עבור לתוכן

ידיעות על היקף הקונסולות הפרוצות בארץ

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3523523,00.html

ומה שאני אומר

חברה , אם אתם מצפים שאחרי שאנחנו שילמנו יותר ממחיר כפול על קונסולה בארץ , אתם עוד אחרי זה מצפים שנשלם כפול גם על משחקים???

ז*ן

זו כביכול הדרך "שלנו" להחזיר לכם

ומצטער על השפה הבוטה

זו האמת

פורסם

זה ידוע שהרוב בארץ גונבים משחקים. אני קונה משחקים אבל לא בארץ. למדתי לא להיות פראיר אבל להיות גנב לא כלכך למדתי. :lol:

עם התמכור בארץ זה כאילו שהם לא רוצים שאנחנו נקנה משחקים. בגלל שהיבואנים מישראל מיבאים משחקים מאירופה אבל לא מרוויחים כמו באירופה אנחנו אוכלים אותה בגדול עם המחירים. יותר מתאים ליבא משחקים מארה"ב כי הם יותר זולים ורוב הישראלים יודעים אנגלית ולא יודעים שפות אירופיות אז התרגום במשחקים האירופים לא עוזר לנו בכלל...

פורסם

ביצה ותרנגולת, תמכור בגלל פרמיה שלוקחות הרבה חברות על הפצה בארץ שנובע מאחוז פירטיות גבוהה.

אתם יודעים שיש 50% "מס" על כל מוצר של MS בארץ רק בגלל אחוז הפירטיות? רק 3 מדינות בעולם שותפות לזה - מלזיה סין וישראל.

מצחיק שבארץ שפה פותח הקרנל של WindowsNT ונכתבו בו רוב החלקים של XP וVista(למעלה מ85% מXP, ויותר מחצי מהקוד של VISTA נכתב בארץ!).

אף אחד לא קונה מערכת הפעלה...

פורסם

לידע כללי, מהביקור האחרון שלי בניו-יורק ברשת חנויות גדולה, משחק ל PS2 \ XBOX 360

נמכר באזור ה10 דולר. וחלק ב 8 או 7. שזה בקיצור כמה עשרות שקלים, במחירים האלה אני מוכן לקנות.[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 19:06:50

ביצה ותרנגולת, תמכור בגלל פרמיה שלוקחות הרבה חברות על הפצה בארץ שנובע מאחוז פירטיות גבוהה.

אתם יודעים שיש 50% "מס" על כל מוצר של MS בארץ רק בגלל אחוז הפירטיות? רק 3 מדינות בעולם שותפות לזה - מלזיה סין וישראל.

מצחיק שבארץ שפה פותח הקרנל של WindowsNT ונכתבו בו רוב החלקים של XP וVista(למעלה מ85% מXP, ויותר מחצי מהקוד של VISTA נכתב בארץ!).

אף אחד לא קונה מערכת הפעלה...

אני לא מזלזל. אבל זה נשמע לי קצת מופרח, יש לך לינק שמוכיח את זה?

פורסם

רק משחקים "ישנים" או משחקים שהם לא סוג א'.

באירופה וארצות הברית יש תמחור שונה, המחיר למשחק בעת ההשקה נע בין 30-60 דולר, כאשר כל המשחקים שבאמת שווים משחק מתחילים מ50 דולר.

אבל המחיר נופל בצורה דיי דרסטית אחרי כמה חודשים, COD4 למשל ירד מ60 דולר ל40 כרגע, עוד כמה חודשים זה יירד ל30...

פורסם

לידע כללי, מהביקור האחרון שלי בניו-יורק ברשת חנויות גדולה, משחק ל PS2 \ XBOX 360

נמכר באזור ה10 דולר. וחלק ב 8 או 7. שזה בקיצור כמה עשרות שקלים, במחירים האלה אני מוכן לקנות.

אתה מוכן אני רץ לקנות ולא 2 כמו בארץ כל חצי שנה אלא 10 +

פורסם

אני מסכים עם NISEG. במקום לגנוב צריך לקנות פשוט מחו"ל, להזמין דרך EBAY או PLAYASIA וכד'.

מגיע לאנשים שהשקיעו את הלב והנשמה במשחקים שהם יצרו גם להרוויח מזה, ואנחנו נרוויח את ההנאה.

אגב זאת הסיבה שצריך שוק השכרות משחקים כי אתה לא יודע אם אתה רוצה לקנות את המשחק או לא לפני ששיחקת בו..

פורסם

לא רק שהמחירים פה גועל נפש גם עד שהמשחק מגיע כבר יוצא XBOX-720..

היה לי את AC כמעט חודשיים לפניי שזה הגיע לארץ :kopfpatsch:

פורסם

שתדעו לכם שאני מאד מקווה שלא ייצא צ'יפ ל PS3...

אני מרוצה מהעניין שהצריבות לא יהיו חלק מהקונסולה (העתידית) שלי...

רק מקווה שיצא איזה שהוא פאצ' שיעיף את החסימה של האיזורים בבלו-ריי ואני אהיה מאושר :)

פורסם

קשה לי להבין איך כל המגיבים לכתבה מצדיקים את העובדה שהם עוברים על החוק בכך שהמחירים הם גבוהים מדי, הרי גם אם המחיר של משחק יהיה 50 ש"ח הם לא יקנו אותו כי הם יכולים להוריד אותו בחינם ובנוסף לכך הם מאשימים אנשים אחרים במקום להודות שהם עוברים על החוק ולשמור על פרופיל נמוך. חבל גם שהם לא רואים את ההשפעה ההרסנית של המעשים שלהם:

1. בשנים האחרונות אני זוכר על יד אחת את מספר המשחקים שתורגמו לעברית כאשר בשנות ה-90 היו עשרות משחקים שתורגמו לעברית באופן מלא ועוד כמה עשרות שתורגמו מבחינת המדריך והתפריט הראשי.

2. אין אף חברה רצינית לפיתוח משחקים בארץ למרות שקיימים בישראל אלפי מתכנתים ברמה גבוהה במיוחד, מבחינה כלכלית אין אפשרות לחברת משחקים לשרוד בשוק ישראלי כאשר הם ימכרו כמה עותקים מפרי פיתוחם והשאר יועתקו על ידי אנשים.

3. רוב הקונסולות שמשווקות בחו"ל לא משווקות בארץ ועקב כך אין שום פיתוח של משחק כלשהו לקהל הישראלי. ואני לא מדבר דווקא על ה-XBOX 360 וה-WII אלא בעיקר על ה-GBA (ששיווקו כבר הפסיק) וה-DS, עלות הפיתוח לקונסולה ניידת היא נמוכה ובמידה והייתה הצדקה כלכלית היו בהחלט חושבים על פיתוח משחק בעל אופי ישראלי.

פורסם

המחירים של המשחקים בארץ באמת חסרי פורפורציה.

לי יש DS והמחירים בארץ למשחק מתחילים ב 300 שקל כאשר בארה"ב הם עולים 20$-30$.

משלוח מחו"ל עולה כסף ואם ישנה בעיה לא תמיד יהיה פתרון נוח.

לי אין בעיה שאנשים משתמשים בצ'פים ואני אומר את זה בתור בן אדם שהוציא כמעט 3,000 שקל על משחקי מחשב/ קונסולות בשלוש שנים האחרונות.

פורסם

יש לי 2 קונסולות, PSP ו WII, ואני קובע לעצמי רף עליון של 200 שקל לחודשיים על משחקים (זה לא 100 לחודש, אז אל תעשו את החילוק הזה....)

בקיצור, סכום שאני אוכל לכסות בקלות ומהר עם כמה עבודות על מחשבים של אנשים.

הדבר המצחיק עד כדי כאב הוא שב 200 שקל האלו אני מזמין מאיביי 3 משחקים, שבארץ זה לא מכסה אפילו משחק אחד.

אני לא יכול להגיד שאני טלית שכולה תכלת, אבל יש סיכוי לא קטן שמתבאסים ממשחק שבזבזנו עליו את מיטב כספנו.

האימרה שלי היא A game worth playing is a game worth buying

לכן את GOW ל PSP למשל לא היססתי לקנות ברגע.

פורסם

אני חושב שהבעיה המרכזית כמו שאמרו זה המחירים בארץ

וזה לא נכון בכלל שאנשים לא יקנו ב50 שקל

אני אישית יקנה גם ב200 שקל משחק אחד לחודש במקום ציפ

זה לא שציפים ופריצות זה פתרון קסמים

לא כל משחק שמשיגים באופן לא חוקי פועל ישר

ולפעמים צריך להחליף את הציפ עצמו שזה גם עולה כסף

בכל מקרה יצא לי לקנות משחק ישן מהחנות הווירטואלית של נינטנדו

והייתי קונה עוד אם לא הייתי משחק בכל המשחקים שיש שם באמולטורים

אבל אני כן חושב שאני יקנה משחקים שהשרות החדש שלהם למשחקים חדשים קטנים יגיע לאירופה

כי למרות שהנקודות זה במטבע אנגלי וההמרה לא זולה זה עדיין זול בהרבה מחנויות בארץ

פורסם

לדעתי זה לא נכון שהכל "פרוץ", אם אין לך כסף לקנות בארץ, או שתקנה מחו"ל או שלא תקנה, אף אחד לא מכריח אותך לקנות קונסולת מישחקים זה לגמרי מותרות, וזה מה שאנשים פה לא מבין אם אין כסף, אז לא קונים! מה שהולך פה זה "אין כסף -> אז לא גונבים" אין לי כסף למרצסדס, ביגלל שהיבואן "דפק" פה מחיר גבוהה, אז אולי אני אגנוב כדי ל"דפוק" אותו בחזרה?

ואחרי ששמעתי, פעם ראשונה שאני שומע על ה"מס פיראטיות" שלפיו, אנחנו ביכלל אלו שדופקים את עצמינו !

וגם אני לא "טלית שכולה תכלת" גם לי יש מספר תוכנות ומשחקים פרוצים אבל הם בערך 25% (שזה גם לא קצת) וכל השאר אצלי מקורי שקניתי.

פורסם

מה שמצחיק אותי זה טוקבקיסטים שכותבים

אם לא הייתה ענישה על גנבת מכוניות\מסכי פלזמה וכו גם הייתם גונבים ?

אז אני רוצה להגיב -אם הייתי יכול להוריד מהאינטרנט בית+מכונית+ריהוט +מוצרי חשמל

בלי שזה יילקח באמת ממישהו אחר

אז כן כן הייתי גונב אם לקרוא לזה ככה כי בכל מקרה אין לי כסף לקנות את רוב הדברים העלו

וזה לא באמת היה מוריד מהרווחים של אף אחד

אם יש אנשים שבמחירי השוק הם לא לקוח פוטנציאלי

אז החברות לא מפסידות על הלקוחות האלו גרוש כי מדובר בשכפול דבר דיגיטלי

שלא עולה למפתחים מפיצים ויבואנים כלום

רק אם הם יגרמו להגדלת קהל הלקוחות הפוטנציאלים

בין אם זה בהורדת מחיר או דברים אחרים

ואותו קהל פוטנציאלי חדש יגנוב ולא יקנה אז הם יוכלו לבכות

אבל מה לעשות לרובנו אין תקציב לקנות משחקים בארץ

ולקנות מחול זה לא כזה נוח או זול כמו שחושבים חוץ מבשרותי הורדות חוקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים