עבור לתוכן

איפה הבעיה? זיכרון לוח או מעבד?

Featured Replies

פורסם

המפרט של המחשב:

Intel E6550

Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV.

CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2)

Saphire 2600XT

וזהו אני חושב.

הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה.

הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים.

הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה.

בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות.

הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות.

[41925825sw4.th.jpg

מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?

פורסם

המפרט של המחשב:

Intel E6550

Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV.

CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2)

Saphire 2600XT

וזהו אני חושב.

הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה.

הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים.

הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה.

בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות.

הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות.

[41925825sw4.th.jpg

מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?

ניסית לנקות את המחשב..?

אולי יש קצר מהמאווררים ואולי הלוח אם לא כ"כ בריא, במקרה הזה לדעתי עליך להביא את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ויתקנו את מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי הכל,

המחשב יחסית חדש ואין OC כרגע.

כל מה שעשו במעבדה היה להחליף את הזיכרונות - אחרי ההחלפה הבעיה הראשונה המשיכה ורק נוצרו בעיות נוספות

פורסם

אז תגיד להם את זה, תגיד להם שילמתי לכם כסף לא רק על הזיכרונות שלבסוף לא הייתי צריך, אלא על הבדיקה שלכם,

לא השתנה כלום, תבדקו שוב.

פורסם

קודם כל תבדוק אם הזיכרונות פועלים על וולטים מסויימים אולי הם לא מקבלים מספיק ואז כאילו יש לך תקלה בזיכרונות

תעלה את המתח ל 2.0 או 2.1

ותנסה שוב לבדוק אם יש בעיות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים