פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מצטער לפתוח עוד ת'רד אבל מה דעתכם על המערכת הבאה (אני יודע שפירלס חרא אבל תסתכלו על המחיר) :סט 5 רמקולים לקולנוע ביתי של חברת PEERLESS עם יחידות קירור BPP Bullet Phase Plug מסופק עם ספייקים מוזהבים ומחברי זהב רחבים באופן מיוחד להעברת מקסימום אינפורמציהכמו כן חיבור כפול - Bi-Wiring רמקולים רצפתיים מתוכננים ע"י מהנדסים של חברת Peerless הרמקולים בנויים בשיטת Bass-Reflex המאפשרת קבלת בס עמוק ודינמי במיוחד .הממברנות של יחידות הוופרים עשויות מפוליפרופילן- החומר המצטיין בהעברת צליל נקי ורך אשר עמיד לאורך שנים רבות . בנוסף לכך הוופרים מצוידים ביחידות ה- Bullet Phase Plug ( יחידת קירור הנמצאת במרכז הוופר).מפרט טכני:זוג רמקולים קדמיים דגם PR-861x8 woofer Bullet Phase Plug 1x6 ½ midbass Bullet Phase Plug 1x1 tweeter Ferrofluid cooling הספק: 250W R.M.S. נצילות : 92dB תחום תדרים: 22000-28 הרץ מידות בס"מ: גובה- 102 רוחב- 26 עומק- 31גימור בצבע שחור עם חזית כסף מטלי וכיסוי בד שחור .זוג רמקולים אחוריים Peerless דגם SR-86 בהספק של 150W מקסימום עם אביזר תליהבעיצוב חדשני ומרהיב ובנצילות של 90dB .הרמקול בנוי מיחידת וופר " 4 ועוד יחידת טוויטר עם קירור שמן.מידות בס"מ : גובה- 23 רוחב- 16 עומק- 16 גימור בצבע שחור עם חזית כסף מטלי וכיסוי בד אפור יחידת סנטר Peerless דגם CT-86 בהספק של 150W מקסימוםבעיצוב התואם ל- SR-86 ובנצילות של 90dB .הסנטר בנוי משתי יחידות וופרים של 4 ועוד טוויטר עם קירור שמן.הסנטר הינו אנטי מגנטי וניתן להניח אותו על טלויזיה( אין חשש ממשיכת צבע ). מידות בס"מ:גובה - 15 רוחב- 45 עומק - 16 גימור בצבע שחור עם חזית כסף מטלי וכיסוי בד אפורמה אתם אומרים ? וכל זה "רק" ב-700 שקל !
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים עוד פעם פירלס...יש הרבה שטויות במפרט הזה...אני לא מאמין שרמקול כזה יכול להגיע עד 28HZוגם ידוע לך שאתה צריך מגבר לרמקולים כאלו...תגיד מה התקציב שלך ומה אתה רוצה ונמליץ לך...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר שמע , בעיקרון אני לא בקטע של לקנות שום רמקולים (יש לי 2.1 סטנדרטיים שאני מרוצה מהם) אבל חשבתי לעצמי שאם זה כ"כ זול אז למה לא ? מבין ?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים Wrong,מדי פעם יש מבצעים טובים,קניתי רמקול סנטר של החברה ב-99 שח לא כולל דמי משלוח (25 שח) והוא מצויין, טפו טפו טפו...עם יש לך קצת כסף מיותר אז סבבה, לא תתאכזב הן אחת מהטובות ביותר!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים Wrong,מדי פעם יש מבצעים טובים,קניתי רמקול סנטר של החברה ב-99 שח לא כולל דמי משלוח (25 שח) והוא מצויין, טפו טפו טפו...עם יש לך קצת כסף מיותר אז סבבה, לא תתאכזב הן אחת מהטובות ביותר!ממש לא!אולי 100 שקל לסנטר זה שווה אבל החברה הזאת ממש לא אחת מהטובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.