פורסם 2008 במרץ 2117 שנים שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנההכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפבאתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקעניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרטעכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קולהתקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזההאין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסיםלא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבדמה עושים?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר בsound and audio devices אני לא יכול לשנות כלום (הכל מופיע באפור)אם זה מה ששאלת. . .אם לא לזה התכוונת אז לא הבנתי את השאלה
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אם לא מופיע לך שום התקן כמו פה: אז הוא לא מזוהה גם במנהל ההתקנים. תנסה לבצע פריקת חשמל לכל המחשב (ניתוק מרשת החשמל לדקה).
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר אצלי רשום :NO AUDIO DEVICE לנתק אותו בבת אחת ??? או לעשות ריסטרט מבוקר דרך ווינדווס , ואז להוציא את החשמל? 2.אם זה לא יעזור. . . לנסות להתקין את כל הדרייברים , ולא רק של הקול??? (תודה על התגובה המהירה)
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים כנראה שלא התקנת את הדריוור הנכון כי זה לא מזה את הכרטיס ואם לא נגעת כנראה שזה לא פיזי אלא השתבשות על ידי מפגש של שני דריוורים
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר אוקיי, ביצעתי כיבוי+ניתקתי חשמל לדקה- הבעיה קיימתהורדתי את עדכון אודיו האחרון של אסוס, והתקנתי- עדיין ישנה הבעיההתקנתי את כל הדרייברים מהתחלה(דרך הדיסק)- ועדיין הוא לא מזהה את הכרטיס קול המובנה...מישהו?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר התקנתי גם את הדרייבר של הכרטיס מסך (ליתר בטחון) העליתי את ה SETUP של המחשב בהפעלה, והוא על ENABLED
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אז ככה ניסיתי להעלות את הAVG לבצע סריקת וירוסים והוא נתן לי הודעת שגיאה בסגנון avg is not vaild win32 וראיתי שזה קורה בעוד תוכנות חיפשתי בגוגל וכנראה שזה היה וירוס שאיכשהוא חדר לי למחשב יש הסבר עליו ופתרון פה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1267984 חשוב מאוד שתדעו את זה, כי הוא וירוס מתוחכם מאוד כרגע עוד יש לי קצת בעיות אבל כנראה שאני אסתדר (הסאונד חזר, הAVG עובד SPYBOT לא עובד) אם יש פה מישהו שמבין קצת יותר בנושא של הוריוס הזה אני אשמח להסבר תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.