עבור לתוכן

עזרה XBOX 360

Featured Replies

פורסם

שלום. רציתי לקנות XBOX אבל אני לא ממש מבין בגרסאות של המכשיר. אני קונה אותו בארצות הברית ויש לי 350$ להוציא. אשמח אם תוכלו להסביר על הגרסאות השונות, והאפשרויות לקניית המכשי בסכום הכסף הזה (לא חייב להשתמש בכולו xD), על המשחקים המומלצים ועוד.

פורסם

אוקי,יש לך גרסאת ארקייד(Arcade)-היא הכי פשוטה ובלי דיסק קשיח(עם 512 מגה למיטב זכרוני..) והיא מגיעה עם שלט חוטי ומשחק פשוט , אם אני זוכר נכון.

יש גירסאת פרימיום ולרוב בארה"ב היא נקראת PRO(יש כאלה שמוכרים PRO עם משחקים זה לא הפירמיום הרגיל,הם מוסיפים את המשחקים),

ויש לו הארד דיסק של 20 GB,הוא מגיע עם שלט אחוטי,סט אוזניות,ומנוי לייב לחודש(נכון ? )

יש ELITE,שזה הכי טוב שקיים,יש לו הארד דיסק 120 GB,הוא מגיע בצבע שחור ,ויש לו "גימור מיוחד",מגיע עם שלט אלחוטי,(ונראה לי שגם סט אוזניות,אבל לגבי לייב לחודש לא בטוח שיש .. )

ויש גם חבילה של HALO3,זה כמו הפרימיום רק עם 2 שינויים:מגיע עם המשחק HALO 3 , והXBOX מעוצב על בסיס HALO3,הוא בצבע ירוק יחסית כהה,לא אהבתי כל כך

את העיצוב,ויש עליו כמו ציור של ההיילו ..

עריכה:

משחקים מומלצים זה Call of Duty 4,Rock Band,Halo 3,The Orange Box..

ובעיקרון אתה יכול להתעדכן באתר של גיימספוט במדור XBOX 360.

ועוד הערה אחת אחרונה,תשקול שוב אם לקנות בחו"ל,כי אחר כך אין אחריותו אם אתה נתקע עם זה ככה בארץ עם טבעת מוות,זה מה זה מבאס,ולתקן עולה מלא ויש מצב גדול שיחזור שוב פעם.

פורסם

הוא שאל לגבי מחירים...

תשמע מכיוון שאתה קונה את זה בארה"ב אז אתה תצתרך ממיר מתח (200-400 שקל) ומשחקים (סביבות ה400 שקל) ככה שלדעתי כלום לא נכנס לתקציב.

פורסם
  • מחבר

*******התקציב הוא רק למכשיר עצמו. אני גם אקנה משחקים בחו"ל ככה שהם יעלו פחות*******

שמעתי שבקיץ יוצאת גירסה נגד טבעת המוות. אתם יודעים כמה היא תעלה?

פורסם

הוא שאל לגבי מחירים...

תשמע מכיוון שאתה קונה את זה בארה"ב אז אתה תצתרך ממיר מתח (200-400 שקל) ומשחקים (סביבות ה400 שקל) ככה שלדעתי כלום לא נכנס לתקציב.

נכון , אבל אני לא הכי מעודכן במחירים של חול(אני ידוע שפרימיום נע בין 300-350 דולר)...

ומשחקים אפשר לקנות בארה"ב או להשיג דרך חברים ופשוט להשיג..

ובקשר לגרסא שתצא בקיץ,אולי יש דבר כזה,אבל אני לא שמעתי על זה.

ואתה לא יכול לצפות כמה תעלה גרסא חדשה אם אתה לא עובד בכיר במירוקוסופט או משהו כזה ..

הם יכולים עכשיו להגיד 20דולר ופתאום למכור ב-15 דולר(סתם דוגמא,הלוואי היה ככה.)

פורסם

קודם כל יש כבר דגם שיצא לפני כמה חודשים שאמור להוריד את האפשרות לRROD באחוזים גבוהים

הבעיה זה שצריך לדעת מה קונים

בחשמל של הפאלקון רשום 175 (הפאלקון זה השם)

וזה הדגם הכי אמין כרגע

בכל מקרה בגלל כל הדיווחים לא הייתי קונה 360 בחול בלי אחריות

עדיף לחפש חנות בארץ שנותנת אחריות לשנה

וחוץ מזה אני כבר הייתי קונה מחשב במקום

מחשב מקביל בביצועים הגרפים ל360 עולה היום 3500 שקל

וכמובן למחשב יש הרבה היתרונות ואתה יכול גם לחבר לו ידית 360 כולל אלחוטית

ורוב המשחקים הטובים של ה360 הגיעו גם למחשב וחלקם יגיעו בעתיד

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה מחשב. הייתי קונה את המכשיר בארץ אבל זה יקר פי 2

פורסם

אבל זה העניין

בארץ-מתקרב למחיר של מחשב שייתן אותם ביצועים גרפים

בחול-לא תהייה לך אפשרות נוחה לממש אחריות

חוץ מזה גם משחקים יעלו לך יותר ממחשב ולא משנה איך תשיג אותם ...

פורסם

מה אתה מדבר שטויות קרירין?

אני רוצה לראות אותך מריץ LOST PLANET ו DIRT על מחשב של 3500 שהגראפיקה הכי גבוהה.

מה זה משנה מה השווי של החומרה ביחס למחשב? היא נותנת ביצועים גבוהים בהרבה ביחס למחשב.

בLP למשל זה עובד ב360 כיאילו שיהיה לך עכשיו מעבד QUAD וכרטיס 8800GT,ואני לא אומר את זה סתם,זה אחריי שעשיתי השוואת מעמיקות.

וזה ידוע שזה לא בגלל של360 יש חומרה ששווה בכח למחשב עם 8800GT אלה היעילות שבא היא עובדת מביאה ביצועים דומים לכך בחלק מהמשחקים.

אני בן אדם שאף פעם לא היית לא קונסולה (מלבד PS2 במשך חודשיים בלבד.)

ותמיד השקעתי במחשב בשביל משחקים ושהכל ירוץ חלק,ודיי זה נמעס כל הזמן לזרוק כסף על מחשב בזמן שאתה יכול לקנות קונסולה חדשה ותחזיק לך כמה שנים טובות עם ביצועים מעולים (ולא משחק אחד עובד לאט והשני ככה והשלישי צריך להוריד פה ושם הגדרות אחריי שנה)

אני יש לי מחשב דיי חזק כמו שתה רואה במפרט שלי וכל המשחקים שסיימתי במחשב הורדתי אותם גם ל360 אחריי שקניתי אותו וממש שמחתי לראות איך הכל רץ פשוט טוב יותר על הקונסולה,בלי שידרוגים,בלי נעליים.

כבר שנתיים שה360 בשוק,ועדיין אין משחק שבמחשב ניראה טוב יותר חוץ מקרייסיס שפועל כמו חרא וצריך מחשב ב12K...

ואל תגיד לי COD4 כי זה לא נכון,יש לי את שתיי הגרסאות והגרסא של ה360 ניראה אותו דבר,לא בידיוק אבל אותו דבר.

המים ב360 ניראים טוב יותר,אבל אין AAX4 אלה יש AAX2,וזהו זה ההבדלים.

ואל תגיד לי שזה לא כיף לשחק שזה עובד על 60FPS קבוע כל הזמן בלי דרופ אחד אפילו,לאומת גרסאת המחשב שזה יכול לעבוד לך גם על 150FPS ופתאום להשתגע ולרדת ל20 בגלל פיצוצים ועשן בפרצוף...

זאת דעתי בעניין,ואת כל זה אני אומר אחריי שבדקתי את העניין עם שניי מסכיי LCD,אחד גרסאת המחשב ואחד גרסאת ה360 ככה אחד ליד השני.

תאמין לי ככה אתה רואה כל פיפס הכי קטן של הבדל ואין שום סיכוי אחריי שאתה עושה בדיקה כזאת שאתה תגיד שעדיף לשחק את זה במחשב.

שלא נדבר גם על call of juarz שעדיף בהרבה ב360. (אני מדבר על יחס מחיר/תמורה לכסף)

לא סתם גם שוק המשחקים לPC הולך ונעלם,כי יחס עלות/ביצועים/תמונה לכסף/כמות משחקים גבוהה בהרבה בקונסולות.

וכן,פעם זה היה הפוך...

פורסם

אני רוצה לראות אותך מריץ LOST PLANET ו DIRT על מחשב של 3500 שהגראפיקה הכי גבוהה

קודם כל את LP אני מריץ על הכי גבוה אבל זה לא הוגן כי המחשב שלי יקר יותר

אבל וזה אבל גדול גם את LP וגם את DIRT ה360 לא מריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר

סתם דוגמה קטנה DIRT ב360 נעול על 30 פרימים לשנייה

חוץ מזה רזולוציה של 720P לא קרובה לרזולוציה שיש במחשב

ושני המשחקים האלו רצים ב720P ב360

ואל תגיד לי COD4 כי זה לא נכון,יש לי את שתיי הגרסאות והגרסא של ה360 ניראה אותו דבר,לא בידיוק אבל אותו דבר.

המים ב360 ניראים טוב יותר,אבל אין AAX4 אלה יש AAX2,וזהו זה ההבדלים.

ואל תגיד לי שזה לא כיף לשחק שזה עובד על 60FPS קבוע כל הזמן בלי דרופ אחד אפילו,לאומת גרסאת המחשב שזה יכול לעבוד לך גם על 150FPS ופתאום להשתגע ולרדת ל20 בגלל פיצוצים ועשן בפרצוף...

המחשב שלך בנוי על CF וCF כמו SLI זה חרטה ברטה

היום מספיק איזה 3850 להריץ את COD4 ברמה גבוה מה360

ב360 הרזולוציה של COD4 נמוכה מי 720P

אני חושב שמשהו כמו 640P

וחסרים עוד דברים שאתה יכול לאפשר במחשב

,בלי שידרוגים,בלי נעליים.

כבר שנתיים שה360 בשוק,ועדיין אין משחק שבמחשב ניראה טוב יותר חוץ מקרייסיס שפועל כמו חרא וצריך מחשב ב12K...

יש הרבה משחקים שנראים טוב יותר

אתה כנראה רק יושב מרחוק שאתה משחק משחקי 360

אבל זה אפשרי בהחלט גם במחשב

חוץ מזה MS יכולה למחוק את ה360 עוד 3 שנים בשביל ללכת לקונסולה הבא שלה

ואז מה בדיוק תעשה אם ה360 ?

פורסם

אל תגיד דברים שאתה לא בדקת בעצמך.

אני אומר לך שיש לי את שתיי הגרסאות של LP וב360 זה ניראה בידיוק אותו דבר רק שהפיצוץ שמפוצצים חבית הוא לא תמונה כמו במחשב אלה 3D שמתפזר.

גם מבחינת רזולוציה,רואים ב360 כמו שתשים במחשב רזולוציה 1280X720 או 1280X1024 עם AAX4.

פורסם
גם מבחינת רזולוציה,רואים ב360 כמו שתשים במחשב רזולוציה 1280X720 או 1280X1024 עם AAX4

במחשב אתה יכול לעלות לרזולוציה גבוה בהרבה

והמערך CF שלך לא מנוצל טוב בהרבה משחקים וכנראה לא מנוצל בLP

במחשב של 3500 שקל אתה קונה כרטיס מסך שהרבה יותר טוב מהמערך שלך בהרבה משחקים

CF\SLI זה בזבוז כסף מוחלט

פורסם

במחשב אתה יכול לעלות לרזולוציה גבוה בהרבה

והמערך CF שלך לא מנוצל טוב בהרבה משחקים וכנראה לא מנוצל בLP

במחשב של 3500 שקל אתה קונה כרטיס מסך שהרבה יותר טוב מהמערך שלך בהרבה משחקים

CF\SLI זה בזבוז כסף מוחלט

שאני קניתי את הכרטיסים הX1950XTX היה הכרטיס הכי חזק באותה תקופה אז אל תבלבל סתם את המוח,אתה מצפה שאני עכשיו יזרוק עוד 1300 שקל על כרטיס מסך? זובי,אני אידיוט שמהתחלה לא קניתי 360 ככה לא הייתי צריך לזרוק סתם כסף על שדרוגים כל הזמן.

ואתה אומר שאפשר להעלות רזולוציה? מה זה עוזר? גם ככה איך שזה ב360 אתה רואה את המיטב של הגראפיקה אז מה זה משנה כבר להעלות רזולוציה? טיפה חד יותר,הרבה פחות FPS.

שוב אני אומר,מחשב למשחקים היום זה כבר יחס עלות/ביצועים/כמות משחקים נמוכה בהרבה מפעם ולכן זה כבר בזבוז לקנות מחשב חזק למשחקים ועוד לשדרג אותו כל הזמן,במיוחד שיש תקופות שאין כלום מה לשחק ומשעמם תחת לעומת הקונסולות שכל שני וחמישי יוצא משהו חדש שייצא עוד שנה למחשב או בכלל לא.

ואני לא אומר את כל זה בשבילך,אני אומר את זה בשביל הבחור,שיבין כמה שאתה טועה בזה שמחשב מסכן ב3500 שקל בחיים לא ישתווא ל360.

פורסם

קודם כל אני לא אומר לך לבזבז סתם כסף

אבל אני כן אומר שמחשב ב3500 שקל ייתן כבר ביצועים מעל 360 ובדקו את זה כבר באתרים אמינים

שנית איך בדיוק למחשב יש קצת משחקים לאומת ה360 אם רוב המשחקים הטובים של ה360 מגעים למחשב ?

בארץ מחשב עדיף מי 360

זה לא שמוכרים כן 360 ב350$ +אחריות לשלוש שנים מי RROD

פורסם

קרירין, אתה פשוט טועה.

רוב המשחקים של ה-XBOX360 לא בהכרח יוצאים ל-PC.

ואתה יודע מה, נגיד ואתה צודק, מחשב שתקנה היום ב-3.5K יהיה יותר טוב מבחינה גרפית מ-XBOX360, אבל רק נגיד, כן? כי אני לא מסכים איתך.

עוד חצי שנה, סביר להניח שלא ממש תוכל לשחק איתו.

ואם כן, לא עם הגרפיקה הכי טובה.

עם ה-XBOX360 עדיין תוכל.

ד"א, היום עדיף לקנות 2 XBOX360 כדי לעשות לעצמך "אחריות" מאשר לקנות מחשב ב-3500 שקל. (אף אחד לא עושה את זה. אני סתם אומר כדי להשוות).

ודרך אגב, יש הרבה יותר משחקים לבוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים