פורסם 2003 באפריל 2922 שנים ???עריכה: אני צריך לדעת כי אני בונה רשת ביתית כשבשני המחשבים יהיה WINDOWS XP. לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת בכל מחשב ופשוט לחבר את המחשבים (אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת) ואחרי זה לשנות הגדרות בווינדוס. נראה לי שכבל 30 מטר יספיק לי אבל איזה לקחת מוצלב או לא מוצלב ומה ההבדלים בכלל?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מה יותר פשוט מלהסתכל על הלוח אם ולראות אם יש עליו יציאה של רשת?.. ואתה צריך לקחת כבל מוצלב. ההבדל: עם כבל לא מוצלב זה לא יעבוד. של המילה DCE למשל יסביר לך על כל העסק..
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים ThePorscheR- למה גילית לו? זה סוד של השב"כ, רק הם יודעים איך אפשר לדעת אם יש לך כרטיס רשת ON-BOARD... בכל מיקרה... אם זה רק 2 מחשבים אתה צריך קבל מוצלב, קבל רגיל זה רק אם אתה משתמש בHUB = יותר מ2 מחשבים.MOOMOO
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אולי פיספסתי משהו , אבל במקום לבדוק את לוח האם ולראות אם יש עליו יציאת רשת ניתן, בלי לקום מן הכסא, להיכנס ללוח הבקרה ("Control Panel"), לבחור ב- System, לבחור בדף Hardware, ללחוץ על לחצן Device Manager ולראות אם ברשימת רכיבי החומרה שמופיעה יש גם Network Adapters.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אז אתה צריך עוד שני כרטיסי רשת (אחד לכל מחשב, בערך 60 שקל לכרטיס) - ולחבר בין המחשבים בכבל מוצלב. אח"כ תצטרך להגדיר את הגדרות ה-ICS (שיתוף אינטרנט) והרשת, אבל ב-XP זה פשוט וגם תוכל למצוא כאן הרבה חומר בנדון.
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר עוד משהו: בינתיים יש לי אקס בוקס בלי ה אקס בוקס לייב אבל אולי אני יקנה את זה בעתיד אז במקרה כזה אני חייב לקנות HUB ולעשות מה שעשו במדריך של HWZONE?
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר כן, אתה צריך נתב ולפתוח פורטים כדי לשחק ב x-box liveבמדריך לא היה מדובר בנתב אלא SWITCH ושרת גם זה יכול לפעול אם ה XBOX LIVE? זה הרבה יותר זול ה SWITCH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.