עבור לתוכן

בעיה קצת ארוכה, בקשר לאוזניות ולמיקרופון וקצת לעכבר.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב.

קניתי מחשב חדש.

פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות...

נתחיל עם האוזניות -

בעיות -

*שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב.

*בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים.

*בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האדם, הכדור מייצג אזור בו הקול מתבצע, הזזתי את הכדור לצד ימין - שומעים מצויין, לצד שמאל ולא שומעים בכלל.

מיקרופון -

*אני לא שומע אותו ברשמקול אבל במשחקים אפשר לשמוע.

*אומרים שהוא עושה המון רעש ושאפשר לשמוע את מה שבאוזניות שלי מאוד חזק. (אפילו שהבוסט כבוי).

*שאני עושה בדיקת מיקרופון במשחק Team Fortress 2, זה עושה לי הד... אני אומר "הלו" זה עושה "הלו - הלו - הלו" והרעש רק גובר ויש מצב שזה בגלל ששומעים את האוזניות שלי, למה זה ככה? איך אני יכול לעשות ששאני מדבר במיקרופון לא ישמעו את האוזניות?

עכבר -

בעיה קטנטנה בעכבר היא שאני משחק במשחק CS, העכבר עושה מעט דיליי כשהוא זז, ניסיתי לשחק עם ההגדרות (MX518) אבל זה רק במשחק CS 1.6, השתמשתי בMOUSE FIX של הCPL וזה לא עבד... זה לא ממש חשוב אבל אני בכל מקרה מבקש עזרה.

בקשר לאוזניות ולמיקרופון -

האוזניות באות עם המיקרופון. חשוב להזכיר שהבעיה לא הייתה קיימת פעם, אני חושש שזה בגלל הדרייבר.

יש שם אפשרות לעשות הדים, הורדתי אותה אבל הבעיה עדיין קיימת.

פורסם

סתם ככה - ניסית לחבר אוזניות אחרות או רמקולים כדי לשמוע האם גם אז יש לך חוסר איזון?

לגבי המיקרופון - נסה להוריד את העוצמה בהגדרות השמע ותראה האם יש איזשהו סף שבו עדיין שומעים אבל בלי ההדים והרעשים.

פורסם
  • מחבר

את הבעיה של המיקרופון תיקנתי, זאת הייתה מין בעיה במיקסר של הדרייבר שלי, הכל טוב ויפה עכשיו.

הבעיה של האוזניות זה כנראה שזה מונו ולא סטריאו, זה לא חוסר איזון.

איך אני עושה את זה סטריאו ולא מונו?

ניסיתי כבר בהגדרות שמע.. כתוב לי שם Stereo Headphones וזה עדיין מונו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים