עבור לתוכן

עזרה XBOX 360

Featured Replies

פורסם

אל תגיד דברים שאתה לא בדקת בעצמך.

אני אומר לך שיש לי את שתיי הגרסאות של LP וב360 זה ניראה בידיוק אותו דבר רק שהפיצוץ שמפוצצים חבית הוא לא תמונה כמו במחשב אלה 3D שמתפזר.

גם מבחינת רזולוציה,רואים ב360 כמו שתשים במחשב רזולוציה 1280X720 או 1280X1024 עם AAX4.

רק שחלק מהמשחקים (אהמ אהמ אססנס קריד) הבוקס מפעיל על 1024X576 כי הוא לא מסוגל להחזיק משחק כזה על 1280X720.

LP למחשב הוא פורט שאפילו בתפריט השליטה שלו מופיע שלט של אקסבוקס, למה בדיוק ציפית?

אם אתה רוצה לתת דוגמה לפורט, תן את ביושוק. ככה מעבירים משחק כמו שצריך.

אתה יודע שעל המחשב שלי קרייסיס מקבל 10FPS בממוצע יותר מ LP? אתה אמור לדעת שאין בכך שום הגיון, הגרפיקה בקרייסיס טובה יותר, זה פשוט ש LP לא עבר אופטימזציה נורמלית למחשב.

נתת את קרייסיס כדוגמה ואתה אומר שהוא "רץ חרא"?

כל מחשב ממוצע היום עם 8800GT (ולמעשה, גם ה X1950XTX) מריצים אותו ב 1280X720 ב HIGH ומקבלים FPS טוב מאוד

רק שהבוקס יצטרך גם את המשחק הזה להריץ ב 576P אם יעשו לו פורט אליו. אתה לא יכול להשוות קונסולה שמריצה משחקים ברזולוציה נמוכה למחשב ולתת כדוגמה את הרזולוציה הגבוהה יותר של מסכי מחשב.

אתה יודע שאני מריץ את COD4 על המחשב הנייד שלי ב 1440X900 ב HIGH? אותו משחק שהבוקס מריץ ב 640P אני מריץ על מחשב נייד ברזולוציה גבוהה בהרבה, ומקבל יופי של FPS

ושאני מחבר אותו לטלויזיה בסלון ויורד ל 1280X720? בכלל, פילטרים חופשי, נראה נפלא.

"יש הרבה יותר משחקים לבוקס"

איזו טעות. מדהים. אם כבר, אפשר להגיד יש יותר משחקים -חדשים- לבוקס, אבל משחקים? משנת 2003 ועד היום יצאו מאות משחקים טובים למחשב עם גרפיקה נורמלית (מן הסתם אני לא נותן שנים לפני זה, כי הגרפיקה של משחקים ישנים יותר לעומת היום זו בדיחה)

...ומצד שני, כמו שהוכיחו לנו מספר פעמים, גרפיקה זה רחוק מלהיות מה שקובע אם משחק יהיה מוצלח או לא.

פורסם

תגיד פיקה ואת AC המחשב יחזיק טוב על 720P + ? אני חושב שיהיו לך דרופים פה ושמה . ואני אישית מעדיף לשחק על קונסולה בלי דרופים זתעשה לי UPSCALE ל720P ולשחק על הLCD בסלון שלי בהנאה. האמת כרגע שיחקתי בכמה וכמה משחקים על ה360 שלי האני חייב להגיד לך שכשאתה אומר לי שזה בעצם 3P במקום 720P זה לא מעניין אותי כי אני יודע שעל ה32" שלי זה נראה טוב ומספק אותי וזה גם יספק אותך (רוצה בוא תבדוק :) ).

פורסם

בטח ש 576P יספק אותך על LCD של 32", מרחק הצפיה שלך גדול הרבה יותר, זה לא באמת משנה ככה.

גם שאני מחבר את הנייד ל LCD בסלון וצופה בה ממרחק 3 מטר אני מוריד את הרזולוציה ל 1024X576 ומעלה את ההגדרות, ממרחק כזה בכל מקרה לא רואים "מדרגות" אלא אם תתקרב למרחק של פחות ממטר (במקרה של טלויזית 42", כמו בסלון שלי)

התוצאה היא שהמשחק נראה יפה יותר גם אם הרזולוציה נמוכה יותר.

אבל זו לא הייתה הנקודה שלי- הנקודה שלי היא שמישהו משווה יכולת נטו של מחשב ליד זו של קונסולה, וזה דבר שגוי לעשות.

את AC המחשב שלי לא יחזיק כמו שצריך ב 720P+, כי שוב- הוא פורט שלא נעשה כהלכה, סטייל LP (שלא נדבר על זה שיש לו FIXED FRAMERATE של 30FPS)

אבל אם אני אחבר את המחשב לטלויזיה בסלון ואוריד את הרזולוציה ל 1024X576, זה יהיה בדיוק אותו דבר :\

"אני אישית מעדיף לשחק על קונסולה בלי דרופים"

להתחיל לספור לך את המשחקים של 360 יש בהם FPS DROPS? ולא בדיוק מעט?

אל תצחיק אותי בבקשה :\

פורסם

קרירין, אתה פשוט טועה.

רוב המשחקים של ה-XBOX360 לא בהכרח יוצאים ל-PC.

ואתה יודע מה, נגיד ואתה צודק, מחשב שתקנה היום ב-3.5K יהיה יותר טוב מבחינה גרפית מ-XBOX360, אבל רק נגיד, כן? כי אני לא מסכים איתך.

עוד חצי שנה, סביר להניח שלא ממש תוכל לשחק איתו.

ואם כן, לא עם הגרפיקה הכי טובה.

עם ה-XBOX360 עדיין תוכל.

ד"א, היום עדיף לקנות 2 XBOX360 כדי לעשות לעצמך "אחריות" מאשר לקנות מחשב ב-3500 שקל. (אף אחד לא עושה את זה. אני סתם אומר כדי להשוות).

ודרך אגב, יש הרבה יותר משחקים לבוקס.

רוב המשחקים הטובים שיוצאים ל360 יוצאים גם למחשב ואתה מוזמן לבדוק את זה

תעשה רשימה של המשחקים הטובים ביותר שיצאו ל360 עד היום ותבדוק כמה עברו כבר למחשב וכמה בדרך למחשב

רק דוגמה קטנה ב2007 ביושוק וCOD4 נחשבו למשחקים הטובים ביותר ב360

והם יצאו למחשב בערך באותו הזמן

וכמובן ידית 360 אפשר לחבר למחשב אם אתה רוצה

תגיד פיקה ואת AC המחשב יחזיק טוב על 720P + ? אני חושב שיהיו לך דרופים פה ושמה . ואני אישית מעדיף לשחק על קונסולה בלי דרופים זתעשה לי UPSCALE ל720P ולשחק על הLCD בסלון שלי בהנאה. האמת כרגע שיחקתי בכמה וכמה משחקים על ה360 שלי האני חייב להגיד לך שכשאתה אומר לי שזה בעצם 3P במקום 720P זה לא מעניין אותי כי אני יודע שעל ה32" שלי זה נראה טוב ומספק אותי וזה גם יספק אותך (רוצה בוא תבדוק Smiley )

קודם כל אם יהיו דרופים אז זה בגלל פורט לא טוב

אם יעשו עבודה טובה לא יהיו דרופים

וחוץ מזה אתה באמת חושב שה360 מוגן מדרופים ?

יש משחקי 360 אם בעיות פרימים

ובגלל זה התחילו לצאת משחקים ברזולוציה נמוכה יותר כי ה360 לא יכול לעמוד ב30 פרים לשנייה בCOD4 אם לא היו מורידים רזולוציה

בקשר למסך אתה יכול גם לחבר מחשב למסך ולשחק מרחוק אם ידית 360 אלחוטית

ותקבל תמונה איכותית יותר

פורסם

AC דווקא קיבל פורט לא רע ביכלל(בהשוואה למישחקים אחרים של UBI)

פורסם

"אני אישית מעדיף לשחק על קונסולה בלי דרופים"

להתחיל לספור לך את המשחקים של 360 יש בהם FPS DROPS? ולא בדיוק מעט?

אל תצחיק אותי בבקשה :\

לא אמרתי שאין דרופים בכלל! אבל אני אישית עדיין לא זוכר שהרגשתי משהו ממשי ומשמעותי במה שאני שיחקתי (חוץ מCO OP ב GRAW2 כשהסתכלתי על פיצוץ עם כוונת X16)

גם שאני מחבר את הנייד ל LCD בסלון וצופה בה ממרחק 3 מטר אני מוריד את הרזולוציה ל 1024X576 ומעלה את ההגדרות, ממרחק כזה בכל מקרה לא רואים "מדרגות" אלא אם תתקרב למרחק של פחות ממטר (במקרה של טלויזית 42", כמו בסלון שלי)

התוצאה היא שהמשחק נראה יפה יותר גם אם הרזולוציה נמוכה יותר.

אבל זו לא הייתה הנקודה שלי- הנקודה שלי היא שמישהו משווה יכולת נטו של מחשב ליד זו של קונסולה, וזה דבר שגוי לעשות.

אתה לא תאמין כמה "מדרגות" ראיתי בCOD4 זה כבר התחיל לשגע אותי (בעיקר בצללים) [אני יושב במרחק של איזה 2 מטר הטיפה מהLCD , אבל את הבעיות האלה היית רואה גם קילומטר ממנה)

אין מה להתווכח יכולת עיבוד נטו של מחשב > של 360 .

אבל הקטע הוא שהמחשק רץ חלק והוא נראה טוב , מה יותר מזה אני צריך?

פורסם

אבל הגדרה להגדרה רזולוציה לרזולוציה מחשב ירוץ חלק יותר

יש הרבה אנשים שמשדרגים מחשב מהר כי הם לא יכולים להתפשר על הגדרות

אבל בפועל במשחקי קונסולות יש הרבה התפשרות על הגדרות

ואנשים לא תופסים את זה

כל הזמן יש באתר דיונים כמו מה -"מה אני צריך בשביל להריץ-תכניסו שם של משחק-על הכי גבוה"

ואז מתלוננים שקונסולות לא צריך לשדרג :screwy: :screwy: :screwy:

עכשיו בארצות הברית זה באמת לא משנה

בגלל המחירים המאוד זולים לקונסולות ואחריות טובה

בארצות הברית קונים 360 חבילה רגילה בפחות מי 1500 שקל ויש גם אחריות

בארץ המחיר כבר מתקרב למחשב ומשחקים בכלל יקרים

אם מכניסים את הLIVE זהב ה360 עולה כמו מחשב מקביל בביצועים

ואם לא מכניסים אין מולטי מקוון

פורסם

רק שחלק מהמשחקים (אהמ אהמ אססנס קריד) הבוקס מפעיל על 1024X576 כי הוא לא מסוגל להחזיק משחק כזה על 1280X720.

LP למחשב הוא פורט שאפילו בתפריט השליטה שלו מופיע שלט של אקסבוקס, למה בדיוק ציפית?

אם אתה רוצה לתת דוגמה לפורט, תן את ביושוק. ככה מעבירים משחק כמו שצריך.

אתה יודע שעל המחשב שלי קרייסיס מקבל 10FPS בממוצע יותר מ LP? אתה אמור לדעת שאין בכך שום הגיון, הגרפיקה בקרייסיס טובה יותר, זה פשוט ש LP לא עבר אופטימזציה נורמלית למחשב.

נתת את קרייסיס כדוגמה ואתה אומר שהוא "רץ חרא"?

כל מחשב ממוצע היום עם 8800GT (ולמעשה, גם ה X1950XTX) מריצים אותו ב 1280X720 ב HIGH ומקבלים FPS טוב מאוד

רק שהבוקס יצטרך גם את המשחק הזה להריץ ב 576P אם יעשו לו פורט אליו. אתה לא יכול להשוות קונסולה שמריצה משחקים ברזולוציה נמוכה למחשב ולתת כדוגמה את הרזולוציה הגבוהה יותר של מסכי מחשב.

אתה יודע שאני מריץ את COD4 על המחשב הנייד שלי ב 1440X900 ב HIGH? אותו משחק שהבוקס מריץ ב 640P אני מריץ על מחשב נייד ברזולוציה גבוהה בהרבה, ומקבל יופי של FPS

ושאני מחבר אותו לטלויזיה בסלון ויורד ל 1280X720? בכלל, פילטרים חופשי, נראה נפלא.

"יש הרבה יותר משחקים לבוקס"

איזו טעות. מדהים. אם כבר, אפשר להגיד יש יותר משחקים -חדשים- לבוקס, אבל משחקים? משנת 2003 ועד היום יצאו מאות משחקים טובים למחשב עם גרפיקה נורמלית (מן הסתם אני לא נותן שנים לפני זה, כי הגרפיקה של משחקים ישנים יותר לעומת היום זו בדיחה)

...ומצד שני, כמו שהוכיחו לנו מספר פעמים, גרפיקה זה רחוק מלהיות מה שקובע אם משחק יהיה מוצלח או לא.

COD4 בבוקס רץ על 640P? פחחחח מאיפה הבאת את זה?

1080bx4.png

פורסם

MassiveAmmo זה בחלום שלהם רץ ב1080P

מבחינתם אופסקל או איך שכותבים את זה זה 1080P

בפועל זה רק מותח את התמונה אבל זה רץ נמוך בהרבה

ואם אתה רוצה מידע -

Maybe the Infinity Ward guys were eating the same bad sushi that made the Bungie development team make Halo 3 run at 620p, but it has come to our attention (and yes, we should all trust nerds posting on forums) that Call of Duty 4 is missing 120p's. That is correct, out beloved COD4 is running at 600p which is technically not HD. Yes its shocking and yes they lied to us on the back of the box but honestly the game looks fantastic. Before we demand those extra p's, remember that this games runs at a buttery smooth 60 frames per-second (lets see Halo do that) and has 2X anti-aliasing. Aside from Gears of War, this is the best looking game in my library. COD4 has always been an amazing looking game, and some missing pixels (or rows of pixels) wont change that. Its a little disheartening to see all these smash hit games that are below 720p standards even though we all thought games were slowly moving to 1080p (yeah Virtua Tennis 3). On the bright side, imagine what Call of Duty 5 is going to look like if it runs in true 720p (or possibly 1080p, maybe, but probably not).

http://xbox360focus.com/2007/11/22/oh-noes-call-of-duty-4-not-running-in-hd.aspx

אתה יכול לחפש את זה גם במקומות אחרים

ואם אתה באמת רוצה לפעמים מפרסמים איכות תמונה PC VS 360 VS PS3

והמחשב לוקח תמיד בבדיקות האחרונות

פורסם

AMMO

אתה דן בויכוח חסר תכלית

אין שום ויכוח בכך שהגרפיקה של המחשב תקח את הPS3 360 ,

היא כל הזמן מתעדכנת ותמיד יצאו משחקים חדשים אשר ידרשו יותר משאבים והקונסולות ישארו במצב סטטי ללא שדרוג

יש בזה יתרון וחסרון

פורסם

AMMO

אתה דן בויכוח חסר תכלית

אין שום ויכוח בכך שהגרפיקה של המחשב תקח את הPS3 360 ,

היא כל הזמן מתעדכנת ותמיד יצאו משחקים חדשים אשר ידרשו יותר משאבים והקונסולות ישארו במצב סטטי ללא שדרוג

יש בזה יתרון וחסרון

צודק אני באמת סתם מתווכח פה..

במילא גם לא יצא מזה שום דבר,תמיד יהיה להם מה להגיד ואיך לסובב הכל נגדי למרות שאני אומר את הדברים מתוך ניסיון.

בקיצור,iam out!

פורסם

AMMO- ב 1080P זה ממש לא רץ, מדובר על UPSCALE. כמו עוד הרבה מאוד משחקים לבוקס.

אתה יכול להגיד "אני מדבר מנסיון", אבל לספור פיקסלים אחד אחד אתה לא יכול :smile1:

פורסם

AMMO- ב 1080P זה ממש לא רץ, מדובר על UPSCALE. כמו עוד הרבה מאוד משחקים לבוקס.

אתה יכול להגיד "אני מדבר מנסיון", אבל לספור פיקסלים אחד אחד אתה לא יכול :smile1:

חחחח נכון אבל אני עדיין מעדיף את גרסאת ה360 משום שזה אותה גראפיקה בידיוק ושזה רץ מדהים,זה אחד המשחקים היחידים שרץ כל כך מושלם פשוט זה98% מהזמן רץ על 60FPS בלי לרדת בכלל ולא משנה מה קורה,באמת זה ממש כיף...

פורסם

MassiveAmmo אנחנו לא כותבים דברים נגדך

וגם לא אמרתי לפותח הדיון לקנות WII או DS ;D

פשוט ה360 מאוד קרוב למחשב מבחינת משחקים שיוצאים אליו

ואין לו בדיוק הרבה בלעדיים טובים שאין במחשב

ובגלל זה פותח הדיון לדעתי כן צריך לשקול לקנות מחשב

אם זה היה בארצות הברית או לחלופין ה360 היה רחוק ממחשב זה לא היה רלוונטי

אבל בארץ זה כן רלוונטי מאוד

וה360 כן קרוב מאוד למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים