עבור לתוכן

איך יודעים אם הלוח אם תומך CF?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי חייבים 2 חריצי PCIE16 בשביל זה. לי יש רק אחד. זה אומר שCF יורד מהפרק? או שיש אפשרות לפיצול של PCIE16 ל2?

פורסם

בישביל Cf צריך לוח אם עם 2 יציאות של Pci-E, בלי זה לא יהיה לך אפשרות לעשות את המערך הזה.

פורסם
  • מחבר

בישביל Cf צריך לוח אם עם 2 יציאות של Pci-E, בלי זה לא יהיה לך אפשרות לעשות את המערך הזה.

יש לי אחת של 16, 2 של 8 ואחת רגילה.

פורסם

אוליי תביא את המיפרט של המחשב שלך, ותיבדוק שהלוח אם שלך תומך Cf

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט הוספתי.

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

אם אני משתמש ב2 כרטיסי PCIE8? אחרי הכל לפי מה שהבנתי בכל מקרה בCF כל כרטיס פועל במהירות 8.

פורסם

לא קשור,בשביל CF אתה צריך 2 PICE. עם הלוח הנוכחי שלך לא משנה מה תעשה אי אפשר לעשות CF

אגב הכ מסך שלך לא ירוץ חלק בPCI הרגיל.

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי PCIE8*2. איך זה לא עונה להגדרה של שני PCIE? ולמה שהכרטיס שלי לא יפעל טוב עם PCIE16?

פורסם

הלוח-אם שלך לא תומך ב-CF , יש לך רק סלוט אחד לכרטיס מסך על הלוח

פורסם

הלוח תומך בכרטיס מסך אחד נקודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הוא גם כתב שהכרטיס שלי לא ייפעל טוב, מדוע זה? האם הוא צודק?[br]פורסם בתאריך: 21.03.2008 בשעה 01:33:40

ד"T, לפי מה שאני מבין מכם, החריצים הנותרים הם לכרטיסים מסוגים אחרים, נכון? רשת קול וכו'?
פורסם

אוקיי הוא גם כתב שהכרטיס שלי לא ייפעל טוב, מדוע זה? האם הוא צודק?[br]פורסם בתאריך: 21.03.2008 בשעה 01:33:40

ד"T, לפי מה שאני מבין מכם, החריצים הנותרים הם לכרטיסים מסוגים אחרים, נכון? רשת קול וכו'?

נכון מאד.
פורסם
  • מחבר

נו טוב, גם ככה הכיס שלי לא בנוי לדברים כאלה. לפחות אני יודע שהלוח אם הזה יכול להציג ביצועי OC נאים.

פורסם

כרטיס בודד מסוג HD 3870X2 נחשב ל CF ? :givemebeer:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים