עבור לתוכן

עזרה בקניית XBOX 360!

Featured Replies

פורסם

אז ככה :yelclap:

לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה?

איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל?

ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה?

וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?

פורסם

אוקי,אז תגיד לו שלפני הקנייה שיקח בחשבון שאין לו אחריות בארץ,ואם הוא מקבל טבעת מוות הוא נדפק(גם אם הוא יתקן,יש סיכוי גדול שזה יחזור.)

בקשר לגרסא,זה תלוי,העלית היא הכי טובה לפי דעתי,אבל הפרימיום הכי משתלמת,שיקח בחשבון שבעלית יש לו 120GB ובפרימיום 20GB.

ובקשר ל-HDMI,יש אבל רק אם הוא פאלקון,אם הוא קונה בחו"ל רוב הסיכויים הם שימכרו לו פאלקון.

הנה הסימנים לזהות אם יש לך פאלקון:

ספק כוח 175 W ולא 203W

שם קבוצה:fdou

ושהוא הורכב אחרי 8/24/07

ושהלוט הוא: או מלמעלה מזה

0734

ככה זה נראה:

175w-415-2.jpg

בקשר למשחקים,לא כולם יעבדו,רק אלה שהם פרי ריגיון.

אפשר לבדוק את זה(לפי מה שאני יודע זה כתוב לע האריזה.)

וכן הוא צריך שנאי של 175W לפחות כדי להפעיל פאלקון,זה עולה בין 100-300 תלוי בחנות.

העלית עולה 400-500$,ואתה צריך להצהיר עליה במכס ולוקחים עליה 30% מהמחיר(מה שידוע לי..),אבל שההורים שלי הביאו את ה-WII העבירו אותם ולא לקחו תשלום..

תגיד שזאת מתנה לבן דוד שלך או משהו..תעטוף את זה בחנות חח..

אבל יכול להיות שבכל זאת יקחו במכס,כנראה שההורים שלי נפלו על יום טוב של המוכס חח ..

פורסם
  • מחבר

אוקי,אז תגיד לו שלפני הקנייה שיקח בחשבון שאין לו אחריות בארץ,ואם הוא מקבל טבעת מוות הוא נדפק(גם אם הוא יתקן,יש סיכוי גדול שזה יחזור.)

בקשר לגרסא,זה תלוי,העלית היא הכי טובה לפי דעתי,אבל הפרימיום הכי משתלמת,שיקח בחשבון שבעלית יש לו 120GB ובפרימיום 20GB.

ובקשר ל-HDMI,יש אבל רק אם הוא פאלקון,אם הוא קונה בחו"ל רוב הסיכויים הם שימכרו לו פאלקון.

הנה הסימנים לזהות אם יש לך פאלקון:

ספק כוח 175 W ולא 203W

שם קבוצה:fdou

ושהוא הורכב אחרי 8/24/07

ושהלוט הוא: או מלמעלה מזה

0734

ככה זה נראה:

175w-415-2.jpg

בקשר למשחקים,לא כולם יעבדו,רק אלה שהם פרי ריגיון.

אפשר לבדוק את זה(לפי מה שאני יודע זה כתוב לע האריזה.)

וכן הוא צריך שנאי של 175W לפחות כדי להפעיל פאלקון,זה עולה בין 100-300 תלוי בחנות.

העלית עולה 400-500$,ואתה צריך להצהיר עליה במכס ולוקחים עליה 30% מהמחיר(מה שידוע לי..),אבל שההורים שלי הביאו את ה-WII העבירו אותם ולא לקחו תשלום..

תגיד שזאת מתנה לבן דוד שלך או משהו..תעטוף את זה בחנות חח..

אבל יכול להיות שבכל זאת יקחו במכס,כנראה שההורים שלי נפלו על יום טוב של המוכס חח ..

תודה רבה עזרת הרבה! :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה,ותגיד לחבר שלך שיתחדש.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים