עבור לתוכן

אוזניות ב-400~ שקל

Featured Replies

פורסם

מחפש אוזניות קשת סגורות ב-400 שקל. ישמשו אותי בעיקר לשמוע מוסיקה בזמן העבודה, אז אני מעדיף שיהיו כמה שיותר סגורות לרעש מצד אחד, ומצד שני אני מוכן להקריב איכות על נוחיות - בעיקר שאני לא ארגיש שהאוזניים מתחממות יותר מדי.

תודה

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע כמה ימים בלמתוח קצת את הקשת, אז ה- AKG K-518DJ (או בשמם האמריקקי- K-81DJ) יהיו מושלמות בשבילך. אם אתה לא רוצה לקחת צ'אנס בקטע של הנוחות, אז האיקוויז'ן RP-21 (או ה22... לא ממש הבנתי מה ההבדל בינייהם...), רק שהאיקוויז'ן גדולות יותר וקצת פחות אוטמות

פורסם

מבחינת נוחות הייתי מדלג על AKG K-518DJ. ודרך אגב, באוזניות סגורות כן האוזניים מתחמים בדיוק מהסיבה שהם סגורים ככה שזה די סותר אחד את השני.

אבל אם אתה עובד במקום לא חם מידי זה לא יפריע לך כי הם בקושי התחממו.

פורסם
  • מחבר

מדלג על ה-AKG K-518DJ ועובר ל...?

עוד הצעות למישהו?

מישהו יכול להמליץ על מקום במרכז הארץ שאפשר לבחון דגם או שניים (מחוץ לקופסה) ?

פורסם

ל-RP21.... במחירים האלה אין משהו סגור שמשתווה לK81 ולאיקוויז'ן... לפחות לא משהו שידוע לי עליו...

פורסם

אלכסנדרו MS-1 אוזנייה פתוחה ומאוד מהנה לשמיעה..

מעבר לכך RP-21 ו AKG-K518.

תנסה לשמוע אותן לפני קניה.

פורסם

מחפש אוזניות קשת סגורות ב-400 שקל. ...אני מעדיף שיהיו כמה שיותר סגורות לרעש מצד אחד...

:nixweiss:

האלסנדרו לא יתאימו...

פורסם

הAKG81 לא כאלה גרועות בקטע של נוחות... מדדתי אותן איזה פעמיים ישר מהקופסא והיה יחסית סביר (למרות שלא הייתי איתן יותר מרבע שעה)... בטח שלא ברמה של לדלג עליהן בכלל. לדעתי הן אוזניות קשת אידיאליות לניידות בטווח מחיר שלהן.

פורסם

מה סביבת הרעש בה אתה נמצא בערך?

אני חושב שאלכסנדרו מצויינות למחירן, וגם אפשר להסתדר איתן בסביבת עבודה לא רועשת במיוחד..צריך לשמוע לפני הקניה..

כנ"ל גם לגבי:AGK K240,SEN HD485,555 אם תמצא אותן ביד שניה...

עוד דבר שחייב לציין ,AKG K518 מאוד לא נוחות במצס סטוק, וגם הצליל לא ממש..

רק לאחר המודים יש שינוי של ממש..ואפשר להאזין בהן ממושכות...

פורסם
  • מחבר

מה סביבת הרעש בה אתה נמצא בערך?

אני במשרד עם עוד 3 אנשים, ומתקשה מאוד להתרכז כשם מדברים ביניהם. היום אני משתמש באוזניות In-ear פשוטות שמצליחות להאפיל עליהם בקושי בפול ווליום. אני מחפש אוזניות שימנעו ממני לשמוע אותם בלי להעשות חרש, ושיהיהו מספיק איכותיות כדי להנות מהן בזמן שהן לא משמשות כמשתיק קול.

אם להוסיף מעט יעזור לי להשיג איזה דגם ספציפי שיושב בול לדעתכם זה סבבה, אבל לא לטפס סתם בלי פרופורציה.

כנ"ל גם לגבי:AGK K240,SEN HD485,555 אם תמצא אותן ביד שניה...

יד שניה לא רלוונטי. מן הסתם גם לא אוזניות שידרשו חיבור למגבר יעודי - הן ישמשו אותי בחיבור לנגן רגיל (בתקוה בקרוב IPod) ולמחשב.

מצאתי עכשיו את ה-HD485 ב-460 שקל בנועה. הן עדיפות על הקודמות שהומלצו (אגב, האקוויז'ן עולות 500)? כדאי לקחת?

אני חושב שאלכסנדרו מצויינות למחירן, וגם אפשר להסתדר איתן בסביבת עבודה לא רועשת במיוחד..צריך לשמוע לפני הקניה..

איפה אפשר לשמוע דגמים מומלצים?

פורסם

אם רעש הן בעיה עיקרית אז מה שנכנס בול לתקציב הוא AKG K518DJ הן אוטמות בצורה טובה מרעש חיצוני.

אבלממש לא נוחות במצב סטוק...

וגם RP21 יכולות להתאים אבל מחירן מעל התקציב, ניתן לשמוע דגמים שאתה רוצה בחניות בהן נמכרות:באג, כלי זמר, קילומבו, אבי יפה וכדומה..

יש גם את ה SEN HD212 שאטומות, ויש ביקורות בודדות שמשבחות אותן, תנסה לשמוע אותן...

דגמי הסינהזר שהצעתי לא מחייבות חיבור להגברה..

פורסם

ממליץ להתרחק מ518 בדיוק מהסיבה שצוינה.לצערי רכשתי אותן בהמלצות שונות ואכן הסאונד נהדר לתקציב אך אני לא סובל אותם על הראש יותר מעשר דקות.אני מעדיף להשתמש באוזניות ב70 שקל רק בגלל הנוחות.ניסיתי למתוח את הקשת בצורות שונות אך כלום לא עזר.הלחץ על האוזניים פשוט קטלני.האטימה אכן טובה אך זה המחיר שלה.הייתי ממליץ על אוזניות IN EAR בתקציב הזה.אינני יודע באיזו אוזניה אתה משתמש עכשיו אך אף EP 630 שעולה 150 שקל תבודד אותך מהסביבה בלי בעיה.ככל שתעלה בתקציב תקבל אפשרויות נוספות.

פורסם

הלבש אותן על המארז לתקופה של כמה ימים...זה עוזר מאוד..

אם עדיין לא מועיל, מתח את הקשת ידנית בצורה הרצויה..

או שתוכל לנסות לשים להם פאדים אחרים שיותר נוחים..של HD-25 אמורות להתאים..

פורסם

לך על HD212 pro SENNHEISER

אוזניות איכותיות !!

p20806H-805f51e729e6459f3ad159d283c9a7fe.jpg

היו לי כאלה במשך חצי שנה ( ממש ממש ממליץ ) ! מחשב , מוסיקה , ותקלוט .

כמובן שגם את HD25 ( אבל לא צריך להיסחף אם אתה לא תקליטן וסתם חבל לשלם 1.5K עליהם ) .

פורסם

אם אתה רוצה שקט אז למה לא לקנות איזה אין איר שבאמת אוטמות? לחבר שלי יש cx300 אם אני לא טועה, של סנהייזר. ניסתי אותן ובאמת לא הצלחתי לשמוע כלום ממה שהלך סביבי.

עוד דבר, ניתנו לך פה דיי הרבה המלצות לאוזניות נהדרות, שלא ממש יעזרו לך בקטע של השקט מהאנשים במשרד שלך... אז תשים לב טוב טוב מה אתה קונה. הHD555, למשל, הן אוזניות מדהימות גם מבחינת נוחות וגם מבחינת איכות סאונד, מנסיון אישי, אבל הן פתוחות לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים