עבור לתוכן

איזה זיכרון מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה.

השאלה שלי היא מה כדי לי:

כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב.

תודה רבה

פורסם

הבאס של E4500 יחסית נמוך, וגם עם זיכרונות 667 פשוטים תוכל לעשות OC נחמד..

תקבע מחלק על 1 , ותתחיל לעלות, לא אמורה להיות לך בעיה בכלל עד באס 333. משם זה כבר תלוי בזכרונות.

באס 333, עם המעבד הזה מתקבל תדר מאוד יפה של 3.6GHz...

איזה לוח אם יש לך שם?

עריכה: אם זה זה שבמפרט שלך.. לא הייתי מצפה ליותר מדיי.

למרות התמיכה ב FSB1333 עדין נראה לי שהוא יעצר לפני...

פורסם
  • מחבר

הגעתי הכי הרבה ל 2.93 ושם נעצרתי, שאני מעלה את המחשב הזה בOC כזה אין לי אינטרנט, השתי מחשבים למעטה לא עולים לי, מישהו יודע למה? :\

ויותר מזה אני לא מצליח להגיע עם OC גבוהה יותר. זה אומר לי שהOC נכשל.

פורסם

על איזה מחלק?

למה אין אינטרנט, כנראה הכרטיס רשת שלך מפסיק לעבוד בכזה OC..

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מחלק?

אני יכול להגיד לך שאני התחלתי ב200 שם והגעתי איתו ל265 בערך, ואני עכשיו ב 255, שלא תחושב שהעלתי במכה את כל זה, העלתי לעט. כל פעם קפצתי ב 2 וזה במחפלה של, כל אחד שאני מעלה זה כ2 MHz

ותמיד שאני מעלה את המכפלה, אני מוריד את MHz של הזיכרונות להכי נמוך שאני יכול, כרגע הם על 382MHz

פורסם

תקרא את המדריך לאוברקלוק באתר.. זה יכול לעזור לך להבין כמה דברים..

מחלק זה היחס בין התדר של הבאס לבין התדר של היכרונות.

לפי זה שאתה על 255 ו זיכרונות על 382 אני יכול להבין שאתה לא על מחלק של 1:1. אלא על 2:3...

אתה צריך לקבוע מחלק ל 1:1, זאת אומרת שכשתהיה על באס 255 הזיכרונות יעבדו על אותו תדר (255 אמיתי, אפקטיבי של 510)

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שאני צריך לקנות זכרונות חדשים של 800MHz כדי להיות 1:1, תודה רבה רבה לך, אחרי שאני יקנה בע''ה אני יעדכן פה ואז נראה עם יש לי עוד בעיות. תודה רבה רבה לך.

פורסם

לא אמרתי את זה.

הלוח שלך לא מאפשר לך מחלק של 1:1?

כי אתה לא ב 1:1 לפי מה שאתה אומר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, איך אני יעשה את זה 1:1?

שהם היו על אותו התדר? ששתיהם היו על אותו הMHz?

והבעיה שלי אתה חושב הלוח אם?

אם כן אז אולי תמליץ לי על אחד שאתה יודע שהיה לי טוב יותר לOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים