פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אז ככה לאחר הרבה התלבטיות איפה לקנוטת וכדומה החלטתי בסופו של דבר לרכושמהחברה המוכרת בשמה הטובvgsאחלה אנשים,שירות אדיבקניתי את גירסת הפאלעם ציפ,ב2400 שייח חבריםלפי דעתי זה מחיר סביר וטוב לאחר שאני לקוח שמה כבר הרבה זמןעכשיו יש לי כמה שאלות:המכשיר הוא פל1 האם אני יכול להריץ עליו כול מישחק אירופאי?2 איזה משחקים אתם ממליצים לשחק גם פאל גם אירופאי?3 השאלה הקרטיתית ביותר איך משחקים עם השלט הזהעם מישהו יוכל לתת לי מענה אני ישמח מאוד אנשים יקריםואיך יודעים עם המכשיר משודרג?ואיך מתחברים לאינטרנט כדי לשחק ברשתומאיפה הכי זול לקנות כבל קומפנט לשיפור האיכות ומה המחיר שהם נעים?זהו זה כול השאלות שלי חברה ישמח עם תעזרו ליועוד קנו רק מ VGSבאחריות אני אומר
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים 1. כן.2. PAL=אירופאי; Trauma Center, Super Mario Galaxy, Medal of Honor: Heroes 2, Zelda: The Twilight Princess, Super Smash Bros. Brawl (עוד לא יצא באירופה), Resident Evil 4, No More Heroes. בעקרון יש עוד מלא משחקים מומלצים, תן ז'אנר אם אתה רוצה פירוט.3. אתה רציני?4. תכנס לOptions/Settings, כתובה שם גרסת הפירמוור ('קושחה' בעברית, נדמה לי). יש לך בסוף התפריט הנ"ל אפשרות לעדכן דרך האינטרנט, כמו כן גם במשחקים יש עדכונים.5. גם כן בהגדרות, יש אפשרות לחפש רשת Wi-Fi. אתה צריך ראוטר אלחוטי או סטיק USB מיועד של נינטנדו. יש גם אפשרות לחיבור חוטי לאינטרנט, אבל אני לא מתמצא בזה.6. איפה כדאי לקנות כבל קומפוננט ל-Wii?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים חיבור חוטי לרשת אפשר רק אם קונים מתאם בעניין המשחקים תחפש ביקורות בIGN ובגימספוט בדרך כלל הביקורות מדויקות בעניין זלדה TP משחק מעולה אבל תבין שרק אחרי בערך 5 שעות מתחיל המשחק באמת ב5 שעות הראשונות זה גהנום של שעמום אבל שווה לעבור את זה כי המשחק באורך של 60+- שעות והוא מצוין
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אממממ..קודם כל תתחדש.מאחר וענו לך כבר על השאלות,אני אמליץ לך על סופר מריו גלקסי,משחק מהנה,הוא רק נראה קצר בהתחלה,שעוד לא יודעים עליו כלום.(השלב בהתחלה הכי מעצבן,צריך לתפוס 3 ארנבים,אבל זה סתם דפוק..כאילו בשביל שתכיר את המשחק .. )על no more heroes אני גם ממליץ אבל פחות,אני די השתעממתי איתו,אחרי הכל אתה רק מרביץ כל הזמן..ובסופר מריו גלקסי יש זירות שונות..ובNMH סתם הורגים אותם בוטים עם חליפה..בקשר לזלדה,אני השגתי אותו שלשום,והוא באמת משעמם בהתחלה...ציפיתי ישר להתחיל עם חרבות וכו',אני אנסה למצוא שמירה של אחרי הקטע של ה-5 שעות..(ואם לא .. אז נעשה את הכל חח .. )
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אבל אם תשיג שמירה לא תלמד להשתמש בדברים ולא תבין למה אתה יוצא למסע בכלל כל הבערך 5 שעות שעמום זה הקדמה גם לאימון וגם לתחילת העלילה ויש עלילה נחמדה לTP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.