פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר מה אתם כלכם אנטי !?סתם רציתי לשתף אתכם במהירות הורדה קטלנית שחבר שלי מקבל.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים זה לא כל כך קשור לת'רד אבל אני לא שיך לטכניון. אני סטודנט בבן גוריון בב"ש.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים עם אתה יכול להוריד אז תוריד את הקובץ בדיקה של בזק-בינלאומי.http://adsltest.bezeqint.net/big.zip 50 מגה.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים לחבר שלי היה לווין בבית! משהו עצבני ביותרהוא היה מוריד גם בקצבים של כמה מגות לדקה אם זכרונני אינו מטעה אותיאני בקושי מגיע ל60K..
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים יש לי לווין בחצר האחוריתברור...הוא לא יכול להוריד בקצבים כאלה כי אי אפשר לשלוח ללוין אז השליחה מתבצעת דרך ADSL או מודם 56 שם השליחה המאד איטית פשוט לא מאפשר הורדה בכאלה קצבים
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים טוב תרגעו !את כל התמונות גם של MAVRIK אפשר לזייף אפילו עם צייר..חחח אז די!תאמינו או אל תאמינו החלטה שלכם .
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים ישר אתה מסיק מסקנות שזה מזוייף?זה ממש לא מזוייףלא ביה להוריד בקצבים כאלה במקומות שיש אינטרנט מהיר (אמיתי) כמו באונרסטאות ואם היית קורא טוב היית רואה שמדובר פה על פס מהיר של אוניברסיטה. גם לי יצא מספר פעמים להוריד בכזאת מהירותאז לפני שאתה קורא לכולם שקרנים תחשוב קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.