עבור לתוכן

המומינים - הפרק האחרון

Featured Replies

פורסם

אני מוכרח לציין שכתבת שטויות. יש אנימות בוגרות מאד ועמוקות. לא כל אנימה זה נארוטו, וזה שזה מצויר לא אומר שזה פסול. אין הבדל בין לראות אנימה (אלא אם זה אנימות לילדים) בגיל 30 לבין לראות פריסון בריק ולוסט בגיל שלושים.

מעבר לכך, אם באמת גדלת על פוקימון, מצבך אנוש. לך מהר תחפש איפה אתה יכול למצוא פרקים של מרקו ונילס, ותסדר לעצמך את החיים.

מחזק. אנימה יכולה להיות מתוחכמת וברמה מאוד גבוה, לציין שמרבית סרטי האנימה נכתבים מראש לקהל מבוגר וכוללים לפעמים קונוטציות תרבותיות ואלגוריות מאוד מורכבות בעלילה שלהם שדורשות ידע כללי נרחב על מנת להבין אותם. אין לי שום בעיה לראות סרט אנימה טוב ביום אחד ואיזה פליני/קורוסאווה/טריפו ביום אחר...

מעניין לציין שהנשים באנימה לעומת זאת נראות כמו פנטזיות של מתבגרים יפנים חרמנים.

http://i16.photobucket.com/albums/b41/FoxFireJ2/044009.jpg

מבנה הגוף, ראש, חזה, אגן ורגליים של הדמויות פשוט לא היגיוני. שימו לב לאלמנטים חוזרים כמו העיניים הגדולות והמצועפות, אף קטן וסולד, שיער בלונדיני גולש או בתספורת קצרה חמודה, חזה עצום ממדים ומוצק עם שדיים שנראים כמו בלונים, הקף מותניים זעיר, אגן וישבן נאים ורגליים ארוכות. אין נשים כאלו במציאות, אולי אחרי סדרה של ניתוחים פלסטיים וגם זה בספק.

• תגובות 57
  • צפיות 28.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כול, אני גאה בעצמי. פתחתי תרד ששלושה משפטים ממנו הלכו לחתימות! ;)

לגבי פוקימון, אני עדיין לא מבין מה הבעיה! אמרתם "זה זבל". למה? מה פסול בסדרה? מה הבעיה? זו אחלה סידרה לילדים קטנים.

מישהו יודע מה קרה בפרק האחרון של פינוקיו ???

שמעתי מחבר שלי שבפרק האחרון סבא ג'פטו מתעורר מחלום ובעצם פינוקיו היה השולחן החדש שהוא קנה לסלון

???

אתה צוחק? מאיפו שמעת את זה? (אם אתה לא צוחק, אני אשמח לקישור :P)

פורסם

קודם כול, אני גאה בעצמי. פתחתי תרד ששלושה משפטים ממנו הלכו לחתימות! ;)

לגבי פוקימון, אני עדיין לא מבין מה הבעיה! אמרתם "זה זבל". למה? מה פסול בסדרה? מה הבעיה? זו אחלה סידרה לילדים קטנים.

אתה צוחק? מאיפו שמעת את זה? (אם אתה לא צוחק, אני אשמח לקישור :P)

איזה מין ילדות עשוקה היתה לך? זה הסוף הקלאסי של הסיפור

קישור

פורסם
  • מחבר

בחיים לא שמעתי על הסוף הזה...

הסוף שאני מכיר זה שפיה הופכת את פינוקיו לילד רגיל..

אלון

פורסם

מעבר לכך, אם באמת גדלת על פוקימון, מצבך אנוש. לך מהר תחפש איפה אתה יכול למצוא פרקים של מרקו ונילס, ותסדר לעצמך את החיים.

פורסם

אוי זה יפה... ויש לי חתימה חדשה :cool2:

פורסם

מי משווה אנימה לסרטים מצוירים ? רוצים מכות ?

פורסם
  • מחבר

ארבע חתימות כבר יצאו מהתרד הזה.. ;)

ובכול זאת, משהוא יכול להסביר לי מה בדיוק הבעיה של פוקימון?

פורסם

מי משווה אנימה לסרטים מצוירים ? רוצים מכות ?

אל תזלזל אוטומטית במצוירים

באטמן הישן היה גדול עד שהכניסו את רובין

פורסם

אל תזלזל אוטומטית במצוירים

באטמן הישן היה גדול עד שהכניסו את רובין

אני תומך בך בקשר לאנימה , אבל עכשיו זה כבר מצחיק xD

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום!! :)

בעקרון אני לא קשורה לפורום, אבל גם אני הייתי סקרנית לגבי המומינים והייתי חייבת להגיב.

אז ככה- בשורה התחתונה לא נראה שזה אמיתי השמועה. מכמה סיבות:

א. אי אפשר להוריד את הפרק הזה בשום מקום באינטרנט. סביר להניח שאם היה כזה היה ניתן לראות, לפחות ביוטיוב באיזשהי שפה, וגם שם אין.

ב. רק בישראל יודעים על ה"פרק המסתורי". לא שמעו שום דבר כזה באף מקום אחר בעולם, מה שמחזק את המחשבה שזו רק שמועה מקומית.

ג. כולם מכירים חבר-של-חבר-של-חבר שראה את הפרק אבל אף אחד לא ראה אותו בעצמו...מאפיין מובהק של שמועה!

ד. הפרק האחרון רשמית זה "ממלכת הזהב" ואותו ראיתי בעצמי ואין שם כלום על סנופקין חולם.

ה. מישהו שלח מכתב לפינלנד [או למדינה הזאת שיש להם את הזכויות על הסדרה] והם הגיבו תגובה רשמית שאין פרק כזה.

ו. אנשים טוענים שלא הביאו לארץ את הפרק הזה כי ביפן אנשים התאבדו בגללו. כל מה שיש לי לומר זה: נו, באמת...!

ז. ה"ראיה" היחידה למשהו עם סנופקין חולם ראיתי בפייסבוק: כביכול קטע מהספר של המומינים- לי אישית זה לא נראה מקורי, אלא כמו מישהו שהלך לו יותר מדי טוב בבגרות בחיבור והמציא סוף מעניין למומינים.

הכי הגיוני שמהסיפור המסכן הזה שמישהו המציא [וכתב בשביל עצמו], יצאה השמועה הזאת על הסידרה למרות שממש לא היה דבר כזה.

פורסם

שמונה חודשים של הקפצה... :xyxthumbs:

פורסם

סרטים מצוירים ואנימות לנצח

סרטים מצוירים כי לא משנה מה תראה(סם ומקס , מייטי מקס , פרייקזויד , לוני טונס , רובוט צייקן , Metalocalypse ) זה יותר עדיף ממה שתראה היום בערוץ הילדים

ואנימות (full metal panic , full metal alchmist , trigun , elfen lied , ninja scroll) כי האנימיה מגניבה ויש בהן קצת עומק ומגניביות מאשר כל סדרת דרמה משעממת

אני בן 21 וגם שאני אהיה בן 30 ,40 ,50 והלאה אני אראה סרטים מצוירים כי זה פשוט כייף :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים