פורסם 2008 במרץ 2417 שנים ובכן, המצב הוא כזה.אני חולה מאז יום שישי.ראשון, שני אני לא בעבודה, סיימתי את Shadow of the colossus ואני כבר מתחיל להשתעמם.ביקשתי מחבר שלי שיביא לי את ה XBOX שלו והוא הסכים.בהתחשב בזה שסביר להניח שיש לי עוד יום-יומיים חופש, באיזה משחק מתוך קייס המשחקים שהוא הביא לי לשחק?OverlordArmy of TwoGears of WarCOD 4Mass EffectSmackdown vs. Raw 2008Halo 3StrangholdLost PlanetBioshockיש לו גם את AC, שזה המשחק שהכי הכי הייתי רוצה לשחק בו, אבל הוא מגיע לי עם ה PS3 ואני לא רוצה להרוס לי כשהוא יגיע...אז מה אתם אומרים?
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אם אתה משחק עם מישהו תשחק Army Of Two, שיחקתי את זה עם דוד שלי וזה כיף באופן מטורף!אם אתה לבד אז תשחק Gears Of War או COD4, החלטה שלך.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים לגבי ARMY OF TWO תראה את הביקורת שלי.תמחוק את MASS EFFECT מהרשימה.ותשאיר את הכותרים המוצלחים.נשארת לך רשימה כזאת:Army of TwoGears of WarCOD 4Halo 3Bioshockעכשיו ביום - יומיים אני הייתי הולך על COD4 כנראה , או HALO 3 אם אתה מכיר את הסיפור.לגבי ARMY OF TWO , אתה יכול לשחק , תדע שאתה תעבור אותו ותהנה...אז הנה נשארת לדעתי אם 3 משחקים... תכניס כול אחד ותן בחמש - עשר דקות של משחק.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר טוב, נראה לי שאני הולך על Bioshock , למרות שאני ממש ממש שונא Shooters... מקסימום נעשה איזה יום יומיים סיבוב כזה על כל המשחקים... בנתיים אני הולך עם Bioshock.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים הייתי נותן הזדמנות ל Lost planetדי אהבתי את המשחק, למרות ששיחקתי רק בפורט שלו למחשב.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים שיחקתי בדמו של Lost Planet (גם על המחשב) והוא היה נראה לי סבבה אבל לא יותר מזה. אחי אם אתה רוצה Bioshock אז לך על זה, זה משחק מדהים עם עלילה מושכת (איך לא שיחקת בז עד עכשיו ). בהצלחה ותהיה בריא .
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר שיחקתי בדמו של Lost Planet (גם על המחשב) והוא היה נראה לי סבבה אבל לא יותר מזה. אחי אם אתה רוצה Bioshock אז לך על זה, זה משחק מדהים עם עלילה מושכת (איך לא שיחקת בז עד עכשיו ). בהצלחה ותהיה בריא . ובכן, אין לי XBOX, ואני לא כ"כ משחק במחשב יותר... בגלל זה לא שיחקתי ביושוק עדיין
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים למרות שהייתי ממליץ לשחק משחקי FPS על המחשב אני אומר לך כל עוד יש לך את ההזדמנות לשחק במשחק המדהים הזה שחק בו, גם אם זה על Xbox 360.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.