פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אין לזה מדריך ספציפי. לא יכול להיות כזה. כל מכשיר וידיאו שונה, וכן גם החומרה שאתה רוצה לשים בו. אפשר רק שיעשרו לך בתכנון.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אין ממש מדריך..פשוט לפתוח לפנות ולהכניס את החומרהאולי מדריך לחיבור הכפתורים כך שיעברו
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר אני לא בהכרח צריך משהו ספציפי, אלה לראות לפחות איך זה יוצאה לבסוף..אשמח לקבל מספרים פרויקטים כאלה.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים כמו שאמרו לך שזאת לא בעיה לעשות את זה אבל את ה צריך שזה לא יהיה DVD דק כי אז שום דבר לא יכנס אליו יש לך פה בפורום גלריות של אנשים שעשו את זה לדוגמא :http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-205.html
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תגיד אתה מנצרת עלית נכון ? (µGrip) אם כן מאיפה אתה קונה את כל הדברים שקשורים במחשב איפה יש שם חנות ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תמלם את הוידאו שאתה רוצה להכניס את המחשב לשם אם אין שם מקום תחתוך את הגג של הוידאו בגול של הספק בשביל שהספק יבלוט קצת
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מה לגבי הכרטיס מסך?אני לא חושב שאפשר להכניס מחשב לוידאואבל ראיתי פעם משהו שהכניס מחשב ללייזר דיסק!
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תגיד אתה מנצרת עלית נכון ? (µGrip) אם כן מאיפה אתה קונה את כל הדברים שקשורים במחשב איפה יש שם חנות ?נכון .. לאיזה דברים אתה מתכוון?פרספקס .. השגתיכלים קנוי ברגים ודברים .. יש מאיפושורק תגיד למה אתה מתכוון ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני מתכוון לפרספקט וגם ללדים ונגדים יותר חשוב לי אם יש לדים וכאלה (יש אולי במרכז רסקו?)תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים כרטיס מסך מובנה, או כרטיס מסך ממש ממש פשוט וקטן שיכול להכנס.אבל עושים את זה עם מובנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.