עבור לתוכן

אוזניות ב-400~ שקל

Featured Replies

פורסם

האלסנדרו הן אוזניות פתוחות! תפסיקו לדחוף אותן לפה. הן לא מתאימות לו בכלל- מה גם שלשמוע אותן אפשר רק אצל מישהו שקנה או בחו"ל.

סנהייזר רצוי שתשמע לפני הקנייה- אני אישית בכלל לא אהבתי את הצורה שבה הם יושביםן על האוזניים והסאונד...

כמו שכתבו פה- שים את הK518 על המארז לכמה ימים והן ימתחו. מודים לא חובה לעשות- גם הוצאה של הפדים הפנימיים מורידה את הבאס בצורה יחסית משמעותית.

ולגבי האיקוויז'ן- אני לא חושב שהן טובות יותר מהK518 כשאתה שומע מנגן נייד... ההבדל הגדול (או יותר נכון- הענק) זה כשאתה שומע ממקור טוב ועם מגבר...

פורסם
  • מחבר

מכיוון שאין לי כוונה להמר, אני ארד בשלב זה מה-AKG.

רציתי לשאול מה ההבדל בין האוזניות הרגילות למקצועיות (ועל אחת כמה וכמה בין כאלו המיועדות ל-DJ לעומת Monitoring). הסתכלתי קצת באתר של Sennheiser וחוץ מסיסמאות אין משהו ממשי שאני יכול להאחז בו (תחום תדרים לא באמת רלוונטי, בינינו...). מעבר לזה - אין שם דירוג ממשי של איכות האוזניות בתוך כל קטגוריה, ומספור גבוה יותר לא בהכרח מצביע על מחיר גבוה יותר (בזאפ).

האטימה של אוזניות קשת פתוחות (כמו נגיד HD485) עד כדי כך לא מספיקה? איך אפשר לאמוד אל מול אוזניות כפתור רגילות?

כרגע אני מתלבט בין האקוויז'ן לדגמים שונים של סנהייזר, אשמח לשמוע עוד דעות, בעיקר בתוך הסקלה הרחבה של סנהייזר.

פורסם

עזוב שטויות. מבחינת סאונד אין לסנהייזר שום אוזניות שנשמעות טוב יותר מה-RP21. וזה מניסיון עם כל הדגמים כמעט של סנהייזר אולי מלבד ה-650 ועוד כמה דגמי שוק שלא מעניינים אף אחד.

מבחינת סאונד ה-RP21 מצוינות. הבעיה לדעתי היא שהם בעלות נוחות בינונית בלבד (אפשר לשפר עם פאדים שום), ושהם קצת בהירות בלי יציאה חזקה מספיק (אפשר לסדר אם דוחפים ספוג דק בתוך האוזנייה - ולא, אין מה לדאוג מלשים ספוג. למעשה, היצרן כבר שם שם ספוג במפעל, אז להוסיף עוד אחד דק לא יהרוס כלום אלא רק ירגיע את הסאונד למי שאין לי יציאה עם מספיק כח).

Anatoli.

פורסם

eranir, ההבדל בין אוזניות קשת פשוטות לבין "מקצועיות" (ב~400 ש"ח זה די הגבול התחתון של המקצועיות...) הוא באיכות הבנייה, בסאונד וכו'... אוזניות יעודיות לDJ בד"כ בעלות יכולת להתכוונן לכל הכיוונים (הקופסאות יכולות להסתובב...) והן גם בד"כ יחסית באסיות.

נוחות בד"כ באה על חשבון האטימה (לפחות בסקאלה של האוזניות שאנחנו מדברים עליהן), אבל כאמור, עם קצת רצון אפשר לשפר את הנוחות בלי הרבה מידי השקעה

לאוזניות של סנהייזר צריך להתרגל... הן בעלות מבנה אליפטי, שאומנם מכסה את כל האוזן, אבל לי הן הרגישו מוזר על הראש...

אנטולי, יש לך עדיין את הלינק שהבאת פה פעם לhead fi, לת'ראד של איזה בחור שעשה השוואה בין כמה אוזניות ניידות?

פורסם

אין לי את הלינק (אחרי שהשרת שלהם נפל הלינקים שונו). אבל עם חיפוש תוכל למצוא את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יש מקום להשיג את ה-RP21 חוץ מחלילית? יפו זה קצת בעייתי. כמו גם הצבע של האוזניות...

אני מפחד שזה יהיה מה שיכריע את הקניה

פורסם

הצבע בתמונות נראה הרבה יותר גרוע מהמציאות אני חייב לציין...

ולמה יפו? יש הרבה סניפים לחלילית... מה גם שבטח אפשר להזמין בטלפון\ אינטרנט...

פורסם
  • מחבר

הסניפים שלהם בירושלים, חיפה, באר-שבע ויפו, לפחות לפי האתר שלהם... אני רוצה לנסות אותן לפני שאני קונה, ולהגיע ליפו זה...

אין אף חנות אחרת שמוכרת את האוזניות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים