עבור לתוכן

QX9770

Featured Replies

פורסם

שלום הייתי מעוניין לדעת עם משהוא יודע עם יש אות המעבד QX9770 ?

כמה הוא עולה ?

ועם שווה בכלל לקנות אותו?

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם כן מחכה שיגיע, לא ראיתי חנויות שמביאות אותו בנתיים, היבואן הרשמי עוד לא מביא אותו לארץ

לגבי מחירים - צפי סביב ה6-6.5 אלף.

לגבי ביצועים - המעבד הכי מהיר כיום בעולם של INTEL.

לגבי יחס ביצועים מול מחיר, לא משהו בכלל.

אשמח כמובן אם עוד אנשים ישתפו מידע :)

פורסם
  • מחבר

וואו זה ממש יקר ראיתי חשבתי שזה יעלה מקסימום 5500 אבל 6.5 זה כבר יותר מדיי

פורסם

כן, 6.5 זה המון! 5.5 זה גרושים... :lol:

פורסם

תראה האמת יש סיכוי שזה יעלה 6 או 6.2

תלוי באיזה חנויות וכו'

השאלה היותר מעניינת, מתי צפי הגעה ???

פורסם
  • מחבר

נכון ההדל הוא לא מהותי בין 6.5 ל5.5 אבל אני מנסה לבנות לעצמי מחשב על כרגע ואלפיה פה ועוד אלפיה שם וכו'

ובסוף נוצר הבדל מהותי

ובקשר למתיי זה יגיע לארץ אני לא דואג במילה אני יביא אותו מארה"ב

פורסם

פה נכנס כל הקטע של הOC.... לוקחים מעבד זול בהרבה עם אותם מאפיינים טכנולוגיים וממהירים אותו!

פורסם
  • מחבר

תחננתי לקחת את המעבד הזה ואז להשתמש בו בתור פלטפורמה בישביל OC מטורף כמו שעשיתי עם המחשב הנוכחי שלי

פורסם

לוקחים מעבד שעולה רבע ואותו ממהירים. אצלי הQ6600 רץ ביום יום ב3.83. פה הרווח ופה הנקודה.

פורסם
  • מחבר

אין לי ספק שלקחת מעבד ישן\חלש יותר משתלם מבחינה עלות מול תועלת אבל אין כמו לקחת את הכי חזק שיש היום ולשפצר לא את הצורה ברמה כגו שאפילו אמא שלו לא היתיה מכירה אותו

פורסם

QX6850 לא מבטיח לך OC יותר טוב מQ6600, אז זה לא נכון... לא דיברתי על מעבד ישן יותר אלא איטי יותר אבל בעל נתונים זהים.

אגב, את ההפרש בכסף אתה יכול לשים על מאיץ גראפי, זיכרונות ושאר ירקות שיתרמו יותר לביצועים מאשר הבדל של 50-300MHZ בפוטנציה.

פורסם

quepasa - בן כמה אתה? (סתם מתוך סקרנות)

פורסם
  • מחבר

23 למה

ובנוגע למאיץ גרפי פה אין לי בעייה אחי ממש בכיר בATI לשעבר היום AMD\ATI אז אני יכול לקבל מאיץ גרפי במחיר עלות יצור + משלוח לארץ

פורסם

טוב, מה אני אומר לך... אם יש לך כסף לבזבז, למה לא? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה לא שיש לי יותר מדי כסף לבזבז אבל אני אוהב להשקיע באיכות ופשוט שניגשתי להרכיב את המפרט הטכני שרציתי זה יצא 25000 ש"ח לא כולל מסך מקלדת וכו' וזה יקר גם בשבילי אז רציתי לדעת איפה אפשר לחסוך תוך כדי מינימום פגיעה בביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים