פורסם 2008 במרץ 2517 שנים יש לי 2 כרטיסים ASUS 8800GTXלוח STRIKER EXTREMחיברתי אותם (מי שמכיר את הכרטיס יש לו 2 מקומות חיבור לגישור למעלה) לחיבור הפנימי יותר המחשב עלה שהמסך מחובר לכרטיס העליון ולא זיהה שום דבר מיוחד להפך הפעלתי 3DMARK ובמקום 13000 שהייתי מקבל עם כרטיס אחד קיבלתי 700 שזה לא הגיוני לכרטיס הזהמה אני עושה ? יש משהו מיוחד חוץ מלאפשר בביוס שכבר עשיתי?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים יכול להיות שאני סתם יורה באוויראבל איזה ספק יש לך? אצלי לדוגמא יש ספק 500 true והוא מחזיק את המפרט שלי של hd3850 אבל אני יודע אם אני אכניס עוד כרטיס כזה על הלוח אם שלי אני אצטרך ספק יותר חזקשאלה מטומטמת אחרת, דרייברים ?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר פירמטתי את המחשב והתקנת XP שיניתי את הגישור לחריץ החיצוני בשניי הכרטיסים , איפשרתי בביוס לSLI ועדיין כלום לא קרה המחשב לא מראה לי בשום מקום שישנם שני כרטיסיםלפי החוברת של הלוח אין שום ג'מפרמיוח פשוט להכניס וזהו ואצלי זה לא עובדגם ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס השני שיושב בPCIEX 3 ושם לא רואים כלום הוא לא נדלקבבקשה תעזרו לי זה עלה לי הרבה כסףתודה
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר אין לי שום דבר שמזכיר את המילה הזו SLI בדרייבר, נכנסתי ללוח הבקרה יש שם אופציות כמו הגדרת תלת ממד איכות וכו' אבל לא רשום שם כלום וזה הדרייברים האחרונים 169.21
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים 600 enermaxvista4 giga gskillבשביל 8800GTX ב SLI הספק שלך גבולי מדי. (שידוע כצורך גדול)בשביל כרטיס שעולה 3000 ש"ח (פעמיים!)ואתה חוסך על הספק?תבדוק מה רשום ב-מאפיינים->הגדרות-> Display
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר הספק בא לפני הכרטיסים, אתה חושב שהבעייה היא הספק? בדקתי בכמה אתרים והוא בסדר גמור במערך הזה נראה לי שזה משהו אחר וחוצ מזה אם זה חשמל הבעייה המחשב היה אמור להודיע או לצפצף לא?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים זה אמור לפעול אבל יש מצב ש הביוס שלך לא קולט את הכרטיס ה slave ורק קולט את ה mastr בכל מיקרה עם לא מופיה לך כלום ב דריברים על sli אז תוריד gpuz זה יראה לך עם יש או אין לך sli (אני לא בטוח )בכל מיקרה הינה הורדה :http://www.techpowerup.com/downloads/979/TechPowerUp_GPU-Z_v0.1.7.html בהצלחה נ.ב עם יעבוד תשתף אותנו בכדי למנועה מצבים זהים בעתיד
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים לא מחייב. תביא את הדגם של הספק. ה 600w לפי האתר של Enermax לא תומך SLI.וכמו שאמרתי ה 8800GTX הוא צרכן לא קטן.ואם אין מספיק, המחשב לא מוציא ציפצוף. הוא נותן את הספק המלאוהכרטיס צריך להתסדר עם זה, עכשיו זה מערך SLI והעיניין הולך ומסתבך.לדעתי הוא פשוט לא מצליח להפעיל בכלל את שני הכרטיסים. (ביותר מ-80%)ולכן חלק גדול מהמספק פשוט נאבד. והוא עובד בצורה מאד מינימלית.בכל אופן, אתה תמיד יכול ללכת לחנות שקנית ולבקש שינסו להפעיל עם ספק אחר.זו דעתי.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים לפי האתר של Enermax הוא כן תומך sli ו אפילו ה 500w תומך ו עם את מעוניין להחילף לספק איכותי בלי לעשות חור (יותר מידיי ) עמוק בארנק אז זה הכיי מומלץ הוא אפילו תומך ב 9800 gx2 ויש לו את כל החיבורים החדשים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3170 בהצלחה
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר הבעייה שאנ י גר באפריקה בקמרון ופה המחשב הכי חזק שנמכר זה פנטיום 2 לכן אני צריך להיות בטוח שזה הספק לפניי שאני מזמין כי לוקח חודש לדברים להגיע לפהלא יכול להיות שיש לי בעייה בלוח אם?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מה הקשר פה בכלל לספק? מקסימום לפעמים הדרייבר שעל הכרטיס נותן הודעה שאין מספיק חשמל אז הכרטיס מנמיך את הצריכת חשמל על חשבון ביצועים כדי למנוע אי יציבות של המערכת. אם לא קיבלת שום הודעה כזו הספק שלך בסדר גמור.הבעיה אצלך, אם הבנתי נכון היא שפשוט המחשב לא מזהה את מערך ה-SLI.בכל אופן יש פונקצייה שנקראת Enable multi GPU או Dual GPU וצריך לסמן את זה.אם לא עשית את זה המחשב לא יזהה SLI.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר איפה יש את האופצייה הזו? בביוס או בלוח בקרה כי את שניהם חרשתי ולא מצאתי והנה תראו בתמונה מה המחשב מזהה
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים אני דיי בטוח שלדרייבר יש הגדרות בסיסיות ומתקדמותתנסה למצוא את ההגדרה שמכניסה אותך למצב מתקדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.