פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אתה יכול לעשות התקנת תיקוןכל התוכנות שיתקנת תצטרך להתקין מחדשובעצם יהיה לך ווינדוס חדש אבל כל הקבצים עדיין יהיו שםמה שכן הווינדוס יעשה קצת בעיות ולא יעבוד כמו שהוא אמור לעבודאם אתה רוצה לעשות התקנה רגילה כל המחיצה של ווינדוס צריכה ללכת
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני יענה לך על משהו אחר מקווה שזה ישרת אותךאפשר לשמור על הדברים זה קצת מסובך אני עושה את זה כמעט תמיד כי אני שונא לעשות פורמט לגבות וכותתצרך להריצ דוס עם תמיכה ב NTFS ככה שתוכל לגשת לכונן עם ה WINDOWS הישןואז תשנה את הספריות שקשורות למערכת הפעלה כמו מסמכים PROGRAM FILESאגב VISTA עושה את זה אוטומטיתיש אפשרות אחרת להתחיל את התקנה של WINDOWS להכנס למצב REPAIR כשאתה בתחלה של ההתקנה ואז לגשת לכונן עם NTFS וככה תוכל לשנות לפחות את הספררייה של WINDOWS ואז ההתקנה תיהיה נקייה במקרה השנייה נקייה פחות מוירוסים
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני יענה לך על משהו אחר מקווה שזה ישרת אותךאפשר לשמור על הדברים זה קצת מסובך אני עושה את זה כמעט תמיד כי אני שונא לעשות פורמט לגבות וכותתצרך להריצ דוס עם תמיכה ב NTFS ככה שתוכל לגשת לכונן עם ה WINDOWS הישןואז תשנה את הספריות שקשורות למערכת הפעלה כמו מסמכים PROGRAM FILESאגב VISTA עושה את זה אוטומטיתיש אפשרות אחרת להתחיל את התקנה של WINDOWS להכנס למצב REPAIR כשאתה בתחלה של ההתקנה ואז לגשת לכונן עם NTFS וככה תוכל לשנות לפחות את הספררייה של WINDOWS ואז ההתקנה תיהיה נקייה במקרה השנייה נקייה פחות מוירוסים זה נשמע מאוד מעניין , תוכל להסביר את זה יותר לעומק ומפורט למה לא הבנתי ממש איך אתה עושה את זה ?תודה .
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני אחדד:1) הפעל את המחשב במצב DOS.2) אם הכונן מפורמט ב-NTFS, תצטרך להשתמש ב-NTFSDOS PRO או משהו דומה.3) מחק את כל ספריות ה-Windows, Program Files, Documents and Setttings (או המקבילות שלהם ב-Vista). כמובן, זה אומר שעליך להעביר משם כל דבר חשוב שאתה רוצה לשמור.4) מחק את כל הקבצים בספריית השורש (לא את הספריות!)5) עכשיו אין לך מערכת הפעלה על הכונן.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר אני אחדד:1) הפעל את המחשב במצב DOS.2) אם הכונן מפורמט ב-NTFS, תצטרך להשתמש ב-NTFSDOS PRO או משהו דומה.3) מחק את כל ספריות ה-Windows, Program Files, Documents and Setttings (או המקבילות שלהם ב-Vista). כמובן, זה אומר שעליך להעביר משם כל דבר חשוב שאתה רוצה לשמור.4) מחק את כל הקבצים בספריית השורש (לא את הספריות!)5) עכשיו אין לך מערכת הפעלה על הכונן.חייבים דרך DOS ? כי אין לי כונן פלופי צריך להתקין.ויש לך לינק לתוכנה ?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים @Php-Stylerיש בוטים של WINDOWS 98 ברשת עם NTFS אפשר להריצ אותם דרך CD או כונן פלאש ואז לגשת אל כונן שבו מותקן ה XP הישן ולשנות את הספריות למשלWINDOWS ל WIN.OLDאו DOCEMNTS AND SETTINGS ל DOC.OLD PROGRAM FILES ל PRO.OLD וככה תוכל להתקין מערכת הפעלה חדשה מבלי שהיא תיגש לקבצים הישנים של המערכת הפעלה למעשה זה כמו להתקין מערכת הפעלה חדשה לגמרי עם פורמטאחרי סיום התקנה אתה יכול לגשת לקבצים ולמחוק מה שאתה לא צריך ומה שאתה צריך פשוט לעביר למערכת הפעלה החדשהבמידה שאבד לך DRIVER תוכל למצוא אותו ב WINDOWS הישןאו במקרה הגרוע שלא הצלחת להתקין את ה WIDNWOS החדש כמו שצריך תוכל לחזור לישן בלי בעייה רק לשנות בחזרה את הספריות כמו שהם היו
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים "Live cd"- מזאת אומרת ? אפשר יותר פרטים , מהיכן להוריד ?aviv00 - יש בוטים של WINDOWS 98 ברשת עם NTFS אפשר להריצ אותם דרך CD או כונן פלאש "איזה בוטים?"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.