פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אוקי המצב הראשוני היה מחיצה אחת עם WINXP עליההתקנתי את אובונטו 8 החדש ובעזרת ההתקנה חילקתי למחיצה של 20Gההתקנה עברה כמו שצריךריסטGRUB לא מופיע בכללאין שום תפריט, זה עובר ישר לטעינה של הווינדוסניסיתי כמה פעמים ואני בטוח שאני עושה את זה כמו שצריך
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אתה יכול להכניס את הדיסק ואז boot , לבחור את שורת הפקודה במקום הממשק הגרפי ואז להתקין את grub : קודם כל לכתוב linux rescue chroot /mnt/sysimage/sbin/grub-install /dev/hda אם יש לך דיסק sata תחליף את hda ל sda . בכל הפצה זה יכול להיות שונה , אז אתה יכול לנסות הפצות אחרות שיש בהם (באיתחול והגעה לmenu של ההתקנה) boot existing , או משהו בכיוון ואז תכנס למע' ההפעלה ותוכל לעשות מה שאתה רוצה. דרך שנייה זה להתקין את זה https://sourceforge.net/projects/grub4dos/ כנראה ווינדווס דרס לך את grub
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר אוקי מסתבר שאין ממש מצב קונסולה בדיסק של 8מהLIVE אני לא מצליח לעשות את הפקודה שאמרתאז עברתי לWINGRUBעשיתי התקנה של GRUB בחרתי ב "BOOT FROM BOOT.INI"זה הוסיף את זהעכשיו ברגע שאני לוחץ על START GRUBהוא רושם לי שגיאה שקשורה ל HAL.DLLעכשיו אני מנסה להחליף אותו במקור מהדיסק של ווינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.