עבור לתוכן

NZXT LEXA צריך את עזרכתם בדחיפות!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם !

בעבר הומלץ לי בפורום זה אחרי חיפושים רבים על המארז NZXT LEXA ,פירסמתי תרד בפורום מפרטי מחשב ואחראי הפורום אומר לי שה-LEXA לא מומלץ ובכלל לא שקט ושלא ערכתי תחקיר טוב בנושא והמארז בכלל לא מה שאני מחפש.. עכשיו רציתי לשאול אתכם האם זה נכון ואם כן איזה מארז אחר יש שדומה במראה ל-LEXA אך שקט לגמרי..אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי אני ממש רוצה כבר לקנות מחשב אני כבר חצי שנה בתהליך הזה של להחליט על מפרט, וכול פעם מישהו אחר בפורום משנה את דעתי.

אגב אם בסוף אשאר עם הלקסה אז זה המעבד שאני אקח וזה הקירור שלו:

Core 2 Quad Q6600 Box Intel

THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme +Scythe 120mm MINEBEA

אשמח לקבל גם את חוות דעתכם על השילוב אם הוא יהיה מספיק חזק ושקט דיו..(מבחנתי זאת אומרת שיהיה שקט לגמרי)

פורסם

המארז בהחלט לא חירשי היה עליו גם ביקורת ב 3GM בודיאו והוא ממש לא חירשי

תפתח שוב דיון בפורום מפרטי מחשב ובהתאם לתקציב אני מבטיח להתאים לך משהו חירשי עד כמה שניתן.

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל למה במפרטי מחשב ולא פה?

פורסם

קח את הHUSH. יש לי אותו.. הוא מושלם. לא שומעים כלום. כללווםם!!!!

באמת מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אבל ראיתי ביקורת וידאו עליו והוא היה די רועש.. אני מחפש ממש חרישי שאוכל לישון עם המחשב בלילה..[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 23:17:33

חבר'ה איך ה-ANTEC P180 ? הוא נראה לי מעולה והוא גם יפה מאוד...אתם ממליצים עליו?

ומה ההבדל במחיר בינו לבין גרסת המראה של ה-P182? כי אני מעדיף אותו

פורסם

ההבדלים ביניהם נעים בין 100-150 ש"ח במחיר. אני הייתי לוקח את גירסת המראה, למרות שזה יכול לשגע שחושבים על זה.

כל פעם לראות השתקפות של החדר/של עצמך, לא נראה לי .

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה בזאפ ההבדל הוא 210 שקל לא 100-150...

כשה-P182 הכי זול עולה 985 ש"ח בגיבור מחשבים.

וה-P180 הכי זול עולה 774..

אם אתה מכיר מקום שיש בו את הP182 ב800 ש"ח אני אשמח אם תגיד לי כי מעבר לזה לשלם על מארז כבר אין לי

פורסם

לא מכיר.

פורסם

לא תמצא את המארז הזה כי היבואן הרשמי נדמה לי COME4U כבר לא מביא. מה שאתה תמצא אם תמצא גם מהלינק שקיבלת זה נדמה לי לא יבוא רשמי אם זה משנה לך...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? אז זה כאילו בלי אחריות והכול? וזה לא מקורי?

ומה עם ה-P180 הכסוף הוא כן מגיע יבואן רשמי?

פורסם

מן הסתם שזה מקורי, יבוא לא רישמי משמעו שהאחריות שתקבל (לא שצריך למארז, למעט שריטות/בלאי כזה או אחר שאף פעם לא שמעתי שהיה למישהן) תלויה בחנות ממנה קנית ועל מה חתמת/סגרת איתם. הם צריכים להחליף לך מהמלאי שהביאו ולהחזיר את המארז הלא טוב זה על אחריותם, מה שאומר הפסד כספי עבורם.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי אז אתה בעצם לא ממליץ?

וה-P180 זה גם אותו סיפור או שהוא בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים