פורסם 2008 במרץ 2017 שנים שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אין שום בעיה לשים 2G יחד עם 512M, ואין שום בעיה לשדרג לבד. זה לא פוגע באחריות.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר אהה, ועוד משהו שרציתי לדעת.. אם שמים לי שני סטיקים של זיכרון תואמים זה עדיף מאחד לבד? כאילו 2 של 1GB או 1 של 2GB?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר עוד משהו שרציתי לדעת..התסכלתי על כל מיני זכרונות למחשב שלי.. ואני יודע שיש לי זכרונות של 667MHZ DDR2..עכשיו, חיפשתי בזאפ כל מיני חנויות שמוכרות סטיקים של 2GB...ורשום של רשימה של מחשבים שתואמים לזיכרון.. והמחשב שלי לא היה בינהם..עכשיו אין לי מושג איזה זיכרון אני כן יכול לקנות!...אם מישהו יכול לומר לי איזה זיכרון יתאים לי זה יהיה נהדר...עוד משהו שרציתי לדעת.. באתר זאפ ראיתי שככל התדר של הזיכרון (ה-MHZ) יותר גבוה.. המחיר יותר נמוך!רציתי לדעת גם מה ההגיון שעומד מאחורי זה..תודה!!!
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחיר הזכרון הוא עניין של ביקוש והיצע. לכן הזכרונות הישנים יותר יקרים יותר.אין צורך להתעקש על 667, גם 800 יתאים.יש לקנות רק במקום שיסכים שתבדוק את הזכרון במקום, ורק אם הוא עובד לקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.