פורסם 2008 במרץ 2217 שנים שלום לכולם.זה עתה קניתי כרטיס טלוויזיה: pinnacle PCTV Analog PCIחיברתי אותו למחשב אך המחשב לא מזהה אותו!במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows vista ובדיסק שנתנו לי באריזה היה דרייבר לXP אזי ניסתי להוריד דרייבר לvista הורדתי מהאתר של pinnacle כמובן. אולם המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס!מה לעשות? דחוף! אם לא אני אחזיר את הכרטיס לחנות.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים לא עלתה לך הודעה שאומרת שהמערכת זיהתה חומרה חדשה?אם לא, לא חיברת טוב, או שהכרטיס עצמו לא טוב.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אכן עלתה הודעה והמחשב אמר Ready to use!אך בvista media center כאשר אני בוחר באפשרות Set up TV הוא רושם : Tuner not found
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים לא נראה לי שזאת בעיה בכרטיס תתקין את התוכנה של הצפייה ותנסה להפעיל אם זה לא נותן תחפס דרך התוכנה את הכרטיס ותפעיל אותו תגיד השתמשת פעם בכרטיס או שזאת פעם ראשונה ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אוקיי בסדר הצלחתי להתקין את הכרטיס !בערך!הצלחתי למצוא ולהתקין את הדרייבר אבל במקום את הממיר של HOT הוא קולט לי איזה ערוץ אחד בצרפתית שרואים ממש מטושטש!איך הוא לא קורא את הממיר ואת ערוציו? הממיר הוא זה שמוחבר לכרטיס הטלויזיה[br]פורסם בתאריך: 22.03.2008 בשעה 17:47:36עכשיו גיליתי עוד דבר מוזר מאוד!! זה בכלל לא משנה לו אם הממיר סגור או פתוח!! הוא מציג את אותו ערוץ .!עזרה דחוף! אני שוקל להחזיר להם את המוצר (לחנות)
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים דרך התוכנה שאיתה אתה צופה בטלויזיה תעביר שם SVBS או שהם זה מחובר אצלך דרך S-VIDEO אז תעביר לS-VIDEOנראה לי שהכרטיס קורא רק תעביר את מה שאמרתי לך תחפש את הכפתור VIDEO INPUT דרכון אתה מעביר ותראה שזה משדר בשידור PAL ולא NTSC אם אתה לא מצליח תצלם את המסך אם התוכנה ותעלה לפה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אני משתמש בvista media centerהאפשרויות שהוא נותן לי בחיבור בין הממיר למחשב הן:1) S-video or composite2) HDMI, VGA or DVI3)component (yPbPrהחיבור בין הממיר שלי לכרטיס טלוויזיה זה בכלל הכבל אנטנה הלבן הזה שמתחבר גם מהתקע בקיר לממיר (ששכחתי את שמו).החיבור שלי זה הכבל הלבן הזה מהקיר לממיר.וכבל לבן נוסף (אך נראה אותו דבר) מהממיר לכרטיס הטלוויזיה!וזהו.מה לא בסדר?תודה כולם. זה מאוד דחוף כי אני שוקל להחזיר את הכרטיס לחנות.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים למה שלא תחבר דרך RCA אני לא יודע אם אפשר לראות דרך החוט הלבן כמו שאמרתי תחבר דרך RCA זה אמור לעבוד תגיד כבר הצלחת פעם לראות טלויזיה במחשב דרך החוט הלבן ? לפני שתחזיר תנסה אתה החיבור הזה http://www.neths.it/images/rca_a_v_5m.JPG ככה נראה RCA
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר לא הצלחתי לראות טלוויזיה דרך המחשב זו פעם ראשונה שאני מנסה.הבעיה מלבד זאת שהאיכות תמונה בRCA היא נורא נמוכה, אין לי RCA על הכרטיס טלוויזיה.זה הכרטיס וזה היציאות שיש לי עליו:http://www.pressebox.de/attachment/16462/PCTV+Analog+PCI+HW.jpg
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים תגיד לא קיבלת איזה מפצל גם אצלי יש יציאות דומות ואיפה שהחיבור VIDEO יש לי שם חוט שמתחבר ומפצל לRCA שדרכו אני מחבר את הממיר אם לא קיבלת כבל כזה לך לחנות ותגיד שזה לא עובד לך ואין חיבור כזה תראה פה אתה רואה את הכבל המפצל צריך להיות לך כזה בקופסא http://s3-external-1.amazonaws.com/wootsaleimages/Pinnacle_PCTV_HD_Card045Detail.jpg
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר לא קיבלתי מפצל ... בכל מקרה ארזתי את הכרטיס והיום אני הולך להחזיר להם אותו....
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים בהצלחה מקווה שלא יעשו לך בעיות תעדכן אחרי שתחזור ותגיד מה אמרו לך והם זה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.