פורסם 2008 במרץ 2217 שנים יש לי מחשב סלרון 1GHz 128MB זיכרוןהרד דיסק יותר מ20 גיגהרציתי לדעת איזה הפצה אפשר להתקין עליו בשביל לגלוש באינרטנט ולקרוא מסמכים מדי פעם הפצה עם תמיכה טובה בעברית וגם שהממשק יהיה בעבריתחשוב שיהיו דרייברים לכרטיס רשת בUSB של edimax אלחוטיחשבתי עלxubuntu תודה
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר ניסיתי להתקין את ההפצה הזאת על המחשבאפשר לומר שהיא קצת כבדה למחשב הזההיתה לי גם בעיה בעכבר, הוא עבד רק כשחיברתי אותו לחיבור USB ולמחשב הזה יש רק חיבור אחד של USB שאליו מחובר הכרטיס רשת האלחוטיגם לא כל כך הצליח לי התקנת כרטיס הרשת של edimax ew-7318UGרציתי לדעת אם למישהו יש הפצה שתוכל לעבוד באופן חלק על המחשב הזה בשביל אינטרנט וחשוב שהיא תיהיה בעברית ותיהיה לה תמיכה טובה בעברית וכמובן תתמוך בכרטיס הרשת האלחוטי הזהבדיסק שבא יחד עם הכרטיס רשת USB הגיעו גם דרייברים ל SUSE MANDRAKE FEDORA DEBIANזה קצת דחוף אז למי שיש הצעות שיומר בבקשהתודה על העזרה!
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים חשבת על DESKTOPBSD? לדעתי הפצת היוניקס הכי טובה והכי ידידותית למשתמש זה לא ירוץ על המחשב שלו ^^ וזה לא נכון שזאת הפצת היוניקס הכי טובה והכי ידידותית למשתמש .. נסה xubuntu , רוב הסיכויים שזה יעבוד בצורה מהירה .
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר ניסיתי אבל זה גם קצת איטי יש דרך לעשות שזה יהיה קצת יותר מהירואני מתכוון קצתוגם איזה דרייברים להתקין איך מתקינים בזה בכלל דרייברים חחח
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים חיפוש קטן בגוגל של כרטיס המסך שלך + drivers installation , או בוויקי של אובונטו ייתן לך הוראות להתקנת הדרייברים ,אתה יכול לנסות גם ממנהל החבילות synaptic .הנה פקודה כדי לעדכן את רשימת החבילות :sudo apt-get updateאתה רוצה שזה יהיה מהיר יותר ? או שתקנה עוד זיכרון , או שתשתמש בfluxbox (הרבה יותר קלילה) במקום xfce שב xubuntu .אתה יכול גם להשתמש בהפצה fluxbuntuhttp://wiki.fluxbuntu.org/index.php?title=Get
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר וואי איזה סיפור זה להתקין דרייבריםהורדתי מפה את הדרייברים http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pl1_id=1&pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pd_id=3על פי ההדרכה אנ י צריך לקמפל ולעשות כל מיני דבריםאין איזה משהו יותר פשוט??זאת הבעיה היחידה שלי עכשיו אני עלxubuntu
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אתה כנראה חייב לקמפל , אני לא חושב שיש תמיכה רחבה בwireless ובכלל לא נראה לי שתמצא במנהל החבילות ..יש תוכנה ששמה ndiswrapper , שאיתה תוכל להתקין את הדרייברים של ווינדווס XP (של edimax) וזה יעבוד מצוין .תעבוד לפי ההוראות ולא תהיה בעיה , אם יש לך שאלה אז תגיד באיזה שלב נתקעת :http://ndiswrapper.sourceforge.net/joomla/index.php?/component/option,com_openwiki/Itemid,33/id,installation/
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר נכנסתי לאיזור של החבילות והתקנתי משם את ה ndiswrapper מכאן כבר לא הבנתי מה אני צריך לעשותתוכל לכתוב לי מספר צעדים שאני אבין כי במדריך הזה הם מסבירים למישהו שמבין מה לעשות ואני לא מבין בזה כלום חחהכרטיס הזה הוא USB ראיתי שהם אומרים לעשות משהו עם זהתודה
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אז התקנת כבר ? אז תחפש בתיקייה קבצי inf , sys (אחד מכל אחד) וקבצי bin - שכולם יהיו באותה תיקייה . תשים למשל את הקובץ בשולחן עבודה ואז פקודה כדי להגיע לpath cd /home/username/desktop/path_to_folder תכתוב שם את הדרך לתיקייה שבה יש את הקבצים שהזכרתי ^^ ואז את הפקודה : ndiswrapper -i filename.inf כאשר filename זה שם הקובץ שנמצא בתיקייה בסיומת inf . אם הצלחת ואין שגיאות , תריץ את הפקודה הבאה : ndiswrapper -l ויהיה כתוב אם זה מותקן או לא ... מקווה שהבנת ובהצלחה
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר השאלה היא אם אין לי עכשיו ווינדווס XP מותקן על המחשב אלא ויסטהוהם אומרים שאני לא יכול להשתמש בדרייברים של הויסטה מה אני עושה איך אני מוצא את הקבצים האלה כל הקבצים שיש על הדיסק אלו הם קבצי התקנה
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים לא עקבת אחרי כל מה שרשמתי בת'רד הזה ...תוריד את הדרייברים של XP מהלינק הזה http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pl1_id=1&pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pd_id=3ותעקוב אחרי ההוראות שנתתי לך !אמרת שהתקנת את ndiswrapper אז תמשיך ..
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר זה מה שאני מנסה להגיד!הקובץ שמורידים הוא קובץ התקנה ולא הקבצים עצמםניסיתי להתקין אותו אבל זה איכשהו מתקין גרסה של ויסטה כנראה זה זיהה שיש לי ויסטההndiswrapper לא יכול לעבוד טוב עם דרייברים של ויסטהאני ניסיתי להתחבר כרגיל אבל זה עובד רק כשאני שם את הראוטר ללא הצפנה אם אני שם עם הצפנה אז האנירטנט קורס אחרי שנייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.