב1500. סתם בזבוז.

ככה אני עושה בדיוק :xyxthumbs: . שנה + - משדרג את הכרטיס מסך .

פורסם

לא רק זה שזה יותר זול, הכרטיס של 1500 של עוד שנה יביא ביצועים פי 2 מכרטיס של 1500 היום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

2 9600GT אני לא יכול לקחת בגלל הלוח, אבל אני בטח אלך על GTS ואקווה שהספק יהיה מספיק טוב בשביל להחזיק הכל (ואני מניח שכן כי המתחים שהוא נותן ב-12V גבוהים מהממוצע בספקים 400W).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים