עבור לתוכן

איך אפשר לדעת אם יש לי כרטיס רשת ONBOARD??

Featured Replies

פורסם

???

עריכה: אני צריך לדעת כי אני בונה רשת ביתית כשבשני המחשבים יהיה WINDOWS XP. לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת בכל מחשב ופשוט לחבר את המחשבים (אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת) ואחרי זה לשנות הגדרות בווינדוס. נראה לי שכבל 30 מטר יספיק לי אבל איזה לקחת מוצלב או לא מוצלב ומה ההבדלים בכלל?

פורסם

מה יותר פשוט מלהסתכל על הלוח אם ולראות אם יש עליו יציאה של רשת?..

ואתה צריך לקחת כבל מוצלב.

ההבדל: עם כבל לא מוצלב זה לא יעבוד.

search.gif של המילה DCE למשל יסביר לך על כל העסק..

פורסם

ThePorscheR- למה גילית לו? זה סוד של השב"כ, רק הם יודעים איך אפשר לדעת אם יש לך כרטיס רשת ON-BOARD...

בכל מיקרה... אם זה רק 2 מחשבים אתה צריך קבל מוצלב, קבל רגיל זה רק אם אתה משתמש בHUB = יותר מ2 מחשבים.

MOOMOO

פורסם

אולי פיספסתי משהו ;), אבל במקום לבדוק את לוח האם ולראות אם יש עליו יציאת רשת ניתן, בלי לקום מן הכסא, להיכנס ללוח הבקרה ("Control Panel"), לבחור ב- System, לבחור בדף Hardware, ללחוץ על לחצן Device Manager ולראות אם ברשימת רכיבי החומרה שמופיעה יש גם Network Adapters.

פורסם
  • מחבר

במתאמי רשת כתוב את השם של המודם שלי בכבלים

פורסם

אז אתה צריך עוד שני כרטיסי רשת (אחד לכל מחשב, בערך 60 שקל לכרטיס) - ולחבר בין המחשבים בכבל מוצלב. אח"כ תצטרך להגדיר את הגדרות ה-ICS (שיתוף אינטרנט) והרשת, אבל ב-XP זה פשוט וגם תוכל למצוא כאן הרבה חומר בנדון.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה וכבר יהיה לי כרטיס רשת ONBOARD במחשב החדש כי הוא יכלול NF7

פורסם
  • מחבר

עוד משהו: בינתיים יש לי אקס בוקס בלי ה אקס בוקס לייב אבל אולי אני יקנה את זה בעתיד אז במקרה כזה אני חייב לקנות HUB ולעשות מה שעשו במדריך של HWZONE?

פורסם

כן, אתה צריך נתב ולפתוח פורטים כדי לשחק ב x-box live

פורסם
  • מחבר

כן, אתה צריך נתב ולפתוח פורטים כדי לשחק ב x-box live

במדריך לא היה מדובר בנתב אלא SWITCH ושרת גם זה יכול לפעול אם ה XBOX LIVE? זה הרבה יותר זול ה SWITCH

פורסם

שרת=נתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים