עבור לתוכן

לא מזהה SLI

Featured Replies

פורסם

מותר ועוד איך מותר.

אפשר לחבר זה כן, אבל לפי Nvidia ולפי מיספר אתרים אחרים החיבור הזה יכול ליפגוע בביצועים מחוסר של אמפר.

• תגובות 45
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שמע, קראתי את החוברת של הלוח ונראה שהתקנת הכל נכון. אם החלפת לוח ואת הגשר אני לא ממש יודע מה להגיד לך...

על פניו זה נראה כאילו אחד הכרטיסים לא תקין. אם יש אפשרות תנסה להשיג שני כרטיסים אחרים (לא בהכרח GTX) רק כדי לראות אם עם כרטיסים אחרים אין בעיה.

פורסם

אולי זה בעיה של דרייברים ? באיזה דרייברים אתה משתמש כרגע?

פורסם

זה כאילו shot in the dark, אבל אולי תעדכן ביוס? :nixweiss:

תראה, לא תפסיד מזה.

פורסם

זה כאילו shot in the dark, אבל אולי תעדכן ביוס? :nixweiss:

תראה, לא תפסיד מזה.

אין מה לעדכן ביוס. סיכון מיותר.

הלוח שיש לו נולד ל-SLI.

פורסם

ניסית לפנות לASUS דרך האינטרנט?

אין לך מה להפסיד

פורסם

אל תמהר כל כך להחלף את הלוח.

מוזר שאין לך אופציה בדרייבר כי אני לא חושב שהייתה "צצה" פתאום אפשרות הSLI במקרה שהוא היה מזהה 2 כרטיסים,יכול להיות שאתה צריך לעדכן דרייברים שתוודא שהם מיועדים לSLI,ואולי תופיע לך האפשרות

פורסם
  • מחבר

הדרייברים של הכרטיס והלוח הכי מעודכנים כולל ביוס, בחנות הציעו לי להחליף לSTRIKER FORMOLA EXTREME 2

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר ביותר קרה היום, הדלקתי את המחשב בבוקר (אחריי שהתיאשתי מהתקלה) ופתאום הוא רשם שהוא זיהה חומרה חדשה לבד בלי שנגעתי ,נכנסתי מהר למנהל התקנים וזה מה שראיתי:

2q900m9.png

עשיתי שוב ריסטרט וזה נעלם , מה יכולה להיות הבעייה לעזעזל..חשמל???

פורסם

כרטיס תקול?

ניסית לחבר את הכרטיס השני בלבד ולראות אם זה עובד?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי כל כרטיס בנפרד וזה עובד

אין בעייה עם הכרטיסים יש לי הרגשה שזה בגלל מתח שלא מספיק הרי מהספק יש רק 2 יציאות של חשמל אדומות לכרטיס מסך והייתי צריך להשתמש במתאמים כדי לחבר חשמל גם לשני

פורסם

100% תחליף ספק!

ולא עשית טוב שנתת לכרטיס מתח נמוך מידי! זה יכל לפגוע בכרטיס!

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה חיברתי ספק נוסף, אנרמקס 400, לא היה קל חיברתי אותו במקביל לספק הקיים וממנו לקחתי רק לכרטיס ועדיין המחשב לא מזהה 2 כרטיסים

נראה לי שזה הלוח

פורסם

^^^

אפשר יותר פרטים, חיברת את הספק למחשב אחר ומימנו לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

חיברתי ספק נוסף רק לכרטיס המסך השני בלי מחשב נוסף גילפתי את החוטים וחיברתי במקביל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים