פורסם 2008 במרץ 2417 שנים איך המארז הזה Nzxt Apollo Blackהאם הוא יפה?האם הוא מרעיש (חשוב מאוד שיהיה שקט)ובכללי איך הוא..
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים כן מרעיש - כמו טרקטור. תר תר תר תר תר.למה הוא צריך צריך להרעיש !!?!יש לו סך הכל 3 מאווררים 120 שקטים של NZXT.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים הוא רק רוצה לדעת את דעתם של אחרים על מה שהוא רוצה לקנות, זה כל העניין.המארז עצמו יפה, בכלל לNZXT יש את המארזים היותר יפים בשוק... בקשר לרעש של המארז אני לא יכול לעזור לך, אין לי מושג בנושא.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים דיי שקט. כיום אין סיבה שבעולם לקחת את המארז הזה שיש אלטרנטיבות עדיפות.יש לו סך הכל 3 מאווררים 120 שקטים של NZXT.כמות המאווררים לא בהכרח מעידה על רמת הרעש של המארז.זה תלוי באיכות הבנייה, חומרים ועוביום/מימדיהם, סוג המאווררים, מבנה המארז.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אחלה מארז אני חושב שהוא חמוד גם לא יפה מדהים אבל חמודבתקציב שלו יש את ה CM690 שלדעת רבים טוב יותר אני מוצא את ה 690 מרווח ונחמד אבל איכות הבניה כמו שיוצר בשכם או משהו כזה אם מחפש מרווח וגודל יש את ה 690 ללא ספקאם מחפש משהו שניראה קצת יותר טוב וזה עניין של טעם שוב לך על האפולו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.