פורסם 2008 במרץ 2517 שנים לא יודע איך אבל הUSB מקדימה נשבר לי מה אני עושה? איך אני מחליף אותו?יש ביכלל מה לעשות לגבי זה?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים איך הוא נהרס באמת ? אולי הכבל התנתק מהלוח אם ? ותמיד אתה יכול לקנות מפתל USB
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר ביואסבי הזה אח שלי חיבר איזה משהו לשם והזיז עם הרגל את הדבר הזה שהוא חיבר לשם... וזה כניראה שבר אותו
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אם הוא שבר פיזית אז לא נראה לי שאפשר כבר לתקן אם זה קריטי לך USB שיהיה נגיש אז כפי שאמרתי תקנה לך מפצל עולה איזה 40 שקל אם 4 חיבורים
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים לא רואים בבירור אבל לפי התמונה הוא שבר את הגוף כולל המחברים (4 פסים "מזהב")..ככה שאין לך ממש מה לעשות בנידון...
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר כן זה שבר פיזי... הכל שם שבור כליל... ואי אפשר לחבר שום דבראני לא ממש רוצה מפצל... כי זה עוד חוטים ועוד בלאגן יש אפשרות להחליף אולי איכשהו את היואסבי הזה שיש שם?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים עם קצת מאמץ אפשר הכול..אתה יכול להתחיל להלחים ולסדר ראשים חדשים..אבל לדעתי זה מאמץ מיותר..
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר חחח אני יותר בכיוון אם מוכרים בחנות את החלק הזה בניפרד ואז אני יוכל לנתק את הקיים ולחבר חדשמישהו יודע אם מוכרים כזה דבר?ואם ביכלל עד כמה מאמץ וידע זה דורש להחליף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.