עבור לתוכן

תאחלו לי מזל טוב + שאלה

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3.

"זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום :).

בכל מקרה,

השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר.

דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ.

האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי).

מה אתם אומרים?

פורסם

תעשה חשבון של 30% מהמחיר , זה בדיוק כמה שיקחו לך במכס...

לי לקחו בערך 500 ש"ח.

תתחדש.

פורסם

זה 29.4 על קונסולות ואם דוד שלך יעבור במסלול האדום זה מה שהוא ישלם. אם הוא יעבור במסלול הירוק וויתפסו אותו הוא ישלם קרוב ל60% . כל חבילה מעל משקל 2ק"ג או גודל מסוים תעצור במכס אם תשלח את זה בדואר. אפילו הSSBB שלי איכשהו עבר במכס אבל בגלל שקניתי מ VGP.CA הוא קיבל פתור (הם כותבים 20$ על חבילות)

פורסם

למה שדוד שלו לא יעבור במסלול הירוק?

לא מדובר באדם שחוזר לארץ, מדובר באדם שבא לבקר בארץ. שיזרוק את הקופסה, ובמקרה הכי גרוע יגיד שזה ה PS3 שלו S:

שילכו להוכיח שלא. הם לא יכולים.

תימנע מהמכס, תן לדוד שלך. הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

המכס מורגל בדברים כאלו.

אף פעם לא קרה שהדוד מאמריקה בא לארץ עם מתנה לאחיינים אתה חושב :)?

פורסם

אפשר לשאול איזה דגם וכמה שילמת?

פורסם
  • מחבר

קניתי יד שניה, אז זה לא כ"כ מייצג שום דבר.

שילמתי 575 דולר כולל משלוח על הדגם של ה-60 ג'יגה (סביר להניח ש NTSC) עם 4 משחקים, סרט אחד ושני שלטים.

פורסם

אם אני לא טועה יצא גם עוד איזו חוק או משהו שמחייב אותך לשלם מחיר כלשהו על כל חבילה / מכתב שמגיעים מחו"ל..

למכתב זה משהו כמו 30 ש"ח אז לא יודע כמה יקחו על הקונסולה. שוב, לא בטוח.

ניראה לי שהכי עדיף לך שהדוד יביא.

פורסם
  • מחבר

בסוף כבר אמרתי לו לשלוח ישירות לפה...

הדוד שלי הוא בחור קשה שלא כ"כ ישמח להיסחב עם זה במכס וכל החרא הזה...

נראה כמה יקחו לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים