עבור לתוכן

ביקורת קצרה של ARMY OF TWO.

Featured Replies

פורסם

סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת.

העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם.

אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה.

כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי את החבר מואיל כשצריך להתגנב טיפה כדי להרוג אויב "כבד" (אפשר להרוג אותו רק מאחורה או כמו שגיליתי עם NUTS4FORD שאפשר להרוג אותו גם ברימונים). בסך הכול האווירה די נחמדה ובהחלט כיפית , כשפתאום אתה צריך לעשות BACK TO BACK עולה לך חיוך על הפנים ,זאת פשוט אפשרות מעולה אבל לצערי יש רק כמה קטעים יחידים במשחק שעושים את זה.

אם משחקים עם עוד חבר (על מסך מפוצל או דרך הלייב או חיבור הקונסולות) האווירה נשארת כמו שהיא , הבעיה היא שבאמת צריך להיות באותו הראש וללכת ביחד בתיכנון טוב אחרת אתה מוצא את עצמך רץ לרפא את השחקן השני או מבקש ממנו שירפא אותך - אסון. בסופו של גבר מערכת החיים היא שוב מערכת חיים מתחדשת (אחרי זמן מסויים אתה מתעושש) וכשאתה פצוע אתה מדמם זמן מסויים (שמלווה באפקטים גרפים כמו הפיכת המסך לשחור לבן וBLUR עצבני ביותר לפני המוות). בתכלס זה נחמד לשחק עם עוד חבר אם אתם אוהבים את זה , אצלי ההתקדמות הייתה יותר איטית בדרך כלל.

המשחקיות כיפית ומועלה הייתי נותן לה ככה 8-8.5.

חלק חשוב שאני רוצה להדגיש זה הסאונד , הוא גרוע ברמות. אני הרגשתי שכול כדי הנשק ששיחקתי בהם נשמעים פלוס מינוס אותו הדבר. באמת שזה נראה שולי אבל כשאתה קונה נשק חדש ומשדרג אותו אתה מצפה שהוא ישמע אחרת - אבל הוא לא.

כמות הנשקים לדעתי מספיקה (למרות של NUTS4FORD זה היה נראה קצת) לי הם הספיקו , לדעתי יש כמה מיותרים . בתכלס במשחק השתמשתי ב3 רובים , 2 רובי צלפים (בעצם בעיקר באחד) ובאקדח בקושי השתמשתי אבל לאחר ששידרגתי אותו לP90 השתמשתי בו כשנגמרה לי התחמושת ברובה העיקרי.

כשאני מדבר על אורך המשחק אני מדבר על איך אני הרגשתי אותו ולא ממש מציין כמה בדיוק שעות לקח לי לסיים אותו. כול שלב עבר מהר , כשאני נזכר אז בכלל נראה כאילו הוא איזה שלוש שניות למרות שהמצב לא כך , בתכלס עברתי את המשחק בכמה ימים (כמה שעות כול יום) אז אני מתאר לעצמי שבשעות משחק הוא קצר. אם אני לא טועה את COD4 לקח לי יותר זמן לסיים.

לסיכום: לא נעים לי לתת למשחק הזה ציון גרוע כי אני חייב לציין שנהנתי , יש בו כמה אופציות לא נחוצות אבל לא נורא. היו דברים שהפריעו לי יותר היו דברים שפחות אבל בתכלס אני חושב שזה אחלה משחק. 60$ ? בדיחה אמיתית ,לדעתי ממש לא שווה את זה, לא ניסיתי את המולטי אבל יש לי הרגשה שהוא לא ממש סוס מנצח ו60$ בשביל משחק כזה זה יותר מדי.

שווה קניה? לא.

שווה דיסק VERBATIM? כן.

אני נותן לו 8.3 בסולם Delta.

פורסם

קודם כל זה ביקורת לא סקירה

סקירה זה התרשמות מהמשחק ואתה לא חייב לעבור או לשחק ברוב המשחק לכתוב סקירה

חוץ מזה לא הבאתה התייחסות לאורך חיים של המשחק

בהתחשב שזה משחק חדש וכבר עברתה אני מעריך שהמשחק מאוד קצר

ככה שכמה אתה חושב הייתה נותן למשחק אם זה היה משחק בתשלום מלא ?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת משחק מלא?

שיניתי ל"ביקורת" - טעות שלי.

לגבי אורך המשחק אני ארשום מחר כי אין לי עכשיו זמן אבל אני כבר מודיע לך שצדקת והמשחק קצר - רק שש משימות לא ארוכות במיוחד.

פורסם

אמרתי תשלום מלא לא משחק מלא

משחקים כאלו בדרך כלל עולים 50-60$ בארצות הברית שהם יוצאים

פורסם
  • מחבר

טוב הוספתי את מה שהיה חסר.

אם יש בקשות לעוד משהו אני פה.

פורסם

עכשיו הביקורת הרבה יותר טובה :xyxthumbs:

פורסם

אני בינתיים משחק אותו במסך מפוצל (על מקרן 100") עם חבר פעם בשבוע ככה.. שלוש פעמים עד כה ואנחנו במשימה חמישית כמדומני.

סה"כ אחלה חוויה למשחק משותף לדעתי, לבד סביר להניח שלא הייתי מנסה בכלל. גם אני הרבה יותר נהנה מהנשקים והשידרוגים שלהם מאשר בד"כ.

נראה לי שהיה יותר נחמד אם הפיצול מסך היה אנכי כמו ב-Six Vegas 2, ולא אופקי כמו שהוא ב-Halo3.

ב-Halo לפחות רואים מזווית First Person ולא מהצד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים