עבור לתוכן

Rainbow Six Vegas 2 Xb360/PS3 Comparison

Featured Replies

פורסם

התמונה של הPS3 נראית יותר חיה...האובייקטים נראים יותר טוב והאור נראה מצוין...1-0 לPS3

פורסם

התמונה של הPS3 נראית יותר חיה...האובייקטים נראים יותר טוב והאור נראה מצוין...1-0 לPS3

כן קוראים לזה bloom הם הדביקו את זה וblur על הכל במשחק הזה, בעקר לפצות על העובדה שהם לא עושים AA, וגם אין HDR בגרסאת הPS3.

אבל הדבר הכי עצוב לטעמי שהPS3 בקושי מרנדר צללים ההבדל באיכות בין הצללים ב360 לPS3 הוא בזיוני פשוט, והדבר הכי עצוב שבסצנה מעל העיר של המסוק הPS3 לא עושה realtime shadows בכלל, לא במסוק עצמו, ולא בעיר שמתחת...

http://www.gametrailers.com/player/32158.html

אני אישת לא רואה הבדל...

אז תנסה את גרסאת הHD ::)

פורסם

כן קוראים לזה bloom הם הדביקו את זה וblur על הכל במשחק הזה, בעקר לפצות על העובדה שהם לא עושים AA, וגם אין HDR בגרסאת הPS3.

אבל הדבר הכי עצוב לטעמי שהPS3 בקושי מרנדר צללים ההבדל באיכות בין הצללים ב360 לPS3 הוא בזיוני פשוט, והדבר הכי עצוב שבסצנה מעל העיר של המסוק הPS3 לא עושה realtime shadows בכלל, לא במסוק עצמו, ולא בעיר שמתחת...אז תנסה את גרסאת הHD ::)

נכון אתה צודק אין צל שאתה במסוק בגרסא של הPS3 וגם הFPS נמוך...

ושוב הקטע הזה שאין HDR זה הורס,הכל ניהיה בהיר בשביל שזה יראה כמו HDR במקום שאיפה שאמור ליהיות כהה זה יהיה כהה ואיפה שאמור ליהיות זוהר זה יהיה זוהר...

וזה לא 1-0 ולא נעליים לאף אחד.

זה ידוע שברגע שאי אפשר לעשות HDR + AA אז זה תמיד יראה פחות טוב מאשר שיהיה אפשר לעשות HDR + AA.

רק מעניין אותי לדעת למה הFPS בPS3 ירד בחצי בקטע של המסוק במיוחד אחריי שיש עליו פחות עומס,בלי צל ובלי HDR (אני מדבר רק על אותו הקטע.)

פורסם

אתם יודעים מה אני אומר?

תשיגו חיים.

לאיזה רמה ירדנו ,זה לא מצחיק, זה דבר מפחיד מאוד.. אתם אשכרה מסתכלים על פיקסל, פיקסל ? עד כמה אפשר להיות חסרי חיים ?

פורסם

אתם יודעים מה אני אומר?

תשיגו חיים.

לאיזה רמה ירדנו ,זה לא מצחיק, זה דבר מפחיד מאוד.. אתם אשכרה מסתכלים על פיקסל, פיקסל ? עד כמה אפשר להיות חסרי חיים ?

עד למצב שנכסנים לפורום כדי לרדת על לאחרים שמדברים על נושאים שמעניינים אותם. :screwy:

תשיג חיים. :kopfpatsch:

ולכזה הבדל אתה קורא פיקסל פיקסל?

tr6v2comparisongth26400wb9.jpg

פורסם

נראה ברור למדי שהתמונה צולמה בשעות שונות של המשחק

פורסם

אין דבר כזה שעות שונות של המשחק, זה לא משחק open world זה אותו קטע, תסתכל על הצללים בכלליות, רזולוציה נמוכה בהרבה יותר וכמעט אין צללים דינאמיים.

אין AA

אין HDR

אין צללים באיכות גבוהה

יש קירטועים בהרבה מהקטעים.

פורסם

:kopfpatsch:

זה משחק לינארי עם CUT SCENES

זה קאט סין מהמשחק, זה אותה סצנה...אין פה שעות...

זה פשוט שכמו תמיד, המשחקים על הPS3 [שהם מולטי פלאטפורם] נראים חרא.

פורסם

למה טרחו אפילו להוציא קונסולה כזו אם לא מנצלים את היכולת שלה? S:

זו גם הייתה טעות של סוני ללכת על סדרה 7 של NV במקום על ה X1K של ATI שתומכים ב AA+HDR

פורסם

אני מבין טוב מאוד וויכוחים על פרימים לשנייה שזה מאוד חשוב למשחקיות

אבל קשה לי להבין וויכוחים על שינוים לא משמעותיים בגרפיקה -

אני מתכוון שינויים שלא הורסים את המשחק

היום המשחק העיקרי שלי זה משחק מאוד ישן לגימקיוב שהתחיל כמשחק דרימקסט

אם גרפיקה בהתאם

וזה לא גורם למשחק להיות מסריח בעיני

ככה שהבדל גרפי בין 360 לPS3 חוץ מהבעיות פרימיים שהזכרתם ניראה לי לא חשוב בעליל

אם אתם כאלו חולי גרפיקה תקנו מחשב חזק ותשדרגו כל פעם שאתם לא מריצים על מקסימום

פורסם

נו באמת קרירין...

נכון שכשמדובר על WII או GAMECUBE הגראפיקה לא משחקת תפקיד,

אבל כשמשווים בין ה XBOX ל PS3, או בכלל מתייחסים למשחק NEXT GEN שכזה, איך אפשר שלא?

פורסם

אני מתכוון שלמרות שיש הבדלים הPS3 וה360 מציגים גרפיקה מצוינת

לעשות וויכוחים כאלו מעיד שאנשים לא מתרכזים במשחק עצמו אלה רק בגרפיקה

פורסם

אני מתכוון שלמרות שיש הבדלים הPS3 וה360 מציגים גרפיקה מצוינת

לעשות וויכוחים כאלו מעיד שאנשים לא מתרכזים במשחק עצמו אלה רק בגרפיקה

אבל תחשוב שעכשיו אתה קונה את המשחק לPS3 ואתה לא יודע על כל ההשוואת האלה וכל זה,סתם גיימר תמים.

אתה מפעיל את המשחק ומגלה שהגראפיקה פחות טובה ממה שראית בסרטונים (שצולמו ב360 מין הסתם).

אתה קצת תיהיה מאוכזב.

כי אחריי הכל זה אומנם לא משחק של גראפיקה אבל תאר לך מה קורה במשחק שהוא בשביל גראפיקה? מבאס.

כמו AC למשל,גם שם בPS3 זה ניראה פחות טוב כי אין HDR,זה קצת הורס.

הדברים האלה הם הדברים האחרונים שעושים אותם בגראפיקה,יותר זוהר,יותר חד,דברים שמשלימים את הכל,ולהוציא אותם יכול להביא למצב שתגיד לעצמך:

(בוא'נה אני מוכן להשבע שמשהו חסר בגראפיקה.)

זה חבל...

פורסם

הדבר היחיד שבאמת יאכזב אותי זה קצב הפרימים לשנייה בPS3 במשחק הזה

זה דבר שבאמת פוגע במשחקיות

אבל יתר הדברים פשוט לא

אני גם לא יחפש הבדלים בטלסקופ -כי זה אידיוטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים