פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מותר ועוד איך מותר.אפשר לחבר זה כן, אבל לפי Nvidia ולפי מיספר אתרים אחרים החיבור הזה יכול ליפגוע בביצועים מחוסר של אמפר.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים שמע, קראתי את החוברת של הלוח ונראה שהתקנת הכל נכון. אם החלפת לוח ואת הגשר אני לא ממש יודע מה להגיד לך...על פניו זה נראה כאילו אחד הכרטיסים לא תקין. אם יש אפשרות תנסה להשיג שני כרטיסים אחרים (לא בהכרח GTX) רק כדי לראות אם עם כרטיסים אחרים אין בעיה.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים זה כאילו shot in the dark, אבל אולי תעדכן ביוס? תראה, לא תפסיד מזה. אין מה לעדכן ביוס. סיכון מיותר. הלוח שיש לו נולד ל-SLI.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אל תמהר כל כך להחלף את הלוח.מוזר שאין לך אופציה בדרייבר כי אני לא חושב שהייתה "צצה" פתאום אפשרות הSLI במקרה שהוא היה מזהה 2 כרטיסים,יכול להיות שאתה צריך לעדכן דרייברים שתוודא שהם מיועדים לSLI,ואולי תופיע לך האפשרות
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים מחבר הדרייברים של הכרטיס והלוח הכי מעודכנים כולל ביוס, בחנות הציעו לי להחליף לSTRIKER FORMOLA EXTREME 2
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר משהו מוזר ביותר קרה היום, הדלקתי את המחשב בבוקר (אחריי שהתיאשתי מהתקלה) ופתאום הוא רשם שהוא זיהה חומרה חדשה לבד בלי שנגעתי ,נכנסתי מהר למנהל התקנים וזה מה שראיתי: עשיתי שוב ריסטרט וזה נעלם , מה יכולה להיות הבעייה לעזעזל..חשמל???
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר כן ניסיתי כל כרטיס בנפרד וזה עובדאין בעייה עם הכרטיסים יש לי הרגשה שזה בגלל מתח שלא מספיק הרי מהספק יש רק 2 יציאות של חשמל אדומות לכרטיס מסך והייתי צריך להשתמש במתאמים כדי לחבר חשמל גם לשני
פורסם 2008 באפריל 117 שנים 100% תחליף ספק!ולא עשית טוב שנתת לכרטיס מתח נמוך מידי! זה יכל לפגוע בכרטיס!
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר טוב אז ככה חיברתי ספק נוסף, אנרמקס 400, לא היה קל חיברתי אותו במקביל לספק הקיים וממנו לקחתי רק לכרטיס ועדיין המחשב לא מזהה 2 כרטיסיםנראה לי שזה הלוח
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר חיברתי ספק נוסף רק לכרטיס המסך השני בלי מחשב נוסף גילפתי את החוטים וחיברתי במקביל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.