פורסם 2008 במרץ 2317 שנים יש לי את החיבור של 1394 זה של ה800?mybook מגיע עם מס' יציאות, כולל firewire וeSATA.המהירות של חיבורים השונים היא כך: USB > Firewire > eSataאך גם המהירות בה הכונן מסתובב (rpm) היא גורם משפיע.במילים אחרות, תלוי איך הכונן מחובר ומה הסל"ד שלו.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר אלו הנתונים של הנייד Serial ATA : Yes Serial ATA version : 2.0 Support : ATA/ATAPI-7 Size : 120 GB Cache : 8 192 KB ECC Size : 4 Multiple Sector : 16 החיבור של ה1394 זה הFIREWIRE שיש לי זה המהיר יותר? (אני יודע שיש 2 סוגים של FIREWIRE )אם אנ ירוצה כונן חיצוני מהיר מה כדאי לי את החיבור של הFIREWIRE או אם קיים איזשהו מתאם של ה"ESATA" ללפטופ?
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אני מבין שלא הבנת את התשובה הקודמתהחיבור הכי מהיר הוא ESATAהחיבור הבא הכי מהיר FIREWIREהחיבור השלישי USB2והכי איטי USB1.1הנתונים של הלפטופ שנתת לא אומרים איזה חיבורים יש לונראה לי שעדיף שתחבר בUSB2 ולא תסתבך
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אני רואה שאתה מתעקש על הFIREWIRE אז בוא נעשה קצת סדר:קודם כל ישנם 6 סוגים של FW. אתה צריך לבדוק גם בWD וגם בנייד איזה יש לך ואם אחד מהם נמוך יותר אז הוא יקבע את המהירות (סביר להניח שיש לך FireWire 100,200 או 400).החיבור של הארד דיסק בנייד הוא SATA או IDE, שני חיבורים יותר מהירים מהFW שציינתי למעלה.אז מבחינת החיבור עדיף לך להשתמש במחשב הנייד.עוד נתון יותר חשוב זה הסל"ד שההארד דיסק עובד בו (5400RPM, 7200RPM וכו) ולפי הנתון הזה הייתי מחליט במה להשתמש אחרי השוואה בין הWD למחשב הנייד, בכל זאת כלל החיבורים שצויינו יכולים להעביר כמות נתונים גבוהה יותר מאשר ההארד דיסק יכול לספק ולכן הRPM זה הנתון החשוב יותר.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר אני יסביר את עצמי ..בגלל שאני מתכוון לקנות הארד דיסק חיצוני אני רוצה שהוא יהיה במהירות המקסימלית האפשריתלכן התמקדתי יותר על FW כי זה מה שיש לי (וגם USB..)אם יש דרך להוסיף חלק או משהו כזה כדי שיתן לי יותר מהירות כמו ה ESATA אני ישמח לקנות..(לגבי המהירות סיבוב הבנתי, אני יקנה 7200)
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אם יש לך SATA על לוח האם אז חיבור ESATA הוא הכי מהירESATA זה פשוט קונקטור אחר - יש כבלים עם קונקטור SATA בצד אחד וESATA בצד שניאו כבל פנימי SATA לESATA נקבה על הפנל האחורי של המחשב ואז כבל ESATA><ESATA לדיסקכבלים האלו לא יקרים
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר אני משנה את השאלה שלי ברשותכם,מה אני יכול לעשות כדי לקבל כונן הכי מהיר שאני מסוגל לחבר ב500G אני מוכן לשלם קצת ולקחת משהו טוב (עדיף פעם אחת וזהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.