פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אחרי שהתגברתי על השריפה שהייתה אצלי במחשב, והתקנתי את הwin 98 מחדש והכל סוף סוף עבד (הכוונה לאינטרנט),נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (מדובר ב : Asus geforce 1 v6800) , אני תקוע ברזולוציה המעצבנת640X480, וכאשר אני מנסה לשנות דרך הwin, אין לי אפשרות לשנות את הרזולוציה, וכאשר אני משנה דרך התוכנות שלasus שהותקנו אצלי עם הדריברים, אני רואה את זה ממש מוזר (קטן ומכוער, הרבה שטח "ריק" על המסך..).לפני "השריפה" הייתי בכיף יכול להיות על 800X600, אך עכשיו, לצערי אני לא.מישהו יכול לעזור ?תודה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים המממממ....... איזה מסך יש לך והאם הוא מזוהה ע"י חלונות כמסך שברשותך או בתור P&P Monitor?
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר יש לי מסך 15 אינץ, שלא כתוב עליו את החברה ;D.ואיך אני בודק את מה שאמרת ??תודה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים חיפשת טוב טוב מדבקה כלשהי על המסך?שם אמור להיות רשום הדגם והחברה של המסך.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים נסה לעשת פורמט ולהתקין מחדש זה היה לי גם (רק שאצלי המסך הו CTX 1555E וכרטיס הוא Viper v770u)
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר מאחורה כתוב COMPAL אבל משום מה, בחנות אני זוכר אמרו משהו על SAMPO...ובחוברת ההפעלה, לא כתוב כלום עלהחברה, וגם חוץ מהסברים על הכפתורים, אין כלום.זה מוזר, כי לפני שעברתי פירמוט, זה עבד לי מצויין ברזולוציות אחרות.תודה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים לצערי כאשר מדברים על ווינדרע אין שום אלטרנטיבהכאשר הכל יעבוד טובטוב וכל הדרייבברים יהיו מוכני תיצור אימג' של מערכת טובה יציבה ועובדת וזהו!
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים לך ללוח הבקרה -> מערכת -> מנהל ההתקנים -> Monitor/צג ושם אמור להיות הדגם שלו, סביר להניח שברשותך מסך דרעק אז חלונות זיהה אותו כ P&P משמע, אתה מוגבל ברזולוציות וצבעים בניגוד ליכולות האמיתיות של המסך שלך.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר המסך לא רציני, אבל אני בטוח שהוא תומך ברזולוציה של 800X600, הרי לפני "השריפה" היה לי את זה !!הוא כותב לי : default monitorובמאפייניםthis device is working propertly...מצאת את הבעיה ??תודה רבה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אתה צריך שיופיע הדגם המלא של המסך שלך, Default Monitor זו ברירת המחדל של חלונות כאשר הוא לא מצליח לזהות את סוג המסך ולהתקין לו את הדרייברים המתאימים אם חלונות מזהה את המסך אך אין לו דרייברים, הוא מזהה אותו כ Plug & Play Monitor.בשני המקרים אתה צריך להוריד ולהתקין דרייברים ידנית.כנס לאתר החברה של המסך שלך ותוריד לו דרייברים עדכניים, אולי אז תיפתר הבעיה.ורוב הסיכויים שלפני השריפה היו מותקנים למסך דרייברים אשר זיהו אותו כראוי ולכן יכולת לעבוד ברזולוציה גבוהה יותר.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר תודה ! הורדתי את הדרייברים, והכל אחלה.....אני סוף סוף רואה הכל כמו שאני אוהב... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.